Кауфланд - тема 31

• 72 839
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Асеновград
Имам въпрос към закупилите турбо четката за прахосмукачка от миналата седмица, при вас четката върти ли се докато обира? https://chetka-za-prahosmukachka.pazaruvaj.com/dirt-devil/turbo- … achka-p362814731/ На този линк я намерих за да я покажа. Имам същата марка прахосмукачка и в комплекта и малка турбо четка която не спира да се върти докато обира, голямата я взех днес и при първо включване установявам че четката се върти само докато не обира при допир с повърхност спира.

# 631
  • somewhere over the rainbow
...голямата я взех днес и при първо включване установявам че четката се върти само докато не обира при допир с повърхност спира.
Това е като ел. четката за зъби, която си купих и върнах. С чисто нови батерии се въртеше, докато не се докоснеше до зъбите ми. Еми върнах я, не е нормално.

# 632
  • Пловдив
Ако някой се интересува забелязах,че от днес са намалени ученическите пособия, тетрадки, химикалки и други. Купих голям класьор за 1,49лв. и комплект за писане също за 1,49лв. Възможно е цените да не са сменени навсякъде, но това не означава че не са намалени, ако се съмнявате в някоя цена проверете я.

# 633
Здравейте, читав ли е течния гел за пране Ариел?Визирам този в ХХЛ опаковките които се връзват на доста евтина цена.Към 30 лв. излиза за 120 пранета, което е почти същото като промоционалните Рек и Савекс в Метро.

# 634
  • Русе
Оня ден някой пита за гела за коса. Да ме извинява, не запомних кой беше. Понеже и синът ми отдавна ми мрънка за гел, а той харесваше оранжевия, реших да проверя. При нас има само такъв на цена 2,49 лв.

Този дали е като оранжевия? Май 5 беше и той. Имаме синия на К-класик и е 4, но синът ми въобще не е доволен от него. Въобще не е силен и като си сложи, косата му побелява все едно има пърхут.

# 635
  • София

Изненадаааа....с нова ценааа 😱

# 636

в била онзи ден беше 1.15

# 637
  • София

В била е 1:25 лв поне от месец (Малашевци)

# 638
С нова цена, ама я виж как му се е вдигнало качеството и са му жаснали един clean label за разкош:))) Сега ядеш и ревеш-хахаха.

И при нас бяха намалени ученическите неща - класьори, папки и т.н. Повече ми харесват от такива в други вериги, а сега са и за "без пари". Несесерите също с добро разпределение и здрави.

# 639
Във Фантастико пускат Симид произведен за тях по 59 ст за 600 гр. през седмица

# 640
  • Варна
Оня ден някой пита за гела за коса. Да ме извинява, не запомних кой беше. Понеже и синът ми отдавна ми мрънка за гел, а той харесваше оранжевия, реших да проверя. При нас има само такъв на цена 2,49 лв.

Този дали е като оранжевия? Май 5 беше и той. Имаме синия на К-класик и е 4, но синът ми въобще не е доволен от него. Въобще не е силен и като си сложи, косата му побелява все едно има пърхут.
И аз това се чудя, същия имаше и при нас, даже беше намален на 2 лева, толкова струваше и оранжевият по спомен. Оранжевият е 5-ца, да, доизцеждам една туба вкъщи.

# 641
  • о`майна лунна нощ е
Подозирам рязък скок на покупките на машини за хляб. Оляха се. Двойна цена за едно лято не е нормална, каквито и глупости да бръщолевят за оправдание.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 09:33 от `ТуиГ

# 642
Увеличиха цените на доста хлябове. Не знам в другите вериги как е.

# 643
  • София
Навсякъде е така. В Била на щанда с печените хлябове, под 2 лева почти няма.

# 644

В била е 1:25 лв поне от месец (Малашевци)
в пловдив на Васил Левски е 1.15

Общи условия

Активация на акаунт