Кауфланд - тема 31

• 72 842
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
И при нас на разделителите пише: "Кауфланд". Hushed
няма никакво значение какво пише
в сайта им е посочена тази информация и си важи за всички магазини и всеки има право на такъв ваучер, ако е чакал
друг е въпросът , че повечето хора си мълчат и всеки път са готови да чакат и да се редят на опашки

# 601
  • Русе
И при нас на разделителите пише: "Кауфланд". Hushed
няма никакво значение какво пише
в сайта им е посочена тази информация и си важи за всички магазини и всеки има право на такъв ваучер, ако е чакал
друг е въпросът , че повечето хора си мълчат и всеки път са готови да чакат и да се редят на опашки
Няма значение какво пише на разделителите, но всичките им клиенти се редят на опашка и все някой прочита какво пише на тях. Не всички посещават сайта на Кауфланд, а и да го посещават не е гаранция, че влизат във всички секции.

# 602
Аз пък изобщо не влизам в сайта им. От темата се информирам за повечето неща.
Но за ваучерите знаех преди от надписите над касите, а сега от разделителите.

# 603
  • shumen
При нас също пише на разделителите Кауфланд,а ваучерите за чакане на каса са над касите.

# 604
Аз знам от вас за ваучерите.😊

# 605
Преди ги обявяваха по високоговорителя, имаше и табла близо до касите..
вече явно не искат да ги дават, но предполагам това е корпоративната политика и не могат да се измъкнат...

# 606
  • Пловдив
Тия кроасани дали стават?

# 607
Това са едни от най-вкусните кроасани, които съм опитвала някога, когато консумирах подобен тип храни.

# 608
  • Пловдив
Това са едни от най-вкусните кроасани, които съм опитвала някога, когато консумирах подобен тип храни.
и аз ги огрничавам...ама за зор-заман да има Wink

# 609
Много харесвам тези кроасани, има и без захар, но у нас не знам дали се предлагат, като грамаж са малки, около 50 гр, но са вкусни, италиански са.

# 610
Извинете, как разбрахте за кой кроасани се говори? Предполагам, видели сте снимката?! Тя е на български език и за магазини Кауфланд в България.

# 611
Кроасаните са италианско производство, за да съм по-точна, аз за пръв път ги опитах в Италия преди години, при нас още не ги бяха внесли.
Надявам се и качеството да е същото. По спомен 5 кроасанчета са в опаковката.
Редактирам се, 6 кроасана са в опаковка.
Единично да се продават съм виждала само в магазините за здравословни храни.
Аз другата седмица ще ходя, харесах доста неща.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 11:36 от Ивекс

# 612
Последно съм яла кроасани през 2009 г, та тогава със сигурност ги е имало и единични бройки също.

# 613
  • оттам, откъдето започва България
Още един положителен глас за показаните кроасани.

# 614
Кроасаните Баули ги има в К и са най-хубавите кроасани. Пробвах ги за първи път 2007 г.
И май само в К съм ги виждала.

Общи условия

Активация на акаунт