АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

• 64 969
  • 665
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Няма нищо по-различно от преди, просто рязка промяна...Weary

# 211
Нелегална,честито 😆 ще си имате женско царство,да му мисли ТМ 😀
Дит,не сте само вие с гадния период,ако това ще те успокои 😕
Мечето напоследък се държи ужасно!И то май откакто баща му си дойде.Тръшка се,реве,пищи,хвърля,чупи,отказв да се храни....абееееее разглезих го май 😣 от другите деца ли копира,не зная,но рязко ми се промени детето,дано да е период! Искрено се надявам и при Оги да мине бързо,че ти да си почиваш повече 🙂 

# 212
  • София
А може да е именно заради таткото. Променила се е семейната динамика, децата са чувствителни...

# 213
Нелегална, колко хубава новина. 🙂
Ние също сме в някакъв буен период. Рев, лягане по земята, тръшкане. Онзи ден бяхме в ИКЕА, хората ме гледаха със съжаление 😂Мислех, че е рано за бебешкия пубертет,  но явно е подготовка.

# 214
Не че ще ви успокоя, ко при нас е перманентно... да не иска да прави нещо. Ако аз я слагам да спи- става играе реве, каквото и скимне. Обаче ако нищо не правя в един момент ме хваща за ръката и ме води да си лягаме.  Ако я храня ако е дошло обяд примерно, но тя не иска. Бута, върти глава плюе. А пък днес се качи сама в количката и ам ам ам, изпили ми мозъка да се приберем вкъши да яде. В градинката ме гледаха все едно съм цербер да я държа гладна. /само да вметна че бяха минали 2,5 часа от закуската) ... всички в махалата ни знаят. Аз вече вдигнах ръце и това е... аз казвам инат, приятелките ми му казват характер Simple Smile
И така с историите мога да ви досадя..
та дано при вас Пърпъл и Меченка, Дит да е просто фаза ще мине Simple Smile

# 215
  • София
Пърпъл ще вЗеме да се окаже права за пубертета. От днес си сменя настроенията през пет минути. Смее се, играе си и минути по-късно истерични писъци и рев без видима причина...и така цял ден..Поне по някоя думичка да казваше, че да ме насочи какво иска. Нито ам-ам , нито ако, нито дай,нито...абе нищо.

# 216
  • София
Звучи ми като съвсем нормално тодлърче Joy

# 217
  • София
Е това е , човека с опит си каза. На мен ми иде да се гръмна хахаха:) Или по-скоро да повърна, че вече и такава екстра ми се появи.

# 218
  • Враца
Ох Дит не ти завиждам. Аз не повръщам, но всеки ден до обяд ми е лошо и съм като парцал, а вечери имам страшни киселини. Мислех, че тая бременност ще ме пропуснат, но уви.
И малката ги има същите изблици, пищи и се тръшка, когато не е на нейното, но аз не се подавам Grinning

# 219
  • София
Aaa, кака като ви разправяше да не се хващате на това хоро с породените, вие не я слушахте Joy Не че като са големи няма зорове, ама поне се къпят сами и не лягат на пода в супера.

# 220
  • София
Хахаха е да, ма който си е раждал навреме си е добре. Тея каго мен дето на дърти години тръгнали да правят поколение нямаме много избор, ако искаче поне две Stuck Out Tongue Winking Eye
здраве да е, ще оцелеем вСички

# 221
Да се присъединя и аз - нашият човек преди и след яслата ни прави на луди! Тръшка се, реве...А там бил послушен...
Като за добро утро един въпрос - по колко пъти акат вашите чудеса? В смисъл - повече от един път ли на ден?

# 222
  • София
Често по два. Понякога и повече, рядко по веднъж, само ако се е запекъл.

# 223
  • София
Минимум по два.
Беснеенето след ясла/градина е най-нормалното нещо на света. Там има режим и дисциплина, дечицата се "стискат" и стараят да следват реда, потискат си енергията и желанието да беснеят на воля, за да не им се карат и наказват. Естествено, че вечер вкъщи или навън с мама, която ги обича всякак, ще си изявят бесовете. Ние не се ли отпускаме най-вече с близките си хора? Обаче е трудно за родителите, защото цял ден си бачкал, вечерта искаш малко спокойствие, ама нямаааа...

# 224
Няма да.. А нататък какво следва? По-лесно или по-трудно става?

Общи условия

Активация на акаунт