Кауфланд - тема 31

• 72 913
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Течният Рекс пере чудесно, от години го ползвам! Никаква разлика с Персил, Омо, Ариел, но и аз нямам силно замърсени дрехи.
Аз за одеалата да питам, дебели ли са или съвсем тънки? Могат ли да се перат?

# 451
  • somewhere over the rainbow
Аз съм разколебана, защото се оказа, че дивана, на който спи майка ми е с около 15 см по-тесен от матрака -105 см. Мислех да взема размер 120/200. Проблем ли ще е ако се подгъне?
ММ чат-пат спи на дивана, с топ-матрак, който стърчи окоо 20 см. Не го подгъваме - стърчи си или даже виси. Добре си е.
Аз хич не ги чакам 72 часа да ми се раздуват, максимум 12. Мерак!

# 452
Питам, за да знам и не искам да се приема като заяждане. Какво ви кара да купувате матраци с пружини? Какво е предимството им, ако има такова?

Матраците с покет система, случайно намерено в нета - https://intershop.bg/pages/28/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE+%D0 … D0%BD%D0%BA%D0%B8

Иначе е много удобно особено, ако ползвате 1 матрак повече от 1 човек. Дори да се върти единият от ползващите, другият няма и да разбере какво се случва на сантиметри от него. Ще си спи в спокойствие:) А според мен имат и по-дълъг живот. Майка ми имаше някакъв от мемори пяна и го изправяше през определен период от време, въртеше и не знам какво си. Никога не бих го причинил това дори на врага си:)

# 453
А, то щото на безпружинния пък усещаш какво става на 10 см от теб....
За протокола - от сто години спя на БЕЗ пружинен. Не бих си причинила пружинни с железарийки вътре...

# 454
Аз си искам пружините:) Хахаха като го сложихме двойния и строши механизма на леглото. Толкова тежеше:))) Като руски танк е

# 455
Течният Рекс пере чудесно, от години го ползвам! Никаква разлика с Персил, Омо, Ариел, но и аз нямам силно замърсени дрехи.
Аз за одеалата да питам, дебели ли са или съвсем тънки? Могат ли да се перат?

Страхотни са! Не са тънки. Аз си купих бяло, много е красиво! Heart Eyes
Как да не се перат? Много ясно, че да.

# 456
Дева, много ти благодаря, че писа! Остава и да ги има при нас

# 457
  • София
Може ли снимка на тези одеала, от тазседмичната брошура ли са?

# 458
  • Пловдив
Може ли снимка на тези одеала, от тазседмичната брошура ли са?
Да от понеделник са:

# 459
  • оттам, откъдето започва България
Купих гел за пране Рекс на промоция и още "няколко" промоционални стоки за ...120 лв. Ще ме изгонят от нас вече с това мое харчене.
Та питам - доволни ли сте от този перилен препарат Рекс ?

Аз дълго време ползвах гел за цветно пране Рекс. Доволна бях от изпирането.

# 460
  • Русе
Аз да дам отчет, че купих топ матрак. Бяха заредили днес, защото имаше над 6-7 бр.

# 461
.....
Не си само ти, много сте. Всеки си знае за себе си. За 20ст. икономия на едно пране с времето се скапват и умирисват дрехите. Чистачката ни прала няколко месеца кърпите в офиса със Савекс, всеки три дни, без никой да знае. Ставаха все по-гадни и миризливи, да те е гнус да си избършеш ръцете. Така докато не видяхме гела в шкафа й под мивката и не го изхвърлихме. За две седмици блеснаха с обикновен Ариел за бяло. Като им гледам тъпите реклами на Савекс....
Дрехите от фитнес прани с гел Рекс си миришеха на пот. Това преди много години, вече експерименти и икономия за сметка на чистотата не правя.

# 462
  • 1st floor
Всички фирми за матраци предлагат всякакви размери извън стандартните. С оскъпяване, разбира се.  Simple Smile Относно пружини или пяна - всеки си има предпочитания. И ако матраците са качествено направени, няма да има по-лош или по-добър. Не говоря за бонел, а за покет системите. Макар да съм спала на една почивка в един хотел на пружини бонел и се размазах от кеф!  Mr. Green На следващата година исках същия апартамент заради матрака.  Laughing yovanka, моля да споделиш след време дали се е запазил топ матрака като го сгъваш на руло всеки ден. Винаги съм се чудела дали по този начин няма да се скъса.

# 463
  • оттам, откъдето започва България
.....
Не си само ти, много сте. Всеки си знае за себе си. За 20ст. икономия на едно пране с времето се скапват и умирисват дрехите. Чистачката ни прала няколко месеца кърпите в офиса със Савекс, всеки три дни, без никой да знае. Ставаха все по-гадни и миризливи, да те е гнус да си избършеш ръцете. Така докато не видяхме гела в шкафа й под мивката и не го изхвърлихме. За две седмици блеснаха с обикновен Ариел за бяло. Като им гледам тъпите реклами на Савекс....
Дрехите от фитнес прани с гел Рекс си миришеха на пот. Това преди много години, вече експерименти и икономия за сметка на чистотата не правя.

Естествено, че който ходи на фитнес и се поти, ще преценява с какво е най-добре да изпере "аромата".
За течен Савекс отношение не мога да взема, но аз лично съм доволна от изпиране с течен Рекс на цветни дрехи, които не миришат на пот от фитнес, а са с ежедневно замърсяване при ходене на работа. В момента пера с течен Ариел и Персил цветното си пране и не намирам разлика с течен Рекс /това във връзка с икономията/.
За кърпите на работа, които цитираш, предполагам имаш предвид хавлии. Ако жената ги пере на ръка и като не става въпрос за нея, а само отбива номера да изпере, нормално е да се получи този ефект. Макар че аз не бих си ползволила да ползвам нещо друго, освен прах за бяло пране при хавлиите.
От Ариел доста отдавна не се впечатлявам, той беше хубав, когато го пуснаха за първи път в БГ, сега нещо не откривам достойнствата му. /лично мнение/ Simple Smile

# 464
Някой купи ли си от водата за почистване на лице на марката на К?
Видях че съдържа алкохол...и не си купих.

Общи условия

Активация на акаунт