АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

• 64 970
  • 665
  •   1
Отговори
# 225
  • София
По-лесно чисто физически, но идва времето на грижа за образование, среда, спортове, изкуства, пубертет, гаджета....Абе няма да си починеш скоро. 😁

# 226
Малки деца - малки проблеми,големи деца - големи проблеми 😁
Пффффф успокоих се малко,че не само моят син ме прави на маймуна 😆 то си било в реда на нещата 😀
Ама защо не иска да яде само ако разбера.... отдавам го на 2 пробили кучешки зъба.Ама нищичко не близва хорааааа.Първите дни се побърках и му готвех по 10 неща,само и само да хапне нещо.После се отказах....дано не звучи садистично,но го оставям гладен и толкоз!Нямам нерви!Като е гладен ще яде! 😣

# 227
  • София
При нас е перманентно...правя се маймуна, за да яде готвено. Иначе на макарони и филийки може да кара нон стоп.

# 228
И ние сме по два пъти с акането, има дни и по три пъти на ден.
А меченка садистично, как на сила да го накараш да яде. Не става!
Пробваш един два три, аз стигах до 8 хаха, и накрая се отказах. Докато не дойде разстройството зъба изби и сега не мога да я изхраня.  Ще прояде.

# 229
Мойто ака по веднъж на ден. И тя не яде вече няколко седмици, дано наистина са зъби, че такава злояда какво ще я правя не знам. Преди макароните бяха винаги резервния вариант като е на гладна стачка. Вече и на тях се мръщи.

# 230
А грамаж на хранене долу горе? Нашият яде около 300 гр и реве за още.. Педи казва, че много му даваме..

# 231
  • София
Манджа..около 200  с голям зор..Макарони, филийки, банани...мнооого повече. Днес голяма изненада.. изяде детето две парчета баница...сипах си аз спаначена супа, а той се нареди до мен и ми изяде супата..около 300 грама (на око). Така се шашнах...нито веднъж не се наложи да го питам и моля. Даже накрая като я изяде не му сипах още, но ако бях...,сигурно щеше да си хапне още.

# 232
И ние с акането сме по 2-3 пъти на ден.
За грамажа на яденето не съм сигурна, защото отдавна не го тегля, но може би около 250-270 гр.
От няколко дни и ние нямаме апетит. Не че изобщо не е яде, но не е като по принцип. Иначе солети и банани не отказва. Знае къде ги държим и ходи да мрънка до шкафа, даже и след като току-що се е наял Grinning
До къде стигнахте с гърнето? Моето дете не иска да стои на него. Сега ще му взема седалка за тоалетната, дано там му е по-интересно.

# 233
  • София
Отдавна спрях опити за гърне. По-натам.

# 234
Нашият ту седи, ту не.  Понякога пишка, но рядко..

# 235
  • София
Мъжа ми твърде амбициозно се опитва да учи Оги да пишка в тоалетната. Ама лошо няма, може пък да стане Joy

# 236
  • София
Дит, не му се смей! Моят средният не е ползвал гърне, нито детска седалка. Всеки път мислех, че ще го намеря пропаднал в тоалетната, но не!

# 237
  • София
А дано се получи работата значи:)

# 238
Аз изобщо не съм я пробвала на тоалетната. Само на гърне сме. Вече всичко прави в него, и ми казва преди да се изпишка или изака. Обаче все още не различава двете. На всичко казва Ако, но пак съм доволна. Вкъщи ходи с гашички вече, само на вън сме с памерс, на вън не ми казва, явно от играта се рязаейва и си пишка в памерса. Обаче вкъщи си знае кажа ли сядай на гърнето си го носи пред тв и сяда.
За яденето яде 300 гра супа с една филия гляб, после може да изяде 150 гр кисело мляко и хлпа на шкафа за бисквита, че и от нашето ядене взима. Страшно е няма спиране, гледам да я ограничавам, защото найрая повръща...
И днес много ме ядоса, ей така да ви се оплача поне да ми олекне Sad

# 239
  • София
Еййй супер сте значи. Оги нищо не казва...ама нищо. Няма мама, няма ако, нищо. Всичко е ъЪъ. Иначе разбира абсолютно всичко, което му се казва. Да взема и аз да пробвам гърнето, че белкем до лятото се научим.
Браво и за яденето. А как спят вашите деца? Моя човек все още се буди нощем я за вода , я за биберона. Понякога по два , три, понякога по 103.  И занимават ли се сами? Ние все трябва да си обръщаме внимание, сам рядко се заиграва.
Возенето в кола също е драма. Тук от два дни сме смъкнали облегалката на предната седалка и аз се возя отзад до него, та като гледа пътя по се ядва.

Общи условия

Активация на акаунт