Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 4

• 74 685
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Сега на моя приятелка й предстои раждане там при д-р Милчева. Тя не се е следяла там, избра я случайно, даже не чрез препоръки, пък ще видим. Аз събирам мнения за всички, съответно и ако не съм доволна от Арабаджи, ще посетя друг. Някак си вярвам, че всички са отговорни към работата си, но понеже при моята поява на бял свят, израждащите са ми предизвикали някои “дефекти”, което разбира се е било и в друго време, и в друга болница, но имам някакви резерви и притеснения оттам. Та, да- и аз благодаря за мненията!

# 376
И при мен не дойде Александров, но специализантката идваше всяка вечер да ме види и беше много мила и приятелски настроена. Предполагам , че Александров идва само ако има някакъв проблем.

# 377
  • София
Сега на моя приятелка й предстои раждане там при д-р Милчева. Тя не се е следяла там, избра я случайно, даже не чрез препоръки, пък ще видим. Аз събирам мнения за всички, съответно и ако не съм доволна от Арабаджи, ще посетя друг. Някак си вярвам, че всички са отговорни към работата си, но понеже при моята поява на бял свят, израждащите са ми предизвикали някои “дефекти”, което разбира се е било и в друго време, и в друга болница, но имам някакви резерви и притеснения оттам. Та, да- и аз благодаря за мненията!
Ще споделиш ли после как е минало раждането при д-р Милчева? Аз се следя при нея и съм доволна, но не знам дали ще раждам в Щерев...чета тук за лошите преживявания с акушерките и кърменето. Иска ми се да родя, там където се отделя внимание на родилките
и след раждането.

# 378
Ако някой каже за болница, в която всичко е било според очакванията, ще го поздравя наистина. От всичко , което съм чувала - не съм срещала момиче, което е било доволно от всичко- раждане, акушерки, отношение към кърмене.
Дребните неща като храна няма дори да споменавам.

# 379
Който се оплаче от храната в Щерев, грях му е на душата. Аз съм супер злояда и си облизвах чиниите Grinning Не знам кой с какви впечатления е, но нямам търпение да забременея живот и здраве с второто, да родя и 5 дни да съм в клиниката. Сега с това чудо в къщи ми изглежда като мечтаната почивка Grinning

# 380
Като казахте храна, от вкусовите качества не мога да се оплача, но количествено не бях задоволена. Не знам как е захранването след секцио, но аз и двата пъти след раждането имах желанието, а и капацитета да изям слон.

# 381
  • София
Аз никога не съм се оплаквала от нищо. За мен от пърото ми влизане там до последното, всичко винаги е било както трябва. Дори и да е имало дребни неща, на фона на всичко са незначителни. Обожавам клиниката и всички усилия, които полагат и бих родила 100 деца там. Днес си счупих малкото пръстче на крака и прекарах три часа в Пирогов, сравнено с там Щерев е като 7 звезден хотел с любезен персонал 😁 Основно в избора ми на клиника беше да избегна типично болничната обстановка, да има само бременни, бебета, усмихнати хора, да е чисто и уютно и го получих в бонус с най-страхотния лекар др.Димитров. Акушерките и целия персонал бяха много мили и дори да не са били съгласни с нещо го правеха изключително любезно.

# 382
  • София
На мен част от нещата ми бяха доста солени, ама айде сега, да не навлизаме в подробности. Добра им е храната като цяло. За секциото - вода, чай, по едно време бисквити ми дадоха и май си минах на нормално ядене . Като количество ми беше предостатъчно, ама може да са намалили порциите, знам ли.  Simple Smile

# 383
Аз никога не съм се оплаквала от нищо. За мен от пърото ми влизане там до последното, всичко винаги е било както трябва. Дори и да е имало дребни неща, на фона на всичко са незначителни. Обожавам клиниката и всички усилия, които полагат и бих родила 100 деца там. Днес си счупих малкото пръстче на крака и прекарах три часа в Пирогов, сравнено с там Щерев е като 7 звезден хотел с любезен персонал 😁 Основно в избора ми на клиника беше да избегна типично болничната обстановка, да има само бременни, бебета, усмихнати хора, да е чисто и уютно и го получих в бонус с най-страхотния лекар др.Димитров. Акушерките и целия персонал бяха много мили и дори да не са били съгласни с нещо го правеха изключително любезно.
koikoi и аз ще раждам при Димитров, с термин 20.12. 18 съм. Следя се при него и съм изключително доволна. Най-добрия лекар когото познавам е той. Може ли да ми кажеш в последния месец от бременността на колко време те искаше при него за преглед?

# 384
Храната в болницата е от пицария "Джиков". На мен много ми допада, дори вкъщи понякога си поръчваме от тази пицария.

Живот и здраве догодина и аз ще раждам при д-р Димитров, така че ще се радвам да давате отзиви за раждането при него.

# 385
  • София
От началото на темата доста го коментирахме Димитров, може да прегледате.
Иначе аз се следях при Стратиева в Света Петка, но се оказа, че около термина ми ще отсъства и ме пренасочи към Димитров две седмици преди да родя. Той беше страхотен, постоянно комуникирахме по телефона, при всяко притеснение ходех в болницата, той после задължително също искаше да ме види. Така се случи, че последите дни имах доста контракции, течове и ходех почти постоянно на прегледи и тонове. Назад в темата съм писала по подробно. Но малко лекари показват такава загриженост и всеотдайност като др.Димитров.

# 386
Относно кърменето - възможно ли е да си извикам някои от националните консултанти по кърмене директно в болницата да дойдат и да ми покажат колкото пъти е необходимо? При такива сестри, както сте описали, направо наложително ми се вижда да извикам, биха ли ги допуснали според вас?

# 387
Момичета, един въпрос извън акушерките и кърменето да ви задам Simple Smile Тъй като не съм била в болницата никога до сега, интересува ме има ли интернет (някакъв безжичен имам предвид) за пациентите, докато чакат? Трябва да взела лаптопа с мен, тъй като може да се наложи докато чакам да свърша едно-две неща (и на мен ми е неприятно, ама...) та се чудя има ли какво да хвана там директно, или да си мисля варианти?

# 388
Мисля, че има.Виждала съм много момичета , които работята на лаптопите си, докато чакат Simple Smile

# 389
От началото на темата доста го коментирахме Димитров, може да прегледате.
Иначе аз се следях при Стратиева в Света Петка, но се оказа, че около термина ми ще отсъства и ме пренасочи към Димитров две седмици преди да родя. Той беше страхотен, постоянно комуникирахме по телефона, при всяко притеснение ходех в болницата, той после задължително също искаше да ме види. Така се случи, че последите дни имах доста контракции, течове и ходех почти постоянно на прегледи и тонове. Назад в темата съм писала по подробно. Но малко лекари показват такава загриженост и всеотдайност като др.Димитров.
Попитах пак за него, понеже съм. От Ботевград, онзи ден имах болки и му звъннах, той каза да не пътувам а направо да ходя в патологията в Ботевградската болница.,където съответно без никакви прегледи ми казаха система. Днес съм на тонове за пръв път в Щерев и после трябва да му ги покажа, и незнам дали ще има някакъв преглед от негова страна щом съм имала проблем за който съм му съобщила по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт