Кауфланд - тема 31

• 72 840
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Относно касите и опашките: няма служители, никой не иска да работи в Кауфланд. Като има и касиери в болничен, нещата стават плачевни. Понеже касите са уж приоритетни над всичко друго, дърпат служители от зала, на които касите не са им основната работа и съответно са по-бавни, а от друга страна няма кой да зарежда стоката и да подрежда, затова магазините са хаос. Ето, синът ми работи в зала, но ходи и на каса, защото няма кой. Един път разправя, че имало само само две касиерки, съответно привикват служител от залата, служителката на информация също става касиерка, хигиенистката застава на информация, а дежурният управител работи в зала, ходи на информация за да прави това, което хигиенистката не може да прави и също ходи на каса, ако се налага. Те и в Лидл са така, но Лидл е 1/5 от Кауфланд.

# 616
  • Пловдив

Ето ги нашите разделители.

# 617
  • Русе
Кроасаните Баули ги има в К и са най-хубавите кроасани. Пробвах ги за първи път 2007 г.
И май само в К съм ги виждала.
В Метро също ги има, или поне ги имаше преди мнооого години. Аз от там съм купувала. От години и в нас кроасан не влиза.
Гес, вие сте курортен град и хората може и да не искат да работят в Кауфланд. В нашия магазин има доста служители, които са от създаването на магазина и като съдя по касиерките, като че ли текучеството не е толкова голямо. До преди 2 седмици почти не се е случвало да чакам повече от 5 минути на каса(винаги пазарувам след работа около 17,45-18 часа, когато е най-натоварено) и все "завиждах" на тези момичета от темата, дето си вземаха ваучери.
Когато отидох за ваучер преди 2 седмици, служителките на информация звъняха, за да питат дали има опашки по касите. Явно е нетипично за нашия град, защото тогава и от двата магазина си взех ваучери за чакане, и на двете места първо звъннаха да попитат. Първия ваучер го взех в понеделник, тогава ми го дадоха директно.

# 618
Кроасаните BAULI, са италиански и аз съм ги яла в Италия и имат диетични също. Много бяха вкусни, от тук не съм купувала.
Разделителите при нас не са като показаните, а са чисто червени.

Явно е нетипично за нашия град, защото тогава и от двата магазина си взех ваучери за чакане, и на двете места първо звъннаха да попитат.
И при нас като споменах ваучер, служителката само дето не позеленя, започнаха телефонни обаждания, разследване...нетипично и за нашия град се оказа. Обаче вече знам, имали опашки, отивам на информация.

# 619
И при нас на разделителите пише: "Кауфланд". Hushed
няма никакво значение какво пише
в сайта им е посочена тази информация и си важи за всички магазини и всеки има право на такъв ваучер, ако е чакал
друг е въпросът , че повечето хора си мълчат и всеки път са готови да чакат и да се редят на опашки
Няма значение какво пише на разделителите, но всичките им клиенти се редят на опашка и все някой прочита какво пише на тях. Не всички посещават сайта на Кауфланд, а и да го посещават не е гаранция, че влизат във всички секции.
имах предвид, че няма значение дали го пише на разделите в конкретен магазин, важи си навсякъде
А това, че не го пише , лично според мен е умишлено.

# 620
При нас има персонал и в двата К, но лятото беше зле, сега се минава за 2 минути на каса

аз онзи ден взех тези италиански сухи пасти без палмова мазнина с изтичащ срок и много намалена цена

# 621
  • София
Направо не е за вярване, че няма палмова мазнина Simple Smile А малтодекстрин има ли?

# 622
е, де да знам
така пише на етикета

# 623
Не ми е жал за Кауфланд, а за хората които работят там. Да вдигнат заплатите да, ама не. Бедна фирма са, хахаххаха
И се получава така-служителите стават луди, а получават едни и същи пари, Кауфланд нищо не губи, за него всичко е точно, отнасят го хората. А хората понякога нямат избор...

# 624
И в София няма служители, на насипните витрини стоят само по 2-ма човека, луди стават. Обаче, и във Фантастико е същото, и там им трябва още персонал.
И май е повсеместно явление, не само по супермаркетите. Напоследък с който и познат се заговорим, всички казват, че в тяхната фирма търсят хора, а няма желаещи.

# 625

Ето ги нашите разделители.

Точно такива са и нашите. Peace

# 626
  • оттам, откъдето започва България
Излъгала съм, като съм казала, че при нас няма такива надписи на разделителите. Днес като ходих, видях, че има и такива разделители. Вярно, че повечето са червени, но явно всеки гледа по-бързо да мине на каса и не чете. /както и аз/

# 627
  • shumen
Дидка,не си сама.И аз не съм видяла да има такива разделители.

# 628
  • Варна
Някой с впечатление за детските якета по 17.99? И по-специално момчешките, щото на брошурата са снимани само момичешките. Какво представляват, пак ли нещо като суичър?

# 629
Някой пробвал ли е билковия ликьор jagdgeselle?
Мисля, че и преди го имаха в асортимента, прилича на егермайзер визуално, но дали става на вкус?

Общи условия

Активация на акаунт