Кауфланд - тема 31

• 72 995
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • shumen
Моята пък не тегли,но аз слагам по една капачка от течния.

# 301
# 302
За 60 пранета е - така се смятат праховете, не на грамаж 😊
Иначе е 4.20 кг
Как 4,200 кг.? А защо на моя отзад пише 3,900 кг.? За 60 пранета си е.
И ММ, като го пратя да пазарува все няма това, което търси. И като каже: "Няма. Няма ти казах!". Отида аз след него в магазина и се прибирам с покупки. Joy

Сега довършвам един пакет за 60 пранета, мисля, че съм го купувала м.г., 4,200 е.

Полина! bouquet

Тете, спокойно, нямаше прах Омо за цветно, само течен. Аз купих за бяло.

# 303
  • Пловдив
Адидас от др.седмица...??? Чак се учудвам.

# 304
Пускат понякога Найк, Пума или Адисас, по-измислени колекции, само, че този път са се пооляли с цените....
Почти като в мола са...

# 305
Дори е по-скъпо от фешъндейса, бих казал. Аз им се чудя на тези акции и в Метро дето им ги правят. Някакви отминали модели на актуални цени. Разбирам да са на 50% примерно, да си вземе човек.

# 306
  • София
Ще има 30 % намаление на всички аксесоари за домашни любимци. При подобни акции забелязали ли сте дали котешката тоалетна (пясъка, а не пластмасата) е "аксесоар" според Кауфланд?

# 307
  • Далечният изток
Аз ще отида специално за кучешките шампоани. И моята коса от време на време я мия с тях. Супер са всичките видове.

# 308
  • Карлово
Аз ще отида специално за кучешките шампоани. И моята коса от време на време я мия с тях. Супер са всичките видове.
Верно ли?
Дъщеря ми има проблем с шампоаните, излизат и пъпчици и се чеше, та може да пробва с такъв и тя.

# 309
  • Далечният изток
Да, верно, съвсем натурални шампоани, без аромати и всякакви вредни неща, само с натурални съставки. Антиалергични са и с неутрално PH. Поне веднъж седмично се мия с такъв шампоан. Веднъж преди години от ветеринарна аптека купувах шампоан за кучето и продавачката тогава ми каза, че много жени се мият с кучешки шампоани и като се замисля, то верно нямат никакъв изкуствен аромат и оцветител, със сигурност тези за хората са по-вредни... И вече около 5 - 6 години се мия с такъв. Не на всяко миене, но гледам да е веднъж на 1 или 2 седмици.

# 310
  • София
За тази цел си има био/натурални шампоани в магазините за човеци.

# 311
  • Далечният изток
Разбира се, че има за човеци. Но ако струва 10 лв., този е левче. Какво съдържа - същото... Аз така съм преценила, на никого не съм писала да почва да се мие с шампоан за кучета, нали?

# 312
  • Русе
Доста дълъг списък направих. Все са дребни неща, но като ударя чертата...

# 313
За тази цел си има био/натурални шампоани в магазините за човеци.

И струват 5 пъти по-скъпо.
Не, че съм ползвала кучешки, но поне знам, че са евтини.

# 314
Ще се измия с кучешки шампоан,ама ако има проблем ша ва съдя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт