Звездни компромати - 377

• 76 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Защи, какво й е специалното на Джей Ло? Да не е композирала опера на 3 годинки?
Вижте, ако ви е толкова наложително да храчите по разни известни и техните деца, аз ви подкрепям виртуално. Щом щастието и душевният оргазъм на някои жени тук зависи от това-ами воала, хвърляйте си храчките докъдето стигнете. Сега пък няма да се караме заради непознати!
Дреме й на Луи Вютона на Мария.

# 451
  • Rock & Roll feeling ...
Кое от стеклата се дискусия определяш като храчене?

По-скоро на списващите тук им е през за Мария. Гостуването й във Вб беше достатъчно показателно за това каква е и колко се прави,че не й пука.

# 452
Ех,тази Мария,колко странички ни отне Grinning
А като си я спомня с парите от чантата вързани с ластик Grinning

# 453
  • София
Аз пък си мисля колко са жалки разни други майки от училището, ако действително е вярно, че като са й взели колата на Мария, са спрели да я поздравяват. Та нали утре и те могат да са в същата ситуация. И колите и тези подробности ли им определят отношението към хората.

# 454
Аз питах за Ели Гигова наскоро в темата, завръща се в сутрешния блок на БНТ

https://life.dir.bg/shou/eli-gigova-se-zavrashta-v-bnt
Оф, на тази мумия пак й се работи.

# 455
  • На топло
Аз питах за Ели Гигова наскоро в темата, завръща се в сутрешния блок на БНТ

https://life.dir.bg/shou/eli-gigova-se-zavrashta-v-bnt
Оф, на тази мумия пак й се работи.
Вижте, ако ви е толкова наложително да храчите по разни известни и техните деца, аз ви подкрепям виртуално.
Права си....🤣
Само по Отварачката не може, щото е умна, талантлива, работна....хахахаха

# 456
Мария ми е втора братовчедка. Не може да се плюе по нея естествено.
А на мумията Гигова й се радвам. И моите съболезнования към колегите й.

# 457
Скрит текст:
Много е хубаво, че Мария дава мило и драго детето да изучи, но всичко това е напразно, ако тя самата дава лош пример на дъщеря си - полу-голи снимки в нета, различни мъже за по година- две, нестабилна семейна среда, майка, която пее по сутиен и си върти гъза през мазни, пияни мъже и прочее.
Честно казано не мога да си представя как аз правя нещо такова и моята дъщеря ме гледа след това.
Освен качествено образование, на детето трябва да му се предаде и нормален човешки опит, да го научиш на малките неща в живота, как да бъде качествен човек занапред.
Мария във Вип Брадър се показа като тотално дива селянка и голяма комплексарка.
Начинът ѝ на изразяване, говорене, общуване е потресаващ, дано и в ежедневието си, ред детето си не говори така, иначе кел файда за хилядите левове.
А представяте ли си децата на Джей Ло какво ги чака с тази полу-гола майка?

Имам предвид такива разголвания, а не тези, които ти си постнала.
П.с.Извинявам се, че говоря на ”ти”!

# 458
Не говорех за достоверност и т.н., то не е важно, дадох пример със самите изречени думи, нищо друго. Всеки си плаща цената за начина на живот и всеки си избира нещата, може и сестра да ти е Мара..
А тя има и много по разчепатени снимки, както и много известни жени, Плейбой ги е документирал, само че не съм чула да парадират, че са дами и т.н.

# 459
Някой тук сериозно ли смята, че стандартът, който показва Мария е благодарие на 1-2 песни и 2-3 участия на месец?

# 460
  • На топло
Някой тук сериозно ли смята, че стандартът, който показва Мария е благодарие на 1-2 песни и 2-3 участия на месец?
Ми чи как 😁 Даже Джей Ло ú завижда люто на хонорарите и на таланта.
И не само тя 🤣

# 461
Г-жа Банова-Плевнелиева се дразни от нашето любопитство  Laughing
https://life.dir.bg/zvezdi/banova-plevnelieva-razdelih-se-s-ivo- … rtta-na-bashta-mi

# 462
Джен Гарнър е закарала Бен Афлек в клиника, съвсем се пропил след седмица партита с някакво младо гадже.

# 463
Явно да. Simple Smile

# 464
А Банова в качеството си на каква ходи по командировки в ООН?
Да не би, освен четяща прогнозата за времето, да е имала и други поприща?

Общи условия

Активация на акаунт