Кауфланд - тема 31

• 72 889
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
И аз така ...станало ми е навик..

Не само в К бъркат.
Вчера в Триумф ми бяха таксували маслини за пил.дробчета. Върнаха ми разликата без проблем.

# 121
kostalav, потърсете левче от 1992 г, идеално става за повечето шкафчета за багаж. Пробвайте с жетони от игри, детски клатушки и подобни, стари монети на други държави. Ползвам старо левче за шкафчетата и монета от 10 румънски бани за количката. Няма шанс да ги похарча.

# 122
В Кауфланд първо, връщат разликата и второ - правят го на информация, за да не се спира опашката.

В Т маркет какъв ужас е! Няколко пъти ми се случва да е една цената на щанда, а да ми я маркират по-скъпо. Не може да ти я продадат на по-ниската цена, ако искаш я връщаш. Обаче и връщането не става току-така. Спира се опашката, ти чакаш, хората нервничат, вика се управител, който идва отнякъде си. Вкарва код или карта и дава право да се върне стока. Казва ти, че не можеш да купиш стоката на по-ниската цена, въпреки че на етикета е такава /Просто е забравен етикета - това е обяснението/.

Веднъж толкова се бях ядосала на касиерката за грубо отношение, че пуснах сигнал до Т маркет, като описах ситуацията. Нищо, глас в пустиня, даже не ми върнаха отговор.

Така че хиляда пъти предпочитам да пазарувам в Кауфланд, дори и понякога да има проблеми. Поне работят ориентирани към клиента.

# 123
Тези червените жатони, в Кауфланд ги подаряват на клиентите ако си ги помолиш на информация. Аз имам винаги в колата, понеже плащам с карта и почти никога нямам пари в мен.

# 124
Мерси за съвета. И аз имам 50 йоре спомен от Швеция като 50 стотинки и 1 евро като за 1 левче, но и двете се бъркат и може да ги "пробуташ" като такива. Онова е червена пластика дето няма как да я сбъркам. Ако има и такава за левче, никога няма да остана без жетон за количката. Ако раздадат 2 торби пластики, всеки ще има в джоба си и няма да ги тормози да им развалят, а и е добър начин за реклама на магазина, като си отпечатат върху нея логото, примерно.

# 125
Добра идея, аз нея много ми допада! Браво!

# 126
Целта е да не се зарязват количките по паркинга или в магазина. Ако подаряват жетоните, то те няма да имат стойност за клиентите и ще ги зарязват. Когато е монета, си връщаш количката, за да си я вземеш, ако не я върнеш, то монетата е "глобата" за това, че не си го направил.

# 127
Еееее, все ще се намери някой да опропасти хубавата идея:))))

# 128
  • София

Преди години на Информация подаряваха жетони за количките в Кауфланд. Същите жетони ги продаваха и на касите. Сега май няма, не се предлагат. Жетоните са много удобни. Аз ги ползвам.

# 129
Жетон.
Редовно надписват сметки и вече ми е навик да си гледам на касите сметката

# 130
  • Карлово
Зехтинът на промоция как е? Горчи ли?
Хубав е. Има вкус на маслини. Не горчи.
+1
Купих и опитах, хареса ми.
Благодаря все пак.

# 131
  • София
На зехтина не видях да пише,че е екстравърджин. Иначе цената е добра.

# 132
  • Карлово
Пише.

# 133
  • София

Гледах го в брошурата. Може и да съм пропуснала. Значи, ще се купува!  Peace Благодаря!

# 134
Пише горе в ляво...

Общи условия

Активация на акаунт