♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 72

• 78 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
🤗🤗🤗
Добър ден!

Поздрав от Елка!😍

https://vk.com/wall-168745886_6916

# 91
Еми с дългата коса по- си я харесвам и това е  Whistling Heart Eyes

# 92
Сладурана си е и с къса и дълга коса!

💕💕💕

# 93
Елка защо така е навлечена с тоя есенен суитчър  Joy Joy  горещо ми става като я гледам,  а другите по бански  Joy

# 94
Елка защо така е навлечена с тоя есенен суитчър  Joy Joy  горещо ми става като я гледам,  а другите по бански  Joy

Да не е от новата серия на Ню Баланс CloseSweat Smile Smile Smiley

# 95
 Hug  Hug  Hug

30 юли 2017 , у Каката архива е доста голям, забравяш че тя блогър работи - като няма какво друго  Laughing

По-скоро юли 2018. Тя тая година цяло лято се разхожда и къпа в морето с тия дрънкулки, къде се е окичила. Макар че какво значение има от кога е снимката, по-важно е съдържанието  Mr. Green

Елка и та наопаки  Joy  Joy  Joy Аз умирам от жега, тя с яке се навлякла  Rolling Eyes

# 96
Hug  Hug  Hug

Скрит текст:

30 юли 2017 , у Каката архива е доста голям, забравяш че тя блогър работи - като няма какво друго  Laughing

По-скоро юли 2018. Тя тая година цяло лято се разхожда и къпа в морето с тия дрънкулки, къде се е окичила. Макар че какво значение има от кога е снимката, по-важно е съдържанието  Mr. Green
Така е, по-важно е съдържанието, затова е чудно това желание за датиране на всяка новопоявила се снимка, откогато оттогава... не сме им светили, за да сме категорични... Whistling Тенденцията от може би две години вече е всички снимки да се водят за миналогодишни ...значи снимките появили се тази година са от миналата 2017, миналогодишните снимки, пък бяха от по-миналата 2016 г...  hahaha hahaha следва снимките, които ще се пускат през 2019, вече да са от настоящата 2018 г...  Joy Joy

# 97
Здравейте! Не съм писала скоро! В момента съм на 33 серия на сериала и Дефне се нанесе при Йомер 'за да затворят устите на хората' мнооооого се наслаждавам на милите им моменти
Един страничен въпрос. Много са ми забавни Неро И Корай,когато нарекат някой 'противен', как точно се произнася това 'пиииис Ясемин' (например) Joy
Търсих в гугъл,но за противен излиза др дума.
Благодаря  bouquet

# 98
  • София
Здравейте! Не съм писала скоро! В момента съм на 33 серия на сериала и Дефне се нанесе при Йомер 'за да затворят устите на хората' мнооооого се наслаждавам на милите им моменти
Един страничен въпрос. Много са ми забавни Неро И Корай,когато нарекат някой 'противен', как точно се произнася това 'пиииис Ясемин' (например) Joy
Благодаря  bouquet
рis - мръсен, гаден, гнусен.
çok pis

# 99
На Елка да не и е повреден терморегулаторът? 🤔
Само тя е толкова облечена...

Юско поне е само по тениска!🤨

# 100
Да, наистина какво и става на Елка, всички голи тя с това чудо се загърнала, че на мен и като ватирано ми се вижда Mr. Green  hahaha
Ето я танцува си, Кито не мога да разбера дали и той денси, или само стърчи до нея Joy Joy

https://www.instagram.com/p/Bm1BasilIkt/?tagged=elcinsangu

# 101
Темпи, 🤗 аз доколкото виждам Юско хич не се помръдва!

Поздрави от Габи!😍

# 102
Благодаря  bouquet
рis - мръсен, гаден, гнусен.
çok pis
Hug

# 103

Елка в пряк ефир ли е излъчвала.😘

# 104
Още едно клипче. Тук се вижда, че под това нещо е по бански Mr. Green
https://www.instagram.com/p/Bm1HwYNFLJ-/?tagged=el%C3%A7insangu

Общи условия

Активация на акаунт