PANDORA

• 93 597
  • 708
  •   1
Отговори
# 495
Как ви се струват тези гривни, имате ли наблюдения? Никога не съм ги заглеждала, бих взела една за подарък.

http://silvercourt.bg/PANDORA?product_id=1984&sort=p.price&a … r=ASC&page=10

# 496
  • Down south
Така наречените "текстилни" гривни, не са от сполучливите на Pandora.
Когато излязоха, дъщеря ми и приятелките и се накичихас по няколко, разбираемо, доста по-достъпни са. Започнаха да се разнищват, не съм сигурна, дали това е правилната дума (за съжаление речника ми става все по-беден) Започнаха да стърчат власинки от триенето на charms и сега стоят кой знае къде.

Според мен, не си струват.

# 497
  • Пловдив
+ това, че закопчалката сърчице е много, много мъничка. На снимките изглеждат далече по-големи, а мисля че не са много сигурни и ще се разкопчават.

# 498
  • Down south
Благодаря на всички! Peace

Честити нови придобивки на тези, на които не съм честитила! Много хубави моменти да изживеете с новите бижута!🤗
Аз чакам с нетърпение понеделник, за да поръчам. 😀

Утре да се похвалиш  Heart Eyes

Имам "неприятното" усещане, че утре на Cyber Monday, Pandora тук ще имат 35% намаление. Ужас  Crazy

Докарахме коледните гривни с дъщеря ми, тук червено, там червено, шаренийка. Ще снимам.
Това Pandora е нещо пристрастително  ooooh!

# 499
  • Лайпциг / Перник / София
Пристрастително е мноооого меко казано! Grinning

# 500
Silver Court  с кой куриер работят и каква е цената на доставка?

# 501
Благодаря за отзивите! Flowers Hibiscus

# 502
  • Somewhere in Spacetime
Always_in_love, със Спиди и аз питах преди известно време, тъй като в сайта никъде не пише.

Реших да направя проверка в Търговския регистър на дружеството, чийто магазин е Silver Court, и споделям информацията, която открих:

Собсвеници на това дружество („Силвър Бокс" ООД), както и на тези, които са официалните вносители на Pandora за България ("Юнилин" ООД и "Лин Трейдинг" ООД), са едни и същи лица.
Според мен магазините на Pandora са под франчайз, а тези на Silver Court, са техен собствен бранд, под който продават и други марки бижута.

# 503
Да, франачаиз са. Момичетата ми казах, че точно представителите не им разрешават да продават Рефлекшън, освен в Пловдив и София.

# 504
Silver Court  с кой куриер работят и каква е цената на доставка?
По спомени от темата Спиди,доставка 6лв.
Пожелавам утре повече момичета да се сдобият с мечтаните бижута. Heart Eyes

# 505
  • Варна
А да попитам утре артикулите,които са намалени на същата цена ли ще се продават?

# 506
  • София
Поздрави от Мадрид!

Нямаше намалени продукти, до колкото видях.
Промоцията беше подарък гривна за поръчки над 129 евро, ама си накупих от България, каквото исках.
Мисля, че това е страхотна идея за сувенир. Жалко, че преди като съм пътувала, не съм се и сещала. Grinning
И малко спам, но понеже съм голям фен на VS, днес всичко беше на - 30% и напазарувах добре и там. Grinning

# 507
Поръчахте ли от Силвър Корт, аз си бях сложила 6 неща, от две различни ценови интервали и какво разочарование, махнали са две от по ниските цени, явно трябва да направя две различни поръчки, тогава пък доставката неми е изгодна, извън София е 10 лв някъде. Например сложих теи за по 69 лв, три за по 34 среено, и ми е отчело само два по 34 лв безплатно, а не едно 69 лв безплатно к едно 34 лв безплатно, така е тъпо.

# 508
  • Down south
Мисля, че за да направиш това, което искаш, ще трябва да направиш 2 отделни транзакции?

При нас днес продължава да бъде 25%, ако обаче похарчиш $300, отстъпката е 30%, ако похарчиш $450, отстъпката е 35%  Crazy

# 509
  • Somewhere in Spacetime
Направих поръчка. Но само три неща поръчах.
Оставих си и през декември да си купя нещо, че тогава пак имат добри промоции.
Като пристигнат, ще снимам.

За София доставката ми излезна около 6,70 лева.

Общи условия

Активация на акаунт