Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 4

• 74 635
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
Да и аз бях така с първия АГ. Сега съм при друг който ми даде номерът още на първия преглед и од който съм много доволна. Пиша или се обаждам при всякакъв въпрос - и това за мен е супер важно и удобно.

# 556
  • София
Да и аз бях така с първия АГ. Сега съм при друг който ми даде номерът още на първия преглед и од който съм много доволна. Пиша или се обаждам при всякакъв въпрос - и това за мен е супер важно и удобно.
При кой си сега? Аз още се лутам и не съм избрала някой окончателно...

# 557
Все пък отидох при др Михайлович. Достъпен във всяко време, няма проблем ако му задаваш милион тъпи въпроси, професионален и отзивчив. Няма проблем за болнични. И поне не се чака за преглед нито 1 мин 🙃🙃🙃

# 558
  • София
Аз записах час за Милчева, но все още се колеба между нея и Михайлович. Ще ида на един преглед при нея, пък вече ще си преценя.

# 559
Аз за Милчева съм с две ръце ЗА, но трябва да си я усетиш като твоя доктор. Много мила, внимателна, обяснява, мен не ме е претупала нито един път, а аз имам хиляди въпроси заради предишната бременност приключила зле Simple Smile Та аз на нея съм и фен Simple Smile

Аз записах час за Милчева, но все още се колеба между нея и Михайлович. Ще ида на един преглед при нея, пък вече ще си преценя.

# 560
По приницип при спешни случаи отивате в дежурен кабинет в болницата. Лошото, обаче, е че през нощта шансът да ви преглежда специализант, без да се вясне никакъв друг лекар, е много голям. Така че в тези случаи наистина би било добре да имате телефона на своя си лекар. На мен лично, д-р Димитров не ми е дал телефон, а беше добре да го имам, защото тези дни исках да го попитам нещо. Прецених, че не е спешно и ще си чакам прегледа, но определено това е спънка за бременните.

# 561
Аз съм при д-р Ганева и още от първия преглед ми даде телефона си. За щастие не ми се е налагало да ѝ звъня по спешност, но пък след пускани изследвания, микробиологии и т.н. ѝ звъня и тя ми казва какво да предприема, ако има проблем. Много е удобно, не си представям да звъня на регистратура и да чакам да ми се обади. Веднъж се опитвах да се свържа така с ендокринолога и ми върна обаждане на следващия ден, само за да ми каже, че трябва да отида лично...

# 562
  • София
За мен не е било изобщо нужно да имам на др. Коновалова телефона, сигурна съм че ако го имах щях да я побърквам от звънене,имах понякога въпроси, звънях на регистратура и ми връщаше обаждане, аз даже за раждането не и звъннах, беше 4 часа сутринта, контракции на 3 минути, знаех че този ден е първа смяна и че ако всичко е както трябва и си е раждане ще я извикат веднага, така и стана, вместо в 8 на работа, дойде в 7. Не си представям как лекар който е нон стоп на прегледи,операции има време да вдига и да отговаря на всякакви въпроси, нооо явно има такива които успяват. Със сигурност не би ми било приятно по време на преглед някой да прекъсва лекарката ми по телефона.

# 563
За всеки лекар има хубави и не хубави коментари което е напълно ОК.. важното е да се възпостави добра комуникация и да се има доверие в лекаря. Обаче, без телефон на АГ-то - няма как да стане това Grinning

# 564
Аз съм при д-р Ганева и още от първия преглед ми даде телефона си. За щастие не ми се е налагало да ѝ звъня по спешност, но пък след пускани изследвания, микробиологии и т.н. ѝ звъня и тя ми казва какво да предприема, ако има проблем. Много е удобно, не си представям да звъня на регистратура и да чакам да ми се обади. Веднъж се опитвах да се свържа така с ендокринолога и ми върна обаждане на следващия ден, само за да ми каже, че трябва да отида лично...

Това си е удобвство.. да не трябва да запазваш час или пък да ходиш да чакаш след изследванията.. 21 век сме 😄😄

# 565
Абсолютно си е удобство да имаш телефона на АГ, стига да не се злоупотребява. Аз никога не съм си позволявала да я притеснявам за щяло и нещяло, въпреки че съм имала безброй въпроси всеки ден Grinning Но просто си ги записвах и на следващия преглед ги задавах. А тя телефона обикновено не го вдига веднага, а връща обаждане при първа възможност, което е в рамките на час обикновено. Т.е. никога не си е позволявала да вдигне телефона, докато трае прегледа ми. Случвало се е да звънне и тя просто го изключва. Сигурна съм, че никой лекар не би си позволил да говори по телефона, докато преглежда пациент.

# 566
Според мен с право не си дават телефоните повечето от по-рано...
Смисъл не ми се струва нормално да се звъни за всяко нещо- усещам леко дърпане и болка като кихам; днес ми потече носа, какво да правя? И тн... според мен заради такива неща не го дават, защото ни обхваща паника в този период и наистина за най-елементарните неща се звъни, което на тях не им е ок докато имат преглед например или вечер в 23часа.
Аз също съм при Арабаджи, не сме и говорили за телефон, но когато ми излязат изследванията винаги ми се обажда от болницата ако има нещо за коментар.
Ако пък случаят е наистина спешен аз не бих си правила труда хич да звъня, а направо ще си отида на място в болница.

# 567
За мен е огромен проблем това, че не си дават телефоните. Мислех, че важи за всички АГ в Щерев, че е правило, но явно някои си го дават. Налагало ми се е да звъня няколко пъти, а болницата ми е на изключително неудобно място и не мога да ходя постоянно там, и за щастие не съм имала твърде спешен случай. Последният път казах на следящата ме лекарка, а именно д-р Искилиева,  за това как 1 седмица не мога да се свържа (а имахме уговорка за разговор по телефона!) с нея като звъня през рецепцията и реакцията й беше "няма как да се получи това, те ми пращат съобщение". Попитах дали може да й пращам мейли и да отговаря когато може, в никакъв случай не искам да я притеснявам докато е с пациенти, но явно ситуацията с мейлите била още по-зле и не е никаква опция това. От много време искам да измрънкам по въпроса с телефоните, но гледам, че почти никой не се оплаква. Ама ето, измрънках Simple Smile

Така и така съм се разписала, коментирате за д-р Искилиева са все като за фетален специалист, но някой следил ли се е при нея? А раждане? То аз вече преполових бременността си при нея, но все пак искам да видя други мнения за нея. Много благодаря и хубав ден!

# 568
Stellc, никой не е казал, че искаме да звъним за всяка дреболия, която ни хрумне. Никога не съм била от параноичните бременни и, честно казано, не ги разбирам. Но понякога наистина се налага да се свържем с лекаря си.

А за спешния кабинет, както казах, положението е трагично. Лекарите нощни смени явно предпочитат да си почиват и специализантите да ги заместват изцяло. Недай Боже да възникне сериозен проблем...

# 569
За мен странното беше, че в началото  на прегледа при д-р Арабаджи и казах че от един месец имам силни стомашни болки изглежда е гастрит и също така ми откриха 9мм камъни в жлъчката и тя ми каза, ако получиш от дясно болки веднага да се обадиш, защото било важно можело да повлия е на бремеността. И аз си помислих, че ще ми даде номера си и после като каза обади се понеделник на регистратурата за изследвания, аз после ще ти върна обаждането ми стана ясно.  В крайна сметка каза, че като дойда на прегледа, който един месец преди термина тогава ще ми го даде номера. Незнам само ако ми стане нещо с жлъчката тя какво ще ми помогне, но няма значение да съм се обаждала там и там по всяко време имало доктори, дано не ми се наложи нещо. Иначе е много мила и обяснява, харесах я.

Общи условия

Активация на акаунт