АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

• 64 954
  • 665
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Моят вече го приема и сурово. Понякога, ако не уцеля гъстотата на овесената каша, му капвам малко мляко и не е имал реакции до сега.

# 121
Белинда сурово от китуя ли имаш предвид?
Защото аз пия сварено селско прясно мляко, и тя зад гърба ми два три пъти е награбвала чашата. Но дори и през ум не ми е минавало да следя за реалция. Тя вече е голяма. Пие харесва и даже, но не и давам да пие постоянно.

# 122
  • София
Да, това имах предвид. В смисъл - не е в крем, кекс и пр. , а в натуралния си вид.

# 123
  • Враца
И аз днес и дадох надробено прясно мляко с кекс и даже и хареса много.

# 124
  • София
Аз съм давала само в палачинка май, хич не обичам прясно мляко в натурален вид, но мога да пробвам все пак дали на него му харесва.

# 125
  • София
Който ще пробва, да пробва по съвсем малко, защото е много трудно разградимо прясното мляко, като цяло не е храна за бебета.

# 126
  • София
Мен ако питаш не е и за големи хора...

# 127
  • София
А, да, това е сигурно, но аз обожавам 😊 И сирена всякакви, и кашкавал...Силно млекоядни сме у нас. По едно време мислех да си купя крава, но терасата ми не отговаря на европейските изисквания за мин. пространство за отглеждане на добитък. Само на деца 😂

# 128
  • варна
Мислите ли за градина?
Малчо тръгва от 15.10 и съм много раздвоена. Той ще е само два пъти седмично следобед, но все пак ми е ревливо.

# 129
  • София
Мислим. Догодина ще го пускам аз, пролетта или есента.

# 130
  • София
Живот и здраве като стане на 3.

# 131
Ясла или графина?
Аз чак след като ми навърши две, тогава ще я пускам на ясла. Докато стане време за графина няма да мога да я гледам.

# 132
  • варна
Каква е разликата? Яслата не е ли ходене на градина , само че от по-мънички?

# 133
  • София
Всъщност, да. Има някакви минимални разлики от сорта на това, че в яслата се изисква да има медицински персонал, а в градината - педагогически. Идеята е едното да е нещо като подготовка за училище, а в другото основно ги отглеждат, колкото да ги опазят живи и здрави, ако научат нещо е бонус. Истината е, че в яслите се учат адски много полезни неща, моите момчета там свикнаха да се хранят сами, да ползват гърне. Но не е нещо, което не можеш да си ги научиш и вкъщи, ако се гледате по домашному.

# 134
  • София
Аз, за сега, а да се надявам и за напред имам кой да помага и няма да бързам с яслата. Иска ми се детето да може да говори преди да го пусна на градина, а като гледам как се е засилил да приказва...едва ли ще е скоро:joy:

Общи условия

Активация на акаунт