В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 43

• 60 641
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Препоръка за добър фризъор? Моята вече не е в Търново, и търся къде да отида.

# 451
  • Велико Търново
Препоръка за добър фризъор? Моята вече не е в Търново, и търся къде да отида.

Аз вече ходя при Стельо и Ивелина Кенарова.
https://www.instagram.com/ivelinakenarova/?fbclid=IwAR0dc5yZJBwW … 9ox4Qc2avLzL_lbR4

# 452
Сиска, Ивелина още ли е в Гили или е при Стельо? Много хубаво работи тя, преди години ходех и при нея когато бяха заедно с Марин в Гили.

Иначе аз ходя при Марин от сто години и съм доволна
Скрит текст:

# 453
Благодаря! От Стелъо имам недобри спомени.Марин ии от друго място ми го похвалиха. Къде му е ателието?

ПП: Намерих го. Даже ми е близо:)

# 454
  • Велико Търново
Благодаря! От Стелъо имам недобри спомени.Марин ии от друго място ми го похвалиха. Къде му е ателието?

Къде е Simple Smile?

# 455

Къде е Simple Smile?

ФБ ми даде ул. Твер 6, но после на картата даде Пишмана. Но така или иначе има часове чак за след 12 февруари.....Cry

# 456
Актуалното е на ул. Твер.
Аз пък напоследък чувам хубави отзиви за салона, който е по пътя за Шемшево.
А за Елиа, че е някъде до КАТ (може би не е ново инфото) и работи добре и бюджетно.
Лично не съм пробвала нито едното, нито другото.

# 457
  • Велико Търново
От фризьорския салон по пътя за Шемшево съм много доволна. Жената която подстригва е много разбрана и работи чудесно. Сега дори се замислих защо спрях да ходя там... Май просто ми писна в един момент, но определено си е добър избор.

# 458
Как се казва този салон по пътя за Шемшево?

# 459
  • Beyond the stars
От години ходя при Елена в Елиа, нямам забележки. Под КАТ е в момента салона.

# 460
  • Велико Търново
Намира се в сградата на унипуул. Срещу бившата борса фрутас.

# 461
  • Велико Търново
Сиска, Ивелина още ли е в Гили или е при Стельо? Много хубаво работи тя, преди години ходех и при нея когато бяха заедно с Марин в Гили.

Скрит текст:

Ивелина си направи страхотен салон, където беше Конкорд/ако знаеш къде е, защото вероятно си доста по-млада и е възможно да не го знаеш/. За 40 ми рожден ден съм планирала Стельо да ми отреже косата и да ме гримира, но още не съм го уведомила Crazy

# 462

Скрит текст:

Ивелина си направи страхотен салон, където беше Конкорд/ако знаеш къде е, защото вероятно си доста по-млада и е възможно да не го знаеш/. За 40 ми рожден ден съм планирала Стельо да ми отреже косата и да ме гримира, но още не съм го уведомила Crazy

Ааа, знам го, как. Браво, много се радвам за нея, защото наистина е много добра и много миличка! Мен ме правеше още когато се учеше и винаги съм била доволна, та много се радвам, че се развива! Тя ме направи от брюнетка блондинка Simple Smile Много обичам кардинални промени, ще чакаме да се похвалиш като настъпи събитието Simple Smile

Марин е в студио Beauty Studio P&A, на Серес 7 - това е точно срещу Тремол на ъгъла, от страната на Уно, но по- нагоре.

# 463
Някой чувал ли е нещо за тази агенция? Защо ми се върти из главата, че нещо са фалшименто....
пускат постоянно обяви, а същевременно нямат собствен сайт, нито пише кои са им брокерите.
https://pelikan.bazar.bg/

# 464
  • Велико Търново
Не съм ги чувала. Имотите им няма ли ги обявени от други агенции?

Общи условия

Активация на акаунт