Звездни компромати - 377

• 76 545
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Oх, с глас се смея на интервюто на майка и дъщеря Никол!

# 721
Това интервю е пълен потрес! Вие сте цитирали вече моментите с майката, която не знае какво ще прави без Николчето до нея и досадния баща,но ми направи впечатление и отношението на Никол към момчето (гаджето ù), което давало парите си вместо за закуска , за рози. Нейният коментар е: "Каква скука". 😕 Момчето ще купува рози, за да покаже чувствата си, да те издигне теб, а ти как се отнасяш!? 😦 Пълен потрес!

# 722
Николчето има по-дълга подготовка на предбрачния договор, отколкото на евентуалната сватба . Също и хонорарите на адвокатите, които ще го изготвят спрямо сватбената агенция .

# 723
Майко мила, '' изгоря'' момчето с такава жена и тъща. Ужасни инфантили са цялото семейство.

# 724
Нещо за вчерашния петък, тъй като вчера пропуснах:
Скрит текст:

# 725
  • Бургас
Тия двете Никол и майка са големи хапчета! Shocked

# 726
Това на Рут на пръста халка ли е?

# 727
Каква футболисна драма..относно Никол, аз ви казвам, че сче куха, амадано е израснала, кое, накъде, то тавана ако й е майка й, леле опази, амбициозна жена без грам самооценка. Пак много е постигнала Николка..

# 728
Кучешката майка организира парти, който желае може да се включи 🐶🐾

Скрит текст:

# 729
Леле, заради вас погледнах профила на Ваньо..
Още не мога да повярвам на какво в заприличал, до преди 5 г си беше съвсем нормален, а сега - киборг

https://www.instagram.com/p/BguE_DYltIg/?utm_source=ig_share_she … hid=1rjp90aozm359

# 730
  • София
типичен пример за това, че класата не можеш да си я купиш.

# 731
  • София
Леле, заради вас погледнах профила на Ваньо..
Още не мога да повярвам на какво в заприличал, до преди 5 г си беше съвсем нормален, а сега - киборг

https://www.instagram.com/p/BguE_DYltIg/?utm_source=ig_share_she … hid=1rjp90aozm359

Мхм, и косата си е боядисал и е попревтасал във фейса. Жив ужас! Изглежда като стара чанта, ама лачена!
А го помня като беше нормален човек (само на външен вид, де) и аз...... 🧐

# 732
Колко малки? Да взема на детето Джак Ръсела и да ходя, Горна Малина ми е близо Sunglasses
Тъкмо сега си идвам от клиниката в Ринг мол, в едната зала имаше кучешко парти, каквото и да означава това....

# 733
https://www.instagram.com/p/BmfR16fl4co/?taken-by=vanioaleksiev
Нз как ги носи тези дини, ама верно на колко години е тя, и верно ли са гаджета, той ми изглежда със другата резба..
Иначе защо му е да си прави толкова много корекции в лице и тяло, тя срещу нвго да върви не мож го стихна..

# 734
  • До сърцето...
Покрай последните постове разгледах инстовете на Ваньо, Цвети и разни техни дружки. Много ми стана мъчно за тях - скучен и позьорски живот. Айде Кен е успял бизнесмен, ама момите....  Личат им страховете (да не остареят, да не изостанат от модата, да изостанат от стандарта, ей такива едни "важни" страхове), тъжна работа - уж трябва да са завиждане, а ги съжалявам.
Няма деца, няма живинка, няма настроение - само позьорщина, вкл. и кучешка.

Отивам да правя нова тема, за да не се притеснява съфорумката, че ще прескочим 50 стр от темата Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт