Любители на кучета - тема 83

• 35 297
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
  • в огледалото на живота
Благодаря ти,Трапезица!
За мойто двукилограмово  обаче ,не знам обаче как ще разделям дози... Grinning

# 181
  • София
аз сега давам ленено масло към храната, чаена лъжичка. Иначе съм давала масло от сьомга, на Браун дог и на Брит кеър, и двете от Емаг съм ги пазарувала.
Пише си колко цръцкания с дозатора за колко килотграма е, на Брит кеъровото.

# 182
  • София - Рим и обратно
Ако е малко кучето, обикновено човешко Рибчо върши работа. Малки капсулки за деца са.

# 183
  • Sofia
Аз давам кучешко масло от сьомга, по 1ч.л. с храната.

# 184
Ставам аз за работа сутринта и в 5:30 светкам лампата и го гледам моето магаре:

Кажете как човек да започне да се приготвя за работа и да не заеме същата поза до спящия звяр. 😂

# 185
  • София
Ох, трудно, трудно... Аз сутрин едвам отлепям в 6:30, а оня бял вампир Балу, щом чуе алармата и хуква с развята опашка. Чака ме пред банята да излизаме.

# 186
Като се сетя, давам кокосово масло. Много се харесва. За конкретен резултат не мога да говоря, често пропускам да го дам, но й понася. Харесвам продукти с много приложения - купуваме качествени буркани за цялото семейство. Така също и не застояват.

# 187
  • Bарна, морето, сините вълни
О, ние наскоро взехме кокосово масло, предимно да си мажа стриите, но наистина хубавото е, че може да се ползва за каквото се сетиш, но не знаех, че и на кучета се дава. А дали пречи да давам рибено и кокосово масло? И всъщност еднакъв ли е ефекта у кучето от двете?

# 188
Двете ще са в повече. Не мисля, че е необходим съвместен прием.
Кокосовото е хубаво за кожа и козина, за загуба на тегло, като съпътстващо средство при борба с паразити и други.

# 189
  • Sofia
И според мен две масла едновременно са много. Зависи от количеството, разбира се, но маслата действат доста разхлабващо.

# 190
Коте, а пък Макс вече се е научил, че ставам, минавам през банята, правя си кафе и започвам гримирането. Щом стигна до дезодоранта против изпотяване, знае че съм готова и шом чуе впръскването скача и започва прегръщане, целуване и бясно мятане на опашка.. готов да излиза на разходка.

# 191
Че как да не се върнеш обратно в леглото... Барабар с магарето.
Тази вечер Денис е особено лигав, гушкаме се на леглото му, галихме се, чесахме се зад ушите, току-що се умори и си легна вече.

# 192
  • Beyond the stars
Нахлувам с питане в темичката ви, ама като разгледах снимките напред .. разкошни кучовци  Heart Eyes Май ще си остана  Mr. Green

Може би е дискутирано, ама не открих аз. Ще имаме гости с шаро за уикенда, та ако можете да ме насочите към dog friendly заведение в Сф, където можем да излезем .. Предполагам, че като е лято има избор на заведения с градина, които приемат четириноги клиенти  Blush
Симпатягата е хъски т.е. не се побира в чанта   Mr. Green Иначе е мил, кротък и нелаещ и обикновено е някъде под масата излежаващ се, стига да няма манджа де, тогава има повече интерес към случващото върху и покрай масата  Laughing

# 193
  • София
в отявлени догфрендли зведения не съм обикаляла баш в София. На Боровец и по екскурзии, да ама тук...
В кварталната кръчма с външни маси до нас съм ходила с куче, с две кучета, с три кучета даже, не е проблем.
Може да се ориентирате към нещо такова, ако имате наблизо. Нещо с градина и външна площ, не вярвам да ви откажат, ако не са една върху друга масите и не се размрънка някой.

# 194
  • София - Рим и обратно
Наскоро бяхме с братовчедка ми и двете й кучета в пицерия При Лео до кортовете на Малееви. Бяха много мили, само ни помолиха да се преместим една маса по-настрани, че техни клиенти, които почти винаги идвали с кучето си, за да се избегнат евентуални кавги кучешки.
Друг изпробван вариант е ресторант Форест в Борисовата, имат обширна градина и си е в гората, хладно и приятно за лятото.

Общи условия

Активация на акаунт