АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

• 64 962
  • 665
  •   1
Отговори
# 165
  • Враца
Странно, защо го продават за деца тогава. Днес казах и на личната, че даваю такъв, тя нищо не каза, даже каза да продължа да си давам. Но така като ви чета, май ще си продължа с ампулите.

Вода все още пие доста, някой път по 2 пъти сменям памперса нощем.

# 166
  • София
Аз нощем го слагам с 6-ца. Вече не го сменям. През деня си е с 5, обаче нощем освен , че сменях ами сутрин пак опикан и реших да пробвамм с големите. Родих се.

# 167
  • Враца
Абе момичета може ли тези симптоми да са от никнещ кучешки зъб. 1 ден имахме температура, после пресипналия глас, сумтене от нослето. Тази нощ почти не е спала, буди се през половин час със рев и се изправя, аз я гушкам и тя заспива права. Трудно дишаше през нослето. Сега видях ръбче на долен кучешки зъб и се задучих дали може да е от него.

# 168
Аз искам да взема гумени ботуши вътре с подплата, за да може и за сняг да стават. Но засега не съм открила такива Grinning
Ние сме с памперс гащи 4-ка, но напоследък много пропускат, даже и като е полупразен памперса. И забелязвам, че понякога му е зачервена кожата на кръста. Май са му малки вече, а уж са до 14-15 кг.

# 169
  • София
Гумените ботуши не топлят и не са подходящи за сняг. За зимата най-добре апрески - гума само отдолу, колкото да не пропуска, отвътре каракул, нагоре нещо непромокаемо тип "гортекс".

# 170
Айде и ние при болните Sad температура, разстройство и зверска хрема. Милата мл не може да спи. Някакви капки за отпушване за нос за бебета някой ползвал ли е? Поне милата да си поспи, така има нижда, а не може. 😢
Че и аз почнах да кихам, гърлото ми дразка ... ей как го мразя този сезон 😡

# 171
Лили, на нас са ни изписвали Назик кидс за пръскане само вечер преди лягане, защото е с ксилометазолин.
Моето дете го е страх от прахосмукачки, сешоари и всякакви бръмчащи неща. Одеве пуснах сешоара и се стресна, разрева се и подсмърча сума ти време. Опитах да му покажа че не е страшно, но без ефект. Незнам какво да правя. Вашите деца как са със силните шумове?

# 172
  • София
На моя не му пука, но той от новородено е отглеждан на сешоар 😂 Батко му имаше небивал страх към машинката за подстригване. До много късно го ръфахме с ножица, иначе не даваше.

# 173
Мерси бруклин, точно само за да спи нощем ми трябват.
Иначе тя плачеше от пархосмукачка, сешоар и други подобни като беше по малка. Сега търчи да чисти с нея хахах
Но още не харесва машинката за подстригване.

# 174
Е то машинката за подстригване е друго нещо. Там страха е не само от бръмченето Grinning
Моля, Лили. През деня какви капки слагаш?

# 175
Не слагам капки през деня. Ако е много зле нослето пръскам със сребърна вода, тя отпушва или мажа нослето с преварена мас (това е бабешка рецепта, но върши работа). Обаче вчера беше много много зле положението и не спа през деня, и реших че втора нощ не може така. Сложих и назик кидс, знам че са вредни но само веднъж и спа почти до 6 сутринта. Имаше и температура, но и слагах компрес докато е заспала, за да не плаче. Та ни спасиха капките.
Да не казвам голяма дума но днес е по добре.

# 176
  • София
Айде, дано се оправя вече. И ние вървим към подобрение, но баааавно..особено аз.

# 177
Аз съм по зле от вчера, гърлото ми е много зле ама мен кой ме пита ...
И се замислих днес в аптеката шуслеровите соли дали нямат нешо за гърло ???

# 178
  • София
Оо Пърпъл е спец, ще те светне:)

# 179
И аз съм на вълна болести... По тоя повод ми попадна един сироп - Самбукус с черен бъз, ехинацея, коластра и тн. Някой да е давал от него? Притеснява ме, че има прополис в него, но рано или късно все трябва да ги въведем тея продукти..

Общи условия

Активация на акаунт