Звездни компромати - 377

• 77 094
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Това за Врачански и Векилска са измислици.

# 166
  • sofiq
...щом се показват смело в публичното пространство -смело да си чуят мнението на хората за тях.
Това дете е много елементарно и вулгарно.Гледах я преди време при Гала в интервю заедно с родителите си,тя няма елентарно възпитание,много неприятна беше за гледане и слушане.Ясно е от години,че секса ,голотиите и провокацията продава,но при нея идва наистина в повече...все пак е дете и се чудя на родителите и как са "толкова горди с нея".
Звезда няма да стане,ще се говори малко за нея и ще се забрави.

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 09:53 от Не се сърди, човече

# 167
  • Пловдив
Като казахте "ще се говори малко за нея" - какво стана с Крисия? И там беше голям шум, голямо прехласване и накрая...нищо.

# 168
  • София
и в живота си, и тук, винаги се старая да съм обективна.
считам се за умерен потребител, не участвам в скандали, въздържам се от крайни мнения, защото във форум е доста лесно да преброиш до десет и...да изтриеш написан пост.
този път няма да го направя.
модерирането е странно нещо, и избирателно. значи може да се публикуват инста снимки с изключително вулгарни същества и нелицеприятните коментари към тях, но ако тук има нелицеприятни такива, биват заметени. аз не знам колко по-дискредитиращо @@@@@@@ може да има, от това, което те самите доброволно предоставят като материал.
ако коментарът ми бъде изтрит, ще се потвърди мнението...

# 169
# 170
Отдавна писаха тук. Peace
Тя даже вече май си има нов приятел.

# 171
  • софия
хах е четете я тази тема де Simple Smile

# 172
хах е четете я тази тема де Simple Smile
Уж чета, ама през ред явно! Sorry

# 173
Скрит текст:
и в живота си, и тук, винаги се старая да съм обективна.
считам се за умерен потребител, не участвам в скандали, въздържам се от крайни мнения, защото във форум е доста лесно да преброиш до десет и...да изтриеш написан пост.
този път няма да го направя.
модерирането е странно нещо, и избирателно. значи може да се публикуват инста снимки с изключително вулгарни същества и нелицеприятните коментари към тях, но ако тук има нелицеприятни такива, биват заметени. аз не знам колко по-дискредитиращо @@@@@@@ може да има, от това, което те самите доброволно предоставят като материал.
ако коментарът ми бъде изтрит, ще се потвърди мнението...
Модерацията тук ми на напомня за вица "... А ти що си без шапка?.." Stuck Out Tongue Winking Eye
Мхм ...наскоро пак изказах мнение за това чудо на майка му и баща му и след по- малко от 30 Мин го нямаше

...Звезда няма да стане,ще се говори малко за нея и ще се забрави.

От твоята клавиатура, в продуцентските уши!

# 174
# 175
  • Rock & Roll feeling ...
Хубаво семейство има Бен, жалко че се отдаде на пороци и к*рви.

# 176

Ивана Тръмп 69г. в Сен Тропе..толкова пък да са си лика прилика с патока Доналд ..

# 177
# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт