Любители на кучета - тема 83

• 34 445
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • У Диспансера ...♥♥♥
И моя лае като дойдат гости, бързо му минава ама ако човека е по-страхлив.

Ще търся и аз треньор ама да видим с тая алергия кога ще отделя средства и за обучение. За лая и за дърпането като види друго куче, че искам утре като излизам с количката да може да взимам и него без да има се върти като пумпал .

Изобщо не му се става сутрин 😄

# 661
  • sf
За лека нощ 😁

# 662
Много сте ми сладки Simple Smile)))
Приключилата тема няма какво да я коментирам....

# 663
  • София
Леле, глезня безбожна, ама и вие смели, с тъмни плочки!
Това е на гости при "баба и дядо", те са смелите хахахах. Да видиш как се чистят - все остават следи от лапи!
Спящи косматковцииии! Simple Smile

# 664
Аз каква мунщина направих снощи с Денис...
Излизаме ние с него някъде към полунощ, като това му излизане беше само и единствено за физиологични нужди, максимум 10 минути. Еми, забравих си ключовете и се заключих навън, а късно вечер кварталът е оглушен от кучешки лай и чат-пат се мярка някоя друга глутница, които спрямо мен са безобидни, ама знам ли ги как ще реагират на заяждането на Денис, ако се засекат, а ако досега съм се оправяла с максимум 1-2 кучета, то с 4-5 не знам дали ще успея. Срам, не срам, звъня на Скъпия, той ще тръгва от работа по-рано, за да ми отвори, а от 1 час навън, половин прекарахме до входа, аз умирайки от ужас, а Денис напрегнат от цялото лаене наоколо. И все пак довтаса глутница, слава Богу, че бяха плашливи и ги респектира само с едно излайване, та се разбягаха.

Сънена мутричка, дето 5 минути след чистене на леглото му, все едно не е виждало прахосмукачка.

# 665
  • о`майна лунна нощ е
Скрит текст:
Дами, добър ден ден от едни слънчеви ушаци!

Дали е възможно да бъде сложена като корица на темата. Разкош!

# 666
  • София - Рим и обратно
Ох, а треньор оправя ли клинична лакомия, до степен налудничава обсесия?
Няма да ви казвам какво добара вчера свинята, че ще ме помислите за луда. Слава богу, нищо й няма, но не знам кога ще се отрови това ненормално прасе. Наистина ми е много криво.

# 667
Е, как какво е набарала, нещо дето не е за ядене, Тара миналия месец си открадна таблетка за миалната, а като е крадено бърза да гълта, но я хванах навреме де.. пак, че не я беше спукала.
Спира ми сърцето по три пъти на ден, каквото изпусна се засмуква и после се чуди дали е ставало за ядене, аз така давам и нексгарда, че нещо почна да му се чуди.. ходя си из къщи и го изпускам неволно.. имам чувството, че за стотни от секундата с нос го засмуква.
Та, Кафе, прасета сме си взели, не кучета, свеки само ни подиграва, че не сме я хранили тоя месец, за това така Simple Smile

# 668
  • София - Рим и обратно
О, става за ядене, как да не става. Цяла голяма кутия запечатана с шоколадови бонбони....22 на брой! Извадила ги от един шкаф, който явно някой "умник" е оставил отворен! Angry И после е подрискала малко навън, дъщеря ми каза, че излизали цели бонбони....смятай как е гълтала тая патица ненормална.

# 669
  • София
Лили си беше отворила шоколад (от тези само с найлончето опаковани), няколко киткат-а и други такива неща.

# 670
  • София
Кафе, и на мен това ми е проблем. Не че ще помогне, ама - не си сама.

Служебния каракачанец е тотално изпуснат, лошото е, че е на друга фирма и нямам никаква дума там. Искахме да ни го дадат, нещяха. Иначе ни помни от когато беше бебе и щъпуркаше свободен из двора и правеше бели. Като го пуснеха сутрин първо при нас идваше, да закуси и да го галят. Толкова ме е яд за това куче, в кожата си не се побирам, ама.....

Моето не лае по хора идващи вкъщи. Тя и прекарва толкова време в работата, а там все някой влиза и излиза, че не и прави впечатление, не е типичната пазачка на дома. За щастие и не лае толкова вкъщи, по тоя повод.
В работата обаче си има кучета и хора, които не харесва и крайно ентусиазирано плаши. Затова е вързана на един дъъъълъг повод, закачен за още по-дълъг повод навън, или ми лежи в краката под бюрото. Иска ми се да я пускам да си тичка, ама тя веднага хуква да яде кучетата.

Рея предимно хляб е докопвала. И една цяла печена патица с картофи, новогодишна.

# 671
  • София
И аз искам треньор. Сега, когато не оставям пари във ветеринарната клиника, все пак трябва да ги влагам в друго, свикнах да не спестявам.  Mr. Green Майтапът настрана, но наистина Харли проявява признаци на агресия и не ми харесва тази работа.
Вчера три пъти се изпишка върху дивана и накрая не издържах и го набих. Не знам дали ще има резултат. Навън скача като коза, излиза свят да види, а вкъщи си върши всички свинщини.

# 672
  • София
Тонка, опитай да напоиш вестник/парцалче в пишкото и го остави на стратегическо място, където се разхождате. Като отиде да подуши, може да се сети, че навън се пишка. Плюс е, ако има кой да виси с него навън много, ама много време, за да няма друг избор (да не може да стиска повече) и да се наложи да се изпишка навън. Приготви наградки и изразявай буйна радост, ако свърши нещо навън.

# 673
Охо... Чакайте да ви разправям майка ми като ученичка с нейния величествен кралски пудел.
Баба ми й оставя по случай последния учебен ден кутия Черноморец. И се прибира милата ми майчица, наточила се как ще яде бонбони, а кучето много необичайно само я регистрира, че е вкъщи и се врътва в едната стая, вместо да има скачане и махане с опашка. Тръгва да търси къде има беля, никъде нищо, до момента, в който не й писнало и решила, че "това куче нещо се побърка, аз ще ям бонбони". Ами тцъ, от бонбоните - една разкъсана кутия и нищо повече.

Денис скоро не е имал възможност за крадене на храна, ама се е научил да си отваря вратата на тоалетната, да бута капака на кошчето и да вади и да ми яде тампоните по средата на хола. Та май предпочитам бонбони да ядеше.

# 674
  • София
Коте, точно вчера си мислех, че трябва да изнеса навън напоена салфетка с пишканото му. Днес след работа ще поседим повечко време навън. Иначе наградки винаги нося, вече във всички джобове имам, чакат си момента.
Когато бяхме за 10-ина дни на село нямаше проблем с пишкането и акането в двора. Извън двора - не и не, като изключим акането на централната алея в парка във Видин, но тогава явно не е могъл повече да стиска и беше по-скоро авария в неговите очи.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт