ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 20

• 22 698
  • 751
  •   1
Отговори
# 600

Търси го тогава. Не виждам да си се разтърсила

# 601

Търси го тогава. Не виждам да си се разтърсила
Аз междувременно и работяяя Animal Joy Cat

Зайко, колко силно пищиш на плажа?

# 602
Само вътрешно. Страх ме е да не дойде някой тинейджър спасител да ме спасява. Grinning

# 603
Нали точно Митето го наградиха,че с негови приятели бяха спасили човек миналото лято.

# 604
Нали точно Митето го наградиха,че с негови приятели бяха спасили човек миналото лято.
Преди няколко години всъщност, но да. Заедно с Явор Бахаров и Бойко Кръстанов.

# 605
Зайко, недей да пищиш, че Димитър е на Витоша, няма как да те спаси.

# 606
Зайко, недей да пищиш, че Димитър е на Витоша, няма как да те спаси.
Хммм, откъде знаеш? Не е ясно дали е на Витоша Wink

# 607
Присъединявам се към честитките за най-популярната рожденничка днес.Всичко най-страхотно 😘А находките откъм снимков материал са наистина уаууу,усмихнахте ми деня😊

# 608
Доне, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Много хубави емоции, настроение и усмивки!  Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Цял ден днес си пищя и подскачам наум, защото колегите (все мъже) ще ме помислят за слънчасала. А как да им обясня, че на мен просто ми е розово Two Hearts Откакто снощи видях снимките, очите ми станаха на понички - розови, шоколадови, сладки понички. Обичам сладникави, захаросани, романтични сцени! Heart Eyes Тони си го знаем колко прекрасен и трогателен може да бъде и как умее да създава такива моменти. Младежът има да се вихри този сезон и да му се радваме. Обаче от онова сухарско, стиснато, шизофренично дърво Марио не очаквах подобна изненада. И лодка, свещи, шампанско, фойерверки...! Ковачев, осъзнай се, заплатата ти отиде за тази пропаднала грешница, бе момче! А аз се надявам да извади и китарата и тогава вече ще се наложи да ме събирате от пода - припаднала Joy Joy

# 609
  • София
А аз се надявам да извади и китарата и тогава вече ще се наложи да ме събирате от пода - припаднала Joy Joy

Три пъти Амин на това.

# 610
Пиленца, малко ви изпуснах дискусията, та разбрахте ли дали е изгрев или залез или да ви кажа? Simple Smile

# 611
  • София
Залез е Моски, пет лева залагам Wink

# 612
Залез е Моски, пет лева залагам Wink
Може и повече да заложиш, наистина е залез Simple Smile

# 613
Да отбележа само, че май фойерверките са във формата на сърце. Не знам дали е случайно или не, но ако е така, определено Марио направо е полудял от любов и от "бездушен мрачен робот" се е превърнал в непоправим романтик. JoyHeart EyesHeart Eyes Леле какво прави грешната Зорница с мъжете. Опасна е! Joy А ако след (евентуално) свиренето на китара, извади и пръстен, не само ние ще трябва да се свестяваме някак, ами и Зорница. Joy Очаквам на тия сцени да е по-ухилена дори и от момента в ритуалната зала. Вече в главата ми почнаха да се въртят разни розови, лигави, романтични сцени, не е добре работата. Joy

# 614
  • София
Хахаха, изпуснах си шанса да забогатея.
Ти да не ходи да проучваш на Панчаревското езеро от къде са снимали Simple Smile

Яни, спокойно, и на нас, но ние не си признаваме. Wink

Общи условия

Активация на акаунт