АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

• 64 956
  • 665
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Аз живот и здраве мисля да си гледам и бебето и каката, но ще видим как ще се справям сама. Иначе и на мен ми се струва, че е много малка още Sad

# 136
  • София
Кога ти е термина?

# 137
На нашето човече много му харесва яслата. Като изключим сополите, растящ кучешки зъб + резец и 4 кътника едновременно .. А сега вдигна и 38 температура, което предполагам, че не е оттам, вчера нищо му нямаше. Явно 1 седмица работа ми е стигала..

# 138
  • Враца
Термина ми е 27 март този път Simple Smile

# 139
  • Враца
Момичета, давали ли сте крем карамел на децата? Ще ми се да и направя различен десерт, не само нишесте.

# 140
  • София
Не съм, но ми харесва тази идея!

# 141
  • София
Не съм, защото не давам захар, а крем карамел без захар би било странно сякаш🙄

# 142
И аз не съм давала. Захар в кухнята слагат, и аз съвсем леко подслаждам млякото и с ориз, че без захар ориза няма вкус. Но съвсем сладко и аз не давам.

# 143
И аз захар не давам. Чат- пат, ако е пробвала троха сладко, не й е харесвало особено. Честно казано и от себе си съм доволна, че драстично го намалих в последната година. Е лятото сладолед и по някое парче торта от една любима сладкарница на морето, ама нищо не е, в сравнение преди какви тонове шоколад ядях.

# 144
И аз не давам, дори грам. Но в кухнята слагат. И в яслата ми звучи странно менюто - кекс с мармалад, палачинка със сладко, пица с кашкавал ......  Fearful

# 145
Захар и аз не давам, само в бисквитите колкото има, и веднъж му направих макарони със захар.
Алиса, защо не ти харесва пицата с кашкавал? Питам защото утре ще правя пица за нас и мисля и за него да направя, та да не объркам нещо Grinning

# 146
  • София
Аз не давам близалки и шоколадови яйца, но козунак давам понякога или кекс. Не мисля, че толкова ще му навреди, особено ако аз съм го правила.
Пица, моето дете не желае. Обаче филийки с кашкавал...леле майко.
Ама е много злояд:( Не иска никава манджа, преди хапваше поне супа топчета...сега хич. Само макарони и филийки одобрява. Добре, че поне домати и краставици яде и плодове, а и тук таме малко риба... В чудо се виждам

# 147
Филийките кашкавал и у нас се тачат Simple Smile но не ги давам често.
Виж наистина мармалад и сладко на деца в ясла ?
Какво ще и е на пицата в такъв случай. Даже блата може да е по тъкък от филийка и като има пресен домат с кашкавала и малко босилек с масълце ммммм... чак на мен ми се преяде Simple Smile

# 148
  • София
О, моята пица супер много се тачи! Просто в едно ъгълче на тавата не слагам шунка и гъби, а примерно чуквам едно яйце, объркано с кашкавал - яде и му пращят ушите!
Да, малко домашен сладкиш не смятам, че би навредил. Но много превъзбужда захарта. Внимавайте с даването на следобедна закуска със захар, че ще имате търчащо бебе до 10 вечерта Joy

# 149
Моето и без захар търчи до 10 часа, а откакто се научи да излиза от кошарата не иска да ляга и заспива към 10 и 30, 11 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт