През НОЕМВРИ ще си има мама сладък мъж или пък нежна дама!

• 16 112
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мили мами. Heart Eyes
Най-накрая, след няколко опита успях с регистрацията и ето ме тук.

Цвети, моля те да ме включиш в списъка с панделка /поне на този етап/. Първа бременност, на 31г./ навърших ги преди няколко дни/, а малката принцеса се очаква на 08.11.

Чета Ви от доста време и си мислех за доста неща,които имам да Ви пиша,но сега не ми идва нищо на ум. Sad за съжаление.
Така, че засега Ви пращам целувки с пожелания за лека и  щастлива бременност.

# 151
За съжаление както вече обясних не мога да редактирам първия си пост- да не би да има някакъв лимит на редакциите... останалите постове мога да ги поправям - само този не! страшно се ядосвам- направила съм си едно списъче с промените, но като се отвори ново тема пак ще имам допълнително работа- защото сега мога само да го копирам, а иначе си е готово с всичките линкове и тн- но здраве......

добре дошла, тами- сигурно си се регистрирала, ама не си се логнала Simple Smile радвам се, че има още една дама в отбора- започваме да настигаме момчетата- въпреки, че още сме далече..

# 152
    bouquet  bouquetДобре дошла на Тами- момичешката мами!!! Цвети предлагам следната тема: " С корем, без тен, но секси до Ноември - без комплески!" supermama

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 00:02 от karil

# 153
  • София
  Цвети предлагам следната тема: " С корем, без тен, но секси до Ноември - без комплески!" supermama
Karl, вече съм ти заклет фен smile3532 -ама ти си съвсем доказано луда!!!! Момичета, да ръкопляскаме на новото предложение дружно, а?!

# 154
 GrinningБлагодаря Ви за топлото посрещане и подкрепата за третото бебче...вие мами спинкате, но мен ме гони безсънието..., а и от децата не ми остава ред и аз да седна на компютъра Hug.Четох новите мнения и искам да кажа на мамите, които се тревожат за килограмите:споко, след раждането с добра воля и фитнес, всичко ще е ОК!А за пола на бебока...въпреки, че имам син и дъщеря и аз се вълнувам какво ще е третото??Все още е рано, защото съм в началото на 5-ти месец, но нямам търпение да науча... ThinkingНа всички мами спокойни сънища и целувки за лека нощ... Heart Eyes

# 155
  • София
     Ако МАРКОВ е Димитър - знам...
Същият е! Кажи какво знаеш ако искаш и на лични да не товариме тук нещата.
   Цвети предлагам следната тема: " С корем, без тен, но секси до Ноември - без комплески!" supermama
Нямаш равна! Предложението е върха  bouquet

# 156
sdsm, за д-р Марков от Фемина съм чувала само положителни неща, но нямам личен опит.
Има доста писано из форума.
Препоръчват го като много добър специалист - споко!

# 157
Мерелин, надявамсе да не е много късно, но ак ти е близо горещо ти препоръчвам д-р Радев в поликлинкита на Дървеница. Приема на четни даи - сутрин до 13 ч, а нечетни следобед чк до 19.30. Успех!

# 158
Момичета, разбрах се с д-р Димитрова в сряда следобед да отида на преглед при нея в МЦ "Фемина". Специални благодарности на Dr.Jend за помощта. Стискайте палци!!!

# 159
Добре дошли на новите мами  и леко бременеене!
И аз приветствам с две ръце предложението за заглавие на Karil smile3501!

Роси, стискам палци и вярвам, че на прегледа всичко ще бъде ОК Hug

# 160
    Стискам палци на Роси!! Аз ходих веднъж при Д-р Марков в център"Димитров" с\у арката на МА е улицата..Той 1. Е много готин мъж.
     2. Специалист по ЕХО - спец. е в чужбина
     3. За 20-21 г.с. се запишете при него за скрининг.
     4. Той е много готин мъж. doctor

# 161
Добре дошли на новите майки !  bouquet

Стискам палци на Роси!! Аз ходих веднъж при Д-р Марков в център"Димитров" с\у арката на МА е улицата..Той 1. Е много готин мъж.
     2. Специалист по ЕХО - спец. е в чужбина
     3. За 20-21 г.с. се запишете при него за скрининг.
     4. Той е много готин мъж. doctor

Joy  karil, явно доктора наистина е много готин мъж, щом го пишеш два пъти...

# 162
Благодаря ви, момичета!  newsm51

# 163
  • София
Роси стискам палци всичко да е наред! Praynig
Карил благодаря ти за отговора  bouquet

Момичета преди няколко дни пишах, че на консултацията са ми казали, че нося бебчо доста ниско. Мина също е така. Тя ме посъветва да не се притеснявам, но... имам почти постоянна тежест ниско долу и ако не се вдигне скоро май с напредването на бременността ще става все по-зле  Mr. Green
Чудя се следващият път дали да не поискам да погледнат шийката на матката newsm78 Дали се вижда на ехото или трябва преглед?
И още един въпрос - видях в Нета, че продават едни колани за бременни. Според вас дали те ще облекчат тази тежест ниско долу? Да си купя ли? Рекламата е за болки в кръста, но знам ли newsm78
Ох стана доста дълго, но честно казано доста съм притеснена защото днес почти цял ден лежа, пих Но-шпа, но не бих казала, че положението се промени. Имам си тежест (не болки) и туй то!   

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 20:23 от sdsm

# 164
Привет на всички мамчета във форума! Аз имам същите оплаквания като на sdsm, но придружени с болки...така съм още от 4-ти месец #Cussing out. моят лекар ми каза, че няма страшно, но че Но-шпа нямя да ми помогне, затова ми изписа Magnerot tabl. по 2 сутрин и вечер. Вече съм ОК, а когато започна да чувствам отново тази тежест и болки винаги имам в чатата резерва. Хубавото на тези хапчета било, че могат по всяко време да се почват и спират... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт