Звездни компромати - 377

• 76 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Ако Николче е омъжена вече и чака бебе,това пък ще е двоен удър за Зейнеб,тя май със Стоян има доста по-дълга връзка ,но...нищо.

# 691
За Гери нали се спомена, че бременността й е проблемна, така че е нормално да си даде почивка и да страни от публично изяви.

Видях Гери миналата седмица на Витоша, не ми се видя бременна (беше с клинче и прилепнала блузка), но може и да е в началото и от тези жени, на които дълго време не им личи. Simple Smile

# 692
Струва ми се, че отдавна казаха за бременността й, но може и да греша.
После имаше информация за инцидента с кученцето й и че е в болница. Дано всичко е наред. Симпатична ми е.

# 693
Николчето винаги ще остане детенцето на мама...
https://www.eva.bg/article/11256-Dve-zheni-i-polovina-Nikol-i-Elena?page=1

# 694
Никол да не е някоя звезда, та да трябва да се жени тайно, много й вдигаме акциите ми се струва, чак пък толкова за едните букли, на мвн ми е безлична и толкова, няма грам живец или интересност в нея

# 695
И това интервю ако не е компромат... Laughing

# 696
Знаех, че майка й е куку, ама чак пък толкова... 🙄

„Дадох й мъжко име и тя стана мъжко момиче. С баща й я възпитахме да бъде абсолютно независима, а може би не трябваше така. Понеже е жена все пак. Притеснявам се за нея, защото я виждам как е свикнала да дресира мъжете. Не знам дали един ден ще може да се пречупи малко, да остави някой мъж да се грижи за нея. Всичко, каквото има или някога е имала, или си го е купила сама, или ние сме й помогнали. Какво правят в момента повечето момичета на нейната възраст и с нейната професия? Разчитат на някакви богати мъже. Това при нея няма как да се случи.“

passionbiojuniper, не е задължително да си звезда, за да се омъжиш тайно.
Аз се сещам за няколко мои познати, които така сключиха брак, без да са известни личности Wink

# 697
  • Ямбол
Дженифър Лопез, яко спортува обаче! Похвално.
Джокович, я какво кръстче си има в краката,  по-добро позициониране за фотографите Simple Smile

И малко от MTV Red Carpet 2018

Maluma много секси... само ботушките не ми допадат. Grinning
Ashanti не съм я виждала от сто години.. хич не ми харесва.Облекло, грим..нокти
Millie Bobby Brown актриса която гледах в един много приятен сериал. Има бъдеще момичето, много ми напомня на Натали Портман в периода от филма Leon.
Amber Rose .. после нашите артисти били вулгарни. Тази персона ми е ужасна.
DJ Khaled представям си в махалата тази година всички ще са облечени в този стил хаха

Chloe X Halle
Идея си нямам кои са тези момичета, но роклите са прекрасни! Преставих си Чарлииз облечена с първата рокля Simple Smile
Madonna с тия африкански мисии явно се счита за член на някое племе вече.
Lenny Kravitz ... блузката. И тези очила не ги свали!
Nicki Minaj тук дори не е нужен коментар..

# 698
😂😂😂интервюто е голям смях, майка и е ооооооще по-тъпа, а не го дочетох цялото стигнах до розите и писмата и не можах да издържа повече.

# 699
  • Countryside
Ох, маминка Николчина е доста зле, мен ако питате Николчето даже е много добре с такава майка. На мен Никол ми е красива и естествена, сладуранка е. Изглежда мила и не ми простее. Не знам кой е и как изглежда бъдещия татко обаче. Дано мама го е одобрила.
И друго, не разбрах с тия две дипломи и спечелени олимпиади защо казва времето по Нова? Явно е капацитет в точните науки. Що се хаби по фешън агенции и телевизии?

# 700
Знаех, че майка й е куку, ама чак пък толкова... 🙄

„Дадох й мъжко име и тя стана мъжко момиче. С баща й я възпитахме да бъде абсолютно независима, а може би не трябваше така. Понеже е жена все пак. Притеснявам се за нея, защото я виждам как е свикнала да дресира мъжете. Не знам дали един ден ще може да се пречупи малко, да остави някой мъж да се грижи за нея. Всичко, каквото има или някога е имала, или си го е купила сама, или ние сме й помогнали. Какво правят в момента повечето момичета на нейната възраст и с нейната професия? Разчитат на някакви богати мъже. Това при нея няма как да се случи.“

Мдааа, любовните писма до Николчето са минавали първо през мама...И момичето въобще не разчита на някакви си богати мъже.  Мъжът до нея по случайност е милионерски син. Любовта не пита.

# 701
Цвети нз как е станала и дали са истинкса двойка въобще с Ваньо, но преди него е много по хубава, преди корекциите де, на колко години е това момиче, не мога да се ориентирам. За мвн има чар, знае да се държи кифленско, но има едно качество, което другите тунинговани нямат, самокритика, тоест има акъл в главата. Затова й се кефя на кифленското, иначе са ми всички еднакви..
Синоптичките па никога не са ме вълнували особено.
Нещо стрина забегна някъде, да не почива наистина, без пози и фотографи..
Кои са тези Цвети и Ваньо??????
Семейство Биомет

# 702
Дженифър Лопез нямаше ми силикон в гърдите? Поне тук в темата беше заподозряна. Обаче от снимката в поста на Aetera май се опровергава. Плоска е.

# 703
Млада и красива американка задава интересни въпроси относно това как да си намери богат мъж и да се омъжи за него. По-интересен е обаче отговора на един банкер към нея. А младия Гущер се хвърли да се жени  на гьотере...

https://ladyzone.bg/article/laifstail/amerikanka-si-tarsi-bogat- … varia-banker.html

# 704
😂😂😂интервюто е голям смях, майка и е ооооооще по-тъпа, а не го дочетох цялото стигнах до розите и писмата и не можах да издържа повече.
Пропуснала си много съществена част. Как майката психолог дебнела скрита зад дърво. Като дошла щерката с гаджето и на двамата им била шамари.....Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт