Звездни компромати - 377

• 76 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,доста прочетох,225 мнения Grinning
Само няколко неща да кажа:
Мисля,че Станкулова ще има момче.
Тъкмо се зарадвах,че Цонева най-накрая си е намерила професия-да пере гащи,може да отвори Пералня в Студентски град.
Халваджиян ми е ужасен.
Галена виждАлА ли е истинска реклама на слънчеви очила през живота си?Все едно рекламира импланти за дупЕ.
Има нещо във Венсан Касел което ми харесва много,но не знам какво...

# 676
За ролята си в „Тор” (Thor (2011) Крис Хемсуърт трябва не просто да изглежда добре, а да прилича на скандинавски бог. Физическата трансформация на актьора е голяма. За целта Хемсуърт е подложен на специален режим на боди билдинг, насочен към ръцете и раменете. В тези части на тялото си актьорът натрупва общо 20 килограма и то без стероиди. Хемсуърт успява с големи тежести, диета от червено месо и протеинов прах.
www.vesti.bg/galerii/foto/golemite-aktiori-pretyrpeli-pylna-tran … iia-5358/32804225

# 677
Но трябва да призная, че семейство Халваджиян знаят как да си почиват и да се забавляват много добре.

# 678
  • Countryside
Няма какво да залагате. Сега вече има право само да се определи на 18г. Може и адър да се пише. Дотогава не се знае, знае ли се.
Сирънце, не пускай провокации сега. Началото е мъжко и женско. До 18, зависи от родителите как ще го опредлят. Върл противник съм на тази извратеняшка джендърска мода. Айде ся, ти мен уважаваш ли ма. hahaha
Да си имаме уважението! Трябва да сме либерални родители, джендър, мендър няма защо да те плаши. Иначе сериозно, за мен  това е мода и ще мине, надявам се.

Иначе Банова чака момче, даже щяла да го кръсти на баща си, това от "тайното" й интервю при Гола.

Николче не е казала какво ще е, тя още пуска миналогодишни снимки в инста да провокира народа и да се прави на интересна. Герито и тя се покри. Ето така се прави, а не като Банова, чак била изтощена горката от хорското внимание, а се спука да дава интервюта и все "тайни".

# 679
Любимата ми Салма за Vanity Fair

Скрит текст:

# 680
Кажете ми каква е тази неправда? Едната синоптичка си изпя и майчиното мляко в предавания и интервюта, а другите нямат тази чест! Защо?

# 681
Защото знаят, че личния живот е личен!

# 682
За Гери нали се спомена, че бременността й е проблемна, така че е нормално да си даде почивка и да страни от публично изяви.

# 683
Банова им взе сцената и какво друго остава, освен Никол да се прави на непорочна, а Герито да се покрие?!

# 684
Никол как пък не го излъга нейния да се ожени. Ама като не можа, сега непорочна ще ражда. 

# 685
Цвети нз как е станала и дали са истинкса двойка въобще с Ваньо, но преди него е много по хубава, преди корекциите де, на колко години е това момиче, не мога да се ориентирам. За мвн има чар, знае да се държи кифленско, но има едно качество, което другите тунинговани нямат, самокритика, тоест има акъл в главата. Затова й се кефя на кифленското, иначе са ми всички еднакви..
Синоптичките па никога не са ме вълнували особено.
Нещо стрина забегна някъде, да не почива наистина, без пози и фотографи..
Кои са тези Цвети и Ваньо??????

# 686
  • До морето
Майка й сигурно не се побира в кожата си. Баси, едно Светли успя да получи мечтаната сватба, пък щерка й - не!

# 687
ЕЕ, все едно единствена Никол е останала неомъжена в държавата... Така са решили, така са направили.

# 688
Може пък тайно да се оженили? !

# 689
Може пък тайно да се оженили? !
И аз мисля, че вече може да е омъжена. Тя за разлика от колежките си не бие тъпана за всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт