Спам тема (за мусаката, планетите и още нещо) от 18.08. до когато.

• 24 702
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Euskal Herria
Бре, бре, направо на трудова борса сте го обърнали Simple Smile.

Хм, оня трактор, де го показа Кика... с`я да не се окаже, че е на Онзи, м? Wink

Вече сме на масата. Наздраве!

# 601
  • София
За малко. Stuck Out Tongue
Трактор имах/карах, десетина години, до преди два месеца. Вече имам тролей. Joy

# 602
Минал си на по-висша октава.  Grinning
Наздраве, Янче!  Grinning

# 603
  • Тра-ла-ла
Ся остава да кажеш, че и трактор имаш/караш и отиде коня у ряката.  Joy
Гол, по гащеризон Grinning Припявайки си "Искаш ли да правим на-на-най-на...на задната седалка...." Joy

Какво се учудваш...в темата сите мъже са с къщи, плантации. А некой и с яхта, вървяща с вазелин Joy

# 604
Ай стига, и аз съм батман. Карам девятката  hahaha.

# 605
Ся остава да кажеш, че и трактор имаш/караш и отиде коня у ряката.  Joy
Гол, по гащеризон Grinning Припявайки си "Искаш ли да правим на-на-най-на...на задната седалка...." Joy

Какво се учудваш...в темата сите мъже са с къщи, плантации. А некой и с яхта, вървяща с вазелин Joy
Не се чудя аз, ама като тръгна рефрена за моравките и къщите, ми стана мъчно, щото аз харесвам панелки. Cry  Още си поплаквам, кат се сетя. Joy

# 606
  • Тра-ла-ла
Не се чудя аз, ама като тръгна рефрена за моравките и къщите, ми стана мъчно, щото аз харесвам панелки. Cry  Още си поплаквам, кат се сетя. Joy
Ти искаш садо-мазо романтика. В събота, в 8 сутринта да те събуди мощният рев на хилти. На обяд  нежно покрай носа ти и прането да премине аромат на пържен лук. А вечерта бурно да се любиш под звуците на "Тез червени домати....кой ги мама разклати" Joy

# 607
Тъ цъ! Не позна, начи. Любимото ми е, като простра прането и му се любувам на идеалния порядък, съседката отгоре да подстриже лъмбъра си и да метне космите отгоре. Много е  дзен. Joy Тренира едни такива бойни умения, недоразвити, за милисекунди...
Ти за секс ми говориш. Хахаха! Сексът в панелката е денонощен. Ако не ти, комшията, ако не той оная отдолу.... Joy
Накрая целия блок не знае кой кого и кога, а сите се гледат и си се радват...

# 608
Червените домати, идиално стават на шопска салата, ако има и чушка накълцана  ooooh!. Слювувата ракия, от мен.

# 609
Ай стига толкоз крака из темата и страницата.
 Лека ви!

# 610
  • София
Аз у панел не мое вирея. Напоследък покрай чаветата, не съм бичил яко, ма у панел, нема схема да си наточа мюзик-а как требе. Шма изгонят. Laughing

Скрит текст:
Младо семейство в панелен блок правят секс, но жената е доста шумна. На сутринта съседът им бай Иван прави забележка на мъжа:
- Виж какво, не ви знам какво правите, но жена ти много вика!
- И какво да направя?
- Ами сложи ѝ тиксо на устата!
На следващата вечер младият мъж слага внимателно тиксо на устата на жена си и почва, като след първия тласък се провиква:
- Бай Иване, така добре ли е?
- Да! - отговаря бай Иван.
И така този диалог се води след всяко движение. По едно време бай Иван се провиква:
- Махни веднага тиксото!
- Защо бе, бай Иване, нали сега не вика жена ми!
- А бе, тя не вика, ама целият блок мисли, че чукаш мен!
Joy

# 611
  • Euskal Herria
Луне, да не си живяла в испанска панелка? Wink  Нашенските са направо звукоизолирани в сравнение с тукашните.

# 612
  • София
Крака?
Дай жокер. Laughing

# 613
  • Тра-ла-ла
Сексът в панелката е денонощен. Ако не ти, комшията, ако не той оная отдолу.... Joy
Накрая целия блок не знае кой кого и кога, а сите се гледат и си се радват...
Както казваше един приятел люлинчанин "Кога съседите си правиха детето - всички разбрахме" Joy

# 614
Луне, да не си живяла в испанска панелка? Wink  Нашенските са направо звукоизолирани в сравнение с тукашните.
Мне, и в нашенска не съм, ама съм гостувала и впечатленията са ми точно такива - чуваше се точно всичко - секс, приказки, по-висок тон, дран, лоп врати, ходене, търчане. Останалото с космите е реален пример с бебешките дрешки на сина ми от апартаментски живот.   Joy

Общи условия

Активация на акаунт