Спам тема (за мусаката, планетите и още нещо) от 18.08. до когато.

• 24 719
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Видях аз, видях. Че си и хубава. 

# 556
Вие се майтапите, ама някои трактори струват повече от най-луксозните коли Grinning
Абе, как ще се майтапя! Аз и на магарешка каручка съм се возила. Като се замисля, голям масаж за задника е. Друс, друс, друс по междуселските черни пътища. Ето ви идея - спа по селски със стягащи процедури. Ей, добре че съм идейна.  Kissing Heart Цункам си се с кеф. Kissing Heart
Луне, хич не си иновативна Simple Smile Тук друсат чужденците по селските чукари и черни пътища с разни стари джипове. Не знам как не им става мозъка на айрян, ама те са доволни. Най-вече им харесва спирането за почивка, което обикновено се осъществява в селския казан за ракия. Mr. Green Мръсотия, прахоляци, падат ти пломбите, лашкат те, а накрая си плащаш все едно са те возили с лимозина Simple Smile

# 557
Вие се майтапите, ама някои трактори струват повече от най-луксозните коли Grinning
Абе, как ще се майтапя! Аз и на магарешка каручка съм се возила. Като се замисля, голям масаж за задника е. Друс, друс, друс по междуселските черни пътища. Ето ви идея - спа по селски със стягащи процедури. Ей, добре че съм идейна.  Kissing Heart Цункам си се с кеф. Kissing Heart
Луне, хич не си иновативна Simple Smile Тук друсат чужденците по селските чукари и черни пътища с разни стари джипове. Не знам как не им става мозъка на айрян, ама те са доволни. Най-вече им харесва спирането за почивка, което обикновено се осъществява в селския казан за ракия. Mr. Green Мръсотия, прахоляци, падат ти пломбите, лашкат те, а накрая си плащаш все едно са те возили с лимозина Simple Smile
Значи мойта идея е за лукс преживявания. На талига е къде, къде по-друсащо и твърдо отколкото на Жип. Десеторно да плащат и накрая да ги накарам да ми оберат краставиците и доматите. Е, може да ми прекопаят и царевицата. Joy

# 558
Абе, как ще се майтапя! Аз и на магарешка каручка съм се возила. Като се замисля, голям масаж за задника е. Друс, друс, друс по междуселските черни пътища. Ето ви идея - спа по селски със стягащи процедури. Ей, добре че съм идейна.  Kissing Heart Цункам си се с кеф. Kissing Heart
Значи мойта идея е за лукс преживявания. На талига е къде, къде по-друсащо и твърдо отколкото на Жип. Десеторно да плащат и накрая да ги накарам да ми оберат краставиците и доматите. Е, може да ми прекопаят и царевицата. Joy
Което ми напомня една история от детството. Отишли сме ние на едната нива да берем нещо си с братовчедка ми и майка ми. Минават тия с джиповете и екскурзовода казва: " Ето и едни типични български жътварки" Joy Много автентични бяхме. Е, вместо носии с маратонки Найк и къси гащи, ама туристите ни снимаха и махаха въодушевлени Laughing

# 559
Осем, видя ли, че съм права?  Grinning

Лека от мен, девойки!

# 560
  • Euskal Herria
Да ви покажа креативност Wink.
Започна да приросява, но нали чакаме да почне шоуто...

# 561
Добро утро !
Лек повей на морски бриз да те събуди рано и да си направиш чаша горещо кафе - кеффф !
Чудя се кога ли ще захладнее лекичко, че трябва да пообиколя магазините за нови патъци, ама в таз жега не ми се ходи.

# 562
Добро утро! food010

# 563
При нас днес има некви облачоци, но плаж ще има Sunglasses

# 564
  • Варна
Хладно и облачно във Варна, супер е. Отхвърлих една задача вече, ще опитам след малко и още нещо планувано да свърша, после засядам на мързел.

# 565
  • Euskal Herria
Добро утро!

Идеален ден... за работа Wink

# 566
Добър, хладен, приятен  и по тези две причини, извънредно хубав ден!   Joy

# 567
  • Euskal Herria
Моята плантация Wink

# 568
  • Варна
Пилешко филенце с четири сирена спретнах за вечеря. Бързо, лесно, вкусно.

Не успях да мина преглед на мотора днес, защото сменяли техниката, но уговорих нещата за утре. Иначе работата в банката я свърших бързо.

Съседчето отгоре е решило да ми срути тавана. След като четири часа търпях изстъпления, се качих горе и се облегнах на звънеца докато не отвори. После му дръпнах такова конско, че ще му държи влага бая време. Ако си вземе бележка няма да занимавам майка му. Дано е поне средно интелигентен и да съобрази кое е в негов интерес.

# 569
При нас днес има некви облачоци, но плаж ще има Sunglasses
А, и ние сме така, и вчера, и днес.
А за цифките - синулан дуо форте - нема се плашиш, растително е. И много вит. С.
Начи, Янче, все хубави снимки пущаш ... Извод: твои са. ☺ 👌

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 23:00 от ina.ina

Общи условия

Активация на акаунт