Спам тема (за мусаката, планетите и още нещо) от 18.08. до когато.

• 24 498
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Euskal Herria
Нищо, де, то така, да тръпнем в очакване е по-сладко Wink.
 Нека й дойде музата на Луна.
И мен ме зове тръстиката, до тук с мързелуването.

# 646
  • Тра-ла-ла
Ти остави, но голям интерес има към Вазко, искат му тела.
Аз предупредих ли те приятелски, че Вазко ще ти изпонатакова всичките ухажорки и ще стоиш с пръст в...някъде си Joy  Освен, ако не изкараш по-голям...аргумент Trollface

# 647
Осем,

и на Осем банята. Grinning

# 648
На Онзи трактора

Предоставям ви изцяло инициативата и поздравите. Отивам да пия кафе

# 649
Значи ще лежиш блаженно, от време на време хвърляйки по някой поглед да покажеш дали не се е отклонил много от целта и притваряща бавно клепки разпервайки пръстчетата на крачетата като ветрило ? Ах ти палавнице такава ! Stuck Out Tongue
Съвсем нормални неща Stuck Out Tongue Winking Eye Що? Вас щъркелът ли ви е донесъл? Joy
Да, ама не ! Не енормално само да лежиш и да искаш да ти доставят удоболствие без да си мръднеш Д-то Wink
Абе Бубанка къде се изгуби ? Нещо не се мярка насам ... И Кики с тоз плаж ... да не я е напитил някой тюлен-монах

# 650
Кика съ пиче, Бебето -дано и тя отмаря. Аз пък съ прибирам от мурету, колкото и да е прекрасно там, се пак сичко има край. И щото вече си мисля за града, и за яденето(че е поне 3 пъти дневно), Онзи имаше оферта за 5 л мляко - искам и аз, ама овче!😳

# 651
  • Варна
Тука някой почна да гледа зомбитата. Да си каже веднага кой беше и докъде стигна!

# 652
  • София
Мче то секи ден некой гледа некви зомбита. Simple Smile
Аз днес гледах няколко зомбита в НАП. Simple Smile
Ем требаше да ме треснат с един акт за едната фирма, ма 3-4  зомбита не мое да вденат кво да направят близо час, при положение, че сами казаха да почакам 15-ина минути, че за толко ставало. Laughing

# 653
  • Тра-ла-ла
Да, ама не ! Не енормално само да лежиш и да искаш да ти доставят удоболствие без да си мръднеш Д-то Wink
Тоя пък ще ми каже Joy Кой както се уреди в живота. Аз искам да съм принцеса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 654
Тука някой почна да гледа зомбитата. Да си каже веднага кой беше и докъде стигна!
Се моа! Joy До средата на първи епизод. Изключих да продължа. Blush
Ей в тая минута обаче, връщайки се от жегата навън, си мечтая за едно басейнче и аз, чипкаща вътре. Зомби може само ако ми разтрива краката с нещо разхлаждащо. Вече обмислям и вечерята, трудейки се. Начи, добре че мозъкът ми е многоканално устроен.

# 655
  • София
Джулайката с нова рокла.
Скрит текст:
На Яна и са скъсали гащите
Скрит текст:
Лан са снимал с беглец от плантацията.
Скрит текст:
Ментоф готви.
Скрит текст:
Лиъм чака лимузината
Скрит текст:
Луна прай процедури.
Скрит текст:
Аз са връщам от морето.
Скрит текст:
Ина пазари за вечеря
Скрит текст:
Бубанка отива на копон.
Скрит текст:

# 656
  • Euskal Herria
Ваайй! Бърже си признавай, Онзи, отде успя да ме щракнеш, м? Аз ей тъй, по махленски реших да отскоча до супера... Иии, голям папарак си начи! Satisfied

Чакам си поздрава от Луна. Wink

Нали сега ремонтирВам, та нямам време за готвене. Мноу ми поФалиха ей тоя ресторант:

Ма се чудА - това работното облекло на персонала лиЙ, м?

# 657
  • Тра-ла-ла
Отлични попадения на Луна и Онзи. Падам от смях Joy

# 658
Янче, троен поздрав от мене.  Joy
Яна ремонтира апартамента.
Скрит текст:
Яна, каталясала от готвене и в очакване на милото...
Скрит текст:

Кучето на Яна е яло от манджата й.
Скрит текст:

# 659
  • Euskal Herria
Мале, мале, мале... отдавна подозирам, че има скрити камери у дома! Право в десятката! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт