АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

• 64 961
  • 665
  •   1
Отговори
# 150
И аз като бруклин. Тя не спира и за десет секунди. Докато я накарам да легне минава половин час големи молби. Та ако дам шоколад самл си представям какво тороедо ще стане хахаха

# 151
И моето като на Дит, на злояда вълна. Що плодове изяде лятото, сега не ще. Надявам се причината да е в зъбите. Като цял ден нищо не е яла, пак опираме до макароните 😂
Аз пица давам, ако иска яде. Правя си аз тестото, слагам моцарела и кашкавал. Ще пробвам идеята на Белинда с кашкавал и яйце.

# 152
  • Враца
Момичета вчера с ММ се разболяхме и днес малката беше с температура Sad  свалих я с Панадол и дадох ампула витамин С. И да ви питам някоя ползвала ли е витамин С на сироп, днес видях в аптеката и взех, по удобно ще ми е от тези ампули (всеки път се порязвам на тях). Аз вече съм добре, дано и на малката утре да и няма нищо вече.

# 153
  • София
Не съм ползвала никога, ампулите са ми супер удобни за употреба, чупя ги винаги с кърпа. Как е решен въпросът с окисляването при сиропа, в някаква специална опаковка ли е или как?

# 154
  • София
И аз съм с ампулите. Не съм виждала сироп до сега.

# 155
Дълги години се мъчех и голяма борба падаше с всички ампули, докато накрая разбрах, че трябва да се натискат на мястото на точката на шишенцето над линията. Някои обаче нямат, но някакси съм им свикнала лесно да ги отварям.
Бързо оправяне, Нелегална!
Купували ли сте гумени ботуши? В повечето магазини или нямат или нямат малки номера.
Видях, че в Кауфланд са пуснали за по 15 лв, та се чудя дали да не взема от там.

# 156
  • София
А там има ли малки номера? И аз искам, но в Лидл бяха пуснали от 25.
А иначе - какво да им избираш на гумените ботуши? Всичките са еднакви.

# 157
Именно, и аз затова не мисля да дам 30-40 лв, за да поджапа няколко пъти в локвите.
В брошурата им пише от 21. Тя е 22 някъде.

# 158
  • София
В RESERVED имаше по 12 лева от 19 номер, а аз взех от хиполенд по 18, от 22 номер започваха.

# 159
  • Враца
https://apteka.framar.bg/30046608/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC … D1%81%D0%B5%D0%BD
Ами в обикновена бутилка си е. Малката през нощта се събуди със страшен плач, преграхнала, 10 мин няма успокоение. Та днес бяхме на лекар, изписа ни 2 сиропа и да правим инхалации, та сега и инхалатор трябва да купуваме. Добре, че поне гърдите са и чисти.

# 160
  • София
Пърпълче, аз погледнах в онлайн брошурата - пише от 28 номер. Странно.

Нелегалната, не знам дали е добър вариант този сироп. Вит. С е силно окисляем, тоест 5 минути след като си отворила шишето, остатъкът вътре вече не е с тези качества, с които би трябвало...Не знам, може и да са измислили някакъв начин да предотвратяват окисляването, но аз те съветвам да се придържаш към ампулите. Чупиш с кърпа, даваш в пластмасова лъжичка или направо в устата, чиста работа.

# 161
Бързо оздравяване! Нашето човече вече месец е със сополи.... След Виброцил, Коларгол, нещо си Назал, сега е на Тобрадекс.... И отказва вода от шише, само от лъжица пие, и то малко. Вашите как са, намалиха ли я?

# 162
  • София
Оги се научи сам от чаша и е голям кеф. Бая пие.

# 163
Нелегална,аз се обърках да взема такъв,само че  + шипка.Това за окисляването не го знаех,ама мечето го плюе и пак сме на ампули,които много харесва.Чупя ги много лесно,натискам на точката.Бързо да оздравявате!Инхалатор имаше скоро в лидл,а аз купих седмица преди това 😣 слава богу,още не се е налагало да го ползвам!
Пърпълче,аз поръчах гумени ботушки от Джордж за 25 лв.,много са сладурести и има малки номера! Разгледай в сайта,ако искаш 😊
Мечето намали водата тези дни,а лятото пиеше по 600 мл. на ден.Сега едва 300 пие.Още сме на шише със сламка,за чаша е зор.

# 164
  • София
Ние сме все така на 2-3 глътки и то от немай къде Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт