АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

• 64 952
  • 665
  •   1
Отговори
# 105
И аз кецове купих,обаче в това време му замръзват краката с тях.Ще бягам да търся по-топли обувчици.
Белинда още му готвя,да,защото и аз още се храня от ресторанти.Скоро си идва баща му и вече ще си готвя за всички ни Simple Smile Heart

# 106
  • София
Мече, не е ли по-лесно да сложиш малко повече продукти и да има за двама ви? Ти си знаеш де, ама за мен би било по- лесно сякаш. Моят човек яде вече абсолютно всичко от нашата храна. Само готвя диетично, ние после си слагаме сол, пипер и т.н.

# 107
  • София
И ние така с храната. Каквото ние, това и той.
И аз купих кецове, кожени, много съм доволна. Хем беше от немай къде, но пак уцелих подходящи.

# 108
Напръхнали са му устничките на дребосъка,с какво мога да ги мазна 🤔 не,че преди месеци не ми изяде балсама за устни 💋 😁

# 109
  • София
Кокосово масло, бадемово масло...такива работи:)

# 110
  • София
Меден вазелин ще предложа аз за устенца и бузки.

# 111
  • София
Да бе вярно, това го забравих.

# 112
Лили, аз много харесвам маратонките на Найк. Първите му обувки след като приходи бяха такива и му бяха много удобни. На Н&М също ми харесват.
Аз също му готвя отделно понякога, за да е по-разнообразно, че аз съм много капризна Grinning Иначе и от нашето му давам, ако е подходящо.
Момичета, знаете ли как протича очен преглед на малко дете? В смисъл разширяват ли им зениците или Thinking

# 113
Ще изчакам с пчелните продукти още,поне да навърши 2.
Бруклин не зная,но други майки водиха децата си на очен преглед,било препоръчително след първата година.Аз не знаех.Не са разказвали с подробности обаче как е минал прегледа🙄

# 114
Взех едни адидаски обаче онлайн че в магазина нямаха номер. Надявам се да са и удобни. И от сега ще се оглеждам за зимни боти/ботушки, за да не се налага пак спешно да купувам.
Бруклин зависи какъв е прегледа. Ное ходим на всеки 3 месеца на очен, от както се е родила. Има едно нещо в окото, което го водят киста и го следим.
Та нашия преглед протича на три етапа. Аз я държа седнала сестрата я разсейва с играчки, а лекарят е един уред с форча на чукче гледа през него очите /не знам какво проверява с него/. После втори уред детето трябва да гледа право в него , изглежда като волан на автомобил с него проверява диоптри дали има и астигматизъм.
И третият етап е вече на онзи уред, на който си слагаш главата /извини ме за обясненито, но не знам как се наричат/ там е по трудно защото детето не стои мирно и плаче, но става бързо.
Та това е. Ние нямаме никакъв проблем с диоптри, прилича на баща си, добре че не взела моите. Та за разщиряване на зеници не знам.

# 115
И аз съм в търсене на обувки за сезона, също и гумени ботуши ще взимам с дъждобран, за да си джапа с кеф в локвите.
Когато лежахме в бургаската болница й разшириха зениците за някакъв абсурден преглед от пет секунди, на който какво видяха само те си знаят. Считам, че не ср прави обикновено.

# 116
Лили, разбрах за какво говориш. И ние сме ходили на такъв преглед, дето трябва да си сложи главата и да стои мирно, но не знаех че и диоптъра така се измерва.
От известно време си търка очите и една седмица слагахме капки Флоксал. Вече не си ги търка уж, но ЛЛ каза да проверим за диоптър.
Да ви питам давате ли прясно мляко. Дайте някоя рецепта за кремчета или нещо такова с прясно мляко.

# 117
Да аз давам но не много. Най вече в кекс, омлет, в кремчета.

# 118
И аз в кремчета ще почвам да давам, но незнам как се правят Grinning Иначе за пиене не мисля да давам скоро.

# 119
Мляко слагам на грис,нишесте,палачинки,кекс...но гледам да се въздържам,наблягам на киселото 🙂

Общи условия

Активация на акаунт