Звездни компромати - 377

• 77 056
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
мда, сега разбрах за какво иде реч с Андреа. ами да, различава се мноооого. ако е подходящо облечена няма въобще да се набива на очи, но фрапиращата разлика с инстаграм + абсолютно неподходящото облекло /показващо целулит и пухкавина/ води до такава закономерна реакция.
аз съм по-дърта, затова я нарекох така. а и аз я знам с инста снимките без двойна брадица. що не се държи и облича нормално, ама неееее...зор да се показват задници и цици. но предполагам в техния бранш е трудно, конкуренцията е жестока, хаха

# 301
аз много добре правя разлика между подпухналост и дебелина, тя на кг можеда е ок, обаче ако е на хормонална терапия за бебе, или има увредена щитовидна, ще си има двойна брадичка естествено. Дано в крайна сметка е за хубаво и да има дете, че толкова кълчотене и зърна и фотошопи да не идат зян. Иначе преди имаше структура на момче, ако не бяха имплантите нищо секси толкова.

# 302
  • София
Да, не е дебела, но е пълна. Бедрата и са доста далеч от представата ми за хубави, стройни такива, а снимките в инстаграм нямат нищо общо с действителността. Но пък и тоалетът ѝ не ѝ прави услуга.

# 303
Може ли някой който е виждал Андреа на живо,скоро,да драсне едно мнение.Аз не съм я виждала никога,но от хора които са били на нейни участия знам,че е много красива реално Simple Smile

# 304
  • о`майна лунна нощ е
Laughing ей, няма ли някой да сложи снимки на андрея без ФШ, щото част от нас не отварят ФБ Sad
И аз мисля, че момичето е доста демоде и много погрешно си използва даденостите. изглежда евтино.

Скрит текст:
[/spoiler]

Дали не се опитах да натисна плея и да изгледам видеото, а? JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 15:31 от `ТуиГ

# 305
  • на пистата
Laughing ей, няма ли някой да сложи снимки на андрея без ФШ, щото част от нас не отварят ФБ Sad
И аз мисля, че момичето е доста демоде и много погрешно си използва даденостите. изглежда евтино.

Скрит текст:
[/spoiler]

Дали не се опитах да натиска плея и да изгледам видеото, а? JoyJoyJoy
Хаххаха,не знам как да кача видео.Другото е с по-добро качество.Определено си има бая целулит и се подрусва.И аз имам и аз се друсам,не там е въпроса...а защо се изкарват по 40кила в инстаграм.Не мислят ли,че ходят и по улиците и ги виждат

# 306
А какъв е проблемът, че се изкарват по-слаби и с по-дълги крака? Това си е човещина, повечето хора така или иначе постват снимки, които нямат много голяма връзка с действителността,  а пък тези момичета са по-суетни от обичайното все пак.
Виж, липсата на вкус е по-голям проблем, защото това са "звездите", които се въртят в публичното пространство.

# 307

Чак скоро не съм я виждала, но преди да има проблеми с напълняване и отслабване, да, беше същата като на снимки, но тогава нямаше и фотошоп за всеки, беше на участие точно до нея бях и беше с ултра къса рокля, ама не я сваляше надолу хихи, затова пък яко грачи, не може да пее според мен, но тогава повече я гледахме, отколкото да я слушаме.

# 308
    • Sofia
    Хилари Суонк се омъжила в парк сред  вековни дървета

https://life.dir.bg/gallery/hilari-suonk-s-tayna-svatba-sred-vek … a-eli-saab?i=grid
    Младоженеца е симпатяга.

Страхотна сватба и снимки.

# 309
    Кое училище започва днес Марая ?

# 310
    Американското в Панчарево. Май е най-скъпото частно училище в България.

# 311
    • София
    Определено е най-скъпото. Май няма аналог.

# 312
    Американското в Панчарево. Май е най-скъпото частно училище в България.

представям си чии деца учат там. и на азис май е там.

# 313
    Всъщност Марая била 5ти клас...Изглежда като че е втори

# 314
    • ГО
    Като им гледам дрешките на първия учебен ден.... Що за комплексари?

Общи условия

Активация на акаунт