ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 612
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Ауу, че готини. GrinningHeart Eyes Айде да я цопнем и тук. Grinning

Олеееелеее! Сладури! И Никола Мутафов ме кефи тук!

# 61
И като се замисля как в сериала той постоянно я дразни и бъзика, чак ми е странно, че ги виждам така усмихнати на снимка. Grinning Междудругото докато гледах един епизод от 2ри сезон чух името му - човекът си е пак Никола там. Joy

# 62
Диана наистина е отслабнала много.
Крачетата са и наполовина.
Забравих да добавя , че Тони много ме ядоса, когато провали киното на Марио и Зорница и изнуди Марио да отиде с него на опера.
Но пък гледката на двете братлета в операта, един до друг, така ме развеселява,като си я представя, че ми минава ядът.

# 63
За мен е приемливо кльощава, не е толкова зле. Grinning И макар да държа на черния цвят, трябва да призная, че този на косата й в момента е хубав, не е русо. Кестеняв е по-скоро.

Хора, абе Майчето нещо се загуби тук. Да не се е обидила нещо?

# 64
Вере, не е, същата си е, в сцената след като се целунаха под покрива и той й предложи да я закара ми беше направило впечатление колко слаби крака има.

# 65
Яни каза,че цвета и харесва,а сезона още не е почнал. 

# 66
Яни каза,че цвета и харесва,а сезона още не е почнал. 

Ейй, веднага да ме подхванеш значи. Joy Ами да казвам го, но маааалко с половин уста. Може светлината тук отново да ме заблуждава. Wink

# 67
Предателка....

# 68
Ааа Димитрова от кога те чакам.Гледай какво става. Kissing Heart

# 69
Нещо съм ѝ отпуснала въжето, човек да не се разсее за малко. Яница, обратно в редиците на чернокосолюбите. Smiling Imp

# 70
Малеее, Ди, пак ме хвана значи. Joy Черната коса е форевър в моето сърце, ама трябва да се примирим вече де. Виж, че пак си е красавица Дидето. Joy

# 71
# 72
Е с тоя пръст дето ми го размахваш директно ме прати в ъгъла да се самонакажа. Joy Край, отивам да се разкайвам. Joy

# 73
Нещо съм ѝ отпуснала въжето, човек да не се разсее за малко. Яница, обратно в редиците на чернокосолюбите. Smiling Imp
Аз съм твърдо за черната коса на Зорница.
На нея всичко и отива, но черното си е черно !

# 74
Аз съм твърдо за черната коса на Зорница.
На нея всичко и отива, но черното си е черно !

По принцип и аз, но тя е решила, че иска да е по-светла косата й и няма как. Иначе и аз я свързвам повече с черната коса, може би защото така си тръгна отначалото. Мен много ме е яд за небрежните й къдрици от 4ти сезон, но те са от един по-безгрижен период на героинята й и няма как да вече с тях, тя се промени. Сега и смяната цвета приемам така, като символ на новата Зорница. Важното е, тя да е щастлива повече тоя сезон, пък косата ще я преживея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт