Звездни компромати - 377

• 77 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Нз коя едевойката обаче очите ми почват да се уморяват от един и същи стил корекции, клонинги, скулести, чипоноси и навирени джуки, картината става все по жалка

Участва в Мис България 2013 г.

# 286
Андреа може да е на хормонална терапия последните години, не веднъж са казвали, че искат деца. В зората на кариерата си беше много слаба и нежна.

# 287
  • Варна
Не я знам тази Звезделина коя е, но се ужасявам като видя да позират така вдигнати на пръсти. Толкова е грозно! Като че ли имат проблем с ахилеса.

# 288
  • София
И аз подозирам, че има нещо хормонално при Андреа, а хормоните не прощават на никого. Не мисля, че е фрапантно наедряла, по-скоро стилът й на обличане я прави смешна. Ако замени впитите и къси рокли с нещо по-подходящо за килограмите си в момента, може спокойно да мине за секси. Има си и извивките, и чара. Просто тя самата явно не се приема и има комплекс от качването в последните години и по този начин става повод за коментари. Отделен е въпросът, както споменахте по-нагоре, че всички искат да са по един калъп - скули, устни, дупета, тънка талия и крака на модел от Виктория Сикрет. Е, да де, ама се разбрахме вече, че това само д-р Фото шоп го прави и от разминаването на действителността с инстаграм стават за посмешище.

# 289
И на мен ми се струва, че Андреа не е толкова дебела, а не е подбрала дрехите си добре. Прическата и цвета на косата й също имат нужда от промяна - тази руса метла не и прави услуга.

# 290
Добре дееее. Стигнахме до извода, че стрина Ивановица ни чете. На Гала щерката също промени цвета на косата, както тук се бяхме изказали. А с Андреа как стои въпросът? Питам, защото е много лесно и просто някой ПР, дизайнер, приятелка, майка, сестра, близка да й помогне със съвет относно дрехите и да не е толкова смешна в очите на другите. Особено в клипчета в работна обстановка, които съпоставяме със снимки от същата седмица в официалните ѝ страници. Защо все ние трябва да се намесваме? Blush

# 291
Значи е време за таксата за училището, затова мама се беше н@гъзила, за да я събере. Голям кич е сътворила Мара, за да покаже марки....

# 292
Чела съм, че всеки човек увисва в някакъв модел стил, който е бил популярен през младостта му, и не помръдва, освен ако няма съветници по стила, които да са в час. Андрея ми се вижда много демоде, но това си е в тон с прочетеното. Grin

# 293
Laughing ей, няма ли някой да сложи снимки на андрея без ФШ, щото част от нас не отварят ФБ Sad
И аз мисля, че момичето е доста демоде и много погрешно си използва даденостите. изглежда евтино.

# 294
То тя не е и момиче, на 31 е. Без Фотошоп от друг източник.

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 14:47 от Анонимен

# 295
  • София
Андреа не е момиче, но не е и престаряла (или ми се ще да не е, защото съм малко по-малка от нея 😁), че да е останала в стила от младостта си. Млада жена е, с възможности, да се упомни, че годината е 2018-та, а не 2007-ма, когато се носеха подобни ансамбълчета. Точно евтино изглежда.

# 296
  • на пистата
Laughing ей, няма ли някой да сложи снимки на андрея без ФШ, щото част от нас не отварят ФБ Sad
И аз мисля, че момичето е доста демоде и много погрешно си използва даденостите. изглежда евтино.

# 297
Е защо викате, че е дебела. На мен ми харесва. Има си цици, дупе, бузки.Сладка е. Тая по която си падам сега е много осмукана. Няма хич мазнини по тялото, ама тя спортува доста. Аз обичам по-сочни и пухкави жени. Дето викат като вали сняг да трупа и отпред и отзад. 😘😍 Между другото от тая тема научих за Моники, за тая сегашната и други местни бръмчалки. Много ми са смешни.

# 298
  • на пистата
Е защо викате, че е дебела. На мен ми харесва. Има си цици, дупе, бузки.Сладка е. Тая по която си падам сега е много осмукана. Няма хич мазнини по тялото, ама тя спортува доста. Аз обичам по-сочни и пухкави жени. Дето викат като вали сняг да трупа и отпред и отзад. 😘😍
Не е дебела..но няма нищо общо със снимките в инстаграм

# 299
  • Добрич
Хилари Суонк се омъжила в парк сред  вековни дървета

https://life.dir.bg/gallery/hilari-suonk-s-tayna-svatba-sred-vek … a-eli-saab?i=grid
Младоженеца е симпатяга.

Общи условия

Активация на акаунт