Любители на кучета - тема 83

• 35 318
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох, какви красиви муцунки сте показали!
Ние ей така пътуваме

# 211
  • София

И малко бицепс и трицепс

# 212
possessed, по всички кучовци примирам, ама тия черни муцуни и глави са ми най-най-най-любимите! Направо най-голямата ми любов! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet

# 213
  • София
Тя добре че порасна, че преди не можех да я снимам, едно черно петно излизаше.
А сега има повечко за мачкане, и повече за снимане, защото е по-висока от мъжки голдън. Не казвам по-едра, че напоследък е финно гадже.
А аз обичам да има за гушкане, мачкане и галене.

# 214
  • София
Да ти дам Лили в такъв случай? Станала е бъчонка, даже направо буре! А играе, маймуната, тича, скача...

# 215
  • София
Взимам я. Не знам как ще се спогодят с Рея, ама да се оправят.
Аз ще си имам пухче за гушкане.

Сигурно баба и дядо доста и угаждат.

# 216

Здравейте, преди няколко дни си взехме мъжко куче чихуахуа на 2г. Винаги съм искала куче и се чувствам като част от някаква нова общност Grinning Нормално ли е кучето да няма много апетит първите няколко дни- заради смяната на дома или нещо такова?

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 12:08 от tatqna73

# 217
  • София
Първото нещо, което трябва да направите, е да го заведете на ветеринар. СПЕШНО! Постарайте се да разберете какво хапче е пило кучето (марка, погълнато количество). Не мога да разбера защо сте чакали 3 дни, преди изобщо да попитате, макар и във форума, но минало-сторено. Дано е нещо леко.

poss, да ти кажа, Балу е по-мекичък за гушкане - има страшно гъста козина, дори лекарите го казаха. Направо като китеник Simple Smile

# 218
  • София - Рим и обратно
Коте, в апартамент ли сте? Как се оправяш с космите?

# 219

Здравейте, преди няколко дни си взехме мъжко куче чихуахуа на 2г. Винаги съм искала куче и се чувствам като част от някаква нова общност Grinning Нормално ли е кучето да няма много апетит първите няколко дни- заради смяната на дома или нещо такова?
Добре дошла Simple Smile
Преди да редактираш поста,информацията беше по-различна. Не се чувствай нападната,тук всички сме приятелски настроени,дори понякога да изглежда не така,но давайки променена информация няма как да ти дадат адекватни съвети .

# 220
  • София
Привет и от мен!
При нас няма кой знае какво ново под слънцето. Събота и неделя доста държах Харли навън, но нито веднъж не благоволи да си свърши някоя работа, ами старателно се стискаше за вкъщи. Така че от вратата - право в банята и там набързо изкарва всичко, което му се е насъбрало.

Съседите ни му се смеят, че като тича, подскача като козле, много е смешен. Вчера видя едно куче, средна порода, и като се дръпна, па като му изпуснах повода. Той търчи към кучето, аз търча след него и викам... Сърцето ми падна в петите, защото не знаех другото куче как ще реагира. Жената, която разхождаше кучето ми махна да не се притеснявам. Моят любопитко въртеше бясно опашка, подушиха се по нослетата, посмяхме се с жената и това всъщност беше първото му доближаване да друго животно.

Наново му излязоха пъпки от вътрешната страна на задните бутчета. От клиниката ми казаха да отида да взема още мазило и шампоан. Този път можело и от тревата да са пъпките...

Днес ще получа хаповете срещу копрофагията и силно се надявам да има ефект от тях.

# 221
  • София
Ох, Тонка, стискам палци. Мъчно ми е за милото кученце, а и за вас.
После взимай отпуска една седмица и по цял ден навън, да свикне.

# 222

Добре дошла Simple Smile
Преди да редактираш поста,информацията беше по-различна. Не се чувствай нападната,тук всички сме приятелски настроени,дори понякога да изглежда не така,но давайки променена информация няма как да ти дадат адекватни съвети .
Хаха, не се чувствам нападната. Просто днес говорихме със специалист и ни каза неща, които ме успокоиха. Казаха, че проблема с дишането е от наднорменото тегло, сплесканата муцунка и жегите и че най добре е да сменим каишката с нагръдник. За нослето ни препоръчаха да му даваме витамини, а за това че не яде ни казаха, че понеже е пълен няма страшно, а най вероятно не яде, защото не се е адаптирал у дома. Успокоих се малко след всиките филми, в които се бях вкарала Simple Smile А и днес кучето се изпиша нормално по време на разходката. Най-вероятно просто му трябва време да свикне.

# 223
е ха честито куче Simple Smile
Добре дошла в клуба,тука филмите,в които ни вкарват животинките са най-разнообразни и никога не е скучно.
 Laughing

# 224
е ха честито куче Simple Smile
Добре дошла в клуба,тука филмите,в които ни вкарват животинките са най-разнообразни и никога не е скучно.
 Laughing
Особено като е ново животно и не си му свикнал на фасоните е много страшно. Имам и морско свинче на 3 години. Първата седмица кихнеше ли- и веднага в интернет- "Нормално ли е да кихат морските свинчета" и то излзиат 21312 смъртоностни болести, поради които кихат. И с кученцето същата работа сега. Дано да са ми живи и здрави и двамата, страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт