Спам тема (за мусаката, планетите и още нещо) от 18.08. до когато.

• 24 724
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Осем, ти уби змея с тез тави.  
Моят звяр вече е заситен. Засега.  Joy   Щото докато заспи, поне още един път ще си поиска нещо, дето го няма естествено.
Навън задуха, захладня приятно. На шезлонга е много приятно. Grinning Разтапям се от кеф.

Излизайте на терасите!

# 541
  • Варна
Само с искането ще си останем. От утре се връщали типичните августовски жеги. Че за кога?!?

# 542
Само с искането ще си останем. От утре се връщали типичните августовски жеги. Че за кога?!?
Да, бе! Слушам прогнозите и всички викат: " Спокойно идва затопляне". Че накъде повече и кое да му е спокойното Laughing

# 543
  • Варна
Идва затопляне, боже, ше кажеш, че във Варна е захладняло сякаш...

# 544
Абе, при мен трещи някъде наблизо. Ама само трещи.   През деня краката ми стават двойни. Аман!

# 545
  • София
Ако гърми и трещи, бих се завряла  в най-вътрешния ъгъл и аз, но пък  и ми писна от тая сушава жега. Вече няколко седмици... Иначе имам приятни, разхлаждащи спомени от изведнъж изсипали се, чевръсти, летни дъждове... и ей тъй си мечтая.   Grinning

Аз съм страстен почитател на дъжда, особено топлия, летен дъжд. Но днес отбих в аварийната на магистралата, защото нищичко не се виждаше, а водата на пътя заплашваше да ми изхвърли колата нейде в нищото. И да - гърмеше и пращеше като за Световно.

Абееее сутринта в София си беше студено. Сега като се замисля и на обяд си беше хладно и нацупено.

# 546
Глейте как почиват хората незаконно у Равда Laughing Фчвра я напраих таз фотка, а днес сутринта видяхме трактора да отпрашва с мръсна газ

# 547
  • Euskal Herria
Слънчево, ама не много горещо беше днес. Сега вече се мръкна. Няма да готвя днес, имаме от вчера ядене. Само следобед разчистих спалнята и я боядисах.

Кико, ми да не губят време - почиФка, па после - на плантацията. Абе, туй да не е бил Лан, м? Wink

# 548
Инче, цифки са сополи

Тряа го питаме има ли трактор, Янче

# 549
  • София
Тия ще са някакви фермери. Не всеки си има трактор Grin

# 550
Инче, цифки са сополи

Тряа го питаме има ли трактор, Янче

Щом има широкопола шапка, начи задълже кара и трактор. Joy Изаура на тръстиката.

# 551
Вие се майтапите, ама някои трактори струват повече от най-луксозните коли Grinning

# 552
  • Euskal Herria
И то в пъти.

# 553
Вие се майтапите, ама някои трактори струват повече от най-луксозните коли Grinning
Абе, как ще се майтапя! Аз и на магарешка каручка съм се возила. Като се замисля, голям масаж за задника е. Друс, друс, друс по междуселските черни пътища. Ето ви идея - спа по селски със стягащи процедури. Ей, добре че съм идейна.  Kissing Heart Цункам си се с кеф. Kissing Heart

# 554
И днеска мина.
Някой да се е пекъл, мил, трил, пял и пил!?
Сводка!?
Резюме!?

Пекох се. Пих бира. Тичах. Сега се очаква да мърдам. ☺ Все още мога, докат не се добера до леглото. 😂

Общи условия

Активация на акаунт