Нямам желание

• 13 224
  • 200
  •   1
Отговори
# 105
дори и да не се е доксавл сам по гениталиите
Такъв няма, спокойно Grinning

Много са ти черно-бели нещата. Между чикията и хора на небесните ангели има цяла гама от безброй сексуални преживявания, удоволствия, компромиси, рутина и изненади.

# 106
LaughingLaughing
ЗАмислих се, че на мен наистина понякога ми отнема повече време да си оскубя веждите, отколкото за един бърз "екстаз".   Smiley
Това за разведряване малко на темата, че нещо много ....тегава ми стана.

# 107
Pandorina, донякъде се съгласявам с това. И все пак не свързвай напълно своя случай с този. Скърцане със зъби, тропане и мръщене е едно. Авторката само казва че той проявявал силно желание и толкова. Щеше а спомене ако имаше нещо по-неприятно.

Пак ще кажа. Важно е кое какво е по своята същност. Един първичен тип може да я намлати и да и кресне "аз за кво съм се оженил мааа?!" Един по-малко първичен тип ще се начумери и ще спре да говори след отказ от нейна страна. Друг ще направи язвителна забележка - значи да си пскубеш веждите имаш време и желание, а за секс - не. Всеки ще реагира според възпитанието си и нивото си. Но по своята същност всички тези реакции са ИЗИСКВАНЕ ДА СИ ПОЛУЧИ ПОЛАГАЩОТО МУ СЕ И ПРИЕМАНЕ ЛИЧНО ОТКАЗЪТ.

А един по-деликатен тип може да се почувства пренебрегнат, излишен или нежелан.

Представи си че ситуацията беше обратната, тя иска секс, но той и казва: Скъпа, след раждането ти доста напълня, циците ти виснаха а и не си имала време да си обръснеш краката. Не ме привличаш много. Не мога да извърша такова предателство спрямо себе си.Sunglasses

# 108
Абе хорааа....каква нежност, когато мъжът ти тропа с крак, скърца със зъби, мръщи се, и претендира да си получи полагащото му се по право?! Ако прояви разбиране и човещина и внимание, да...може би ще се породи и желание за нежност.Аз лично бих била толкова благодарна ако моят поне веднъж за всички тези години бе постъпил по този начин, че съм сигурна, че сама щях да пожелая..Затова казвам, че в момента отношението на мъжа е решаващо, защото по него разбираш дали си имаш работа с мъж или с дете, дето си иска полагаемата закуска закуската и се мръщи че не му я дават.
А вие къде спахте,когато си го намерихте този мъж? Извинявайте ама,не аз съм ви го избрала а вие самата!!! Ако наистина толкова сте го обичали,колкото твърдите,някак си не се връзва с "изнасилваше ме с години с мое позволение".... Как обичате Вие? Ако само на думи и нямате желание да сте интимна с този човек,може би наистина сте фригидна. Не ми е ясно наистина,какви чувства имате към подобен човек? Аз моя мъж искам да го изям направо,всеки ден ме прави щастлива. Не съм по цял ден хепи,но всеки ден имам моменти в които съм! Обичам роднини,приятели и семейството си. Към тях нямам подобни влечения. Но към мъжа ми.... Че и с години...е проблем е имало и във вас 100% не е било само в мъжа Ви.

# 109
  • София
И още нещо - мъж, който приема подобен "секс" не е достоен да носи това определение - мъж. Чикията със или без участие на жена си е чикия. Сексът е друго. Ама трябва да си дозрял дотам. Такъв мъж бих нарекла чекиджия, дори и да не се е доксавл сам по гениталиите.Не виждам нещо кой знае какво ужасно в чикията ако се налага. Но виждам нещо наистина ужасно в това сексът, която е висша форма на интимност и общуване да се приравнява /или бърка с/  чикията.

Много си гневна, ама нали затова правиш секс преди да се "вречеш" на някого или да заживееш с него?
За съжаление, мъже с толкова сбъркана представа за "практикуването" на секса съществуват, защото се намират жени, които ги понасят.
Че и деца им раждат- с кой акъл? newsm7

# 110
Pandorina, донякъде се съгласявам с това. И все пак не свързвай напълно своя случай с този. Скърцане със зъби, тропане и мръщене е едно. Авторката само казва че той проявявал силно желание и толкова. Щеше а спомене ако имаше нещо по-неприятно.

Пак ще кажа. Важно е кое какво е по своята същност. Един първичен тип може да я намлати и да и кресне "аз за кво съм се оженил мааа?!" Един по-малко първичен тип ще се начумери и ще спре да говори след отказ от нейна страна. Друг ще направи язвителна забележка - значи да си пскубеш веждите имаш време и желание, а за секс - не. Всеки ще реагира според възпитанието си и нивото си. Но по своята същност всички тези реакции са ИЗИСКВАНЕ ДА СИ ПОЛУЧИ ПОЛАГАЩОТО МУ СЕ И ПРИЕМАНЕ ЛИЧНО ОТКАЗЪТ.

А един по-деликатен тип може да се почувства пренебрегнат, излишен или нежелан.

Представи си че ситуацията беше обратната, тя иска секс, но той и казва: Скъпа, след раждането ти доста напълня, циците ти виснаха а и не си имала време да си обръснеш краката. Не ме привличаш много. Не мога да извърша такова предателство спрямо себе си.Sunglasses

Примера ти е много прост! Желанието на жената след раждане изчезва поради много фактори,а не защото мъжа й има "бирено" коремче. Доста мъже след като са вече женени се отпускат. Не всички разбира се. Така че като даваш пример,мисли малко поне.

# 111
дори и да не се е доксавл сам по гениталиите
Такъв няма, спокойно Grinning

Много са ти черно-бели нещата. Между чикията и хора на небесните ангели има цяла гама от безброй сексуални преживявания, удоволствия, компромиси, рутина и изненади.
Съгласна съм! Между ИСТИНАТА и ЛЪЖАТА също има цяла гама от безброй полуистини.

# 112
И още нещо - мъж, който приема подобен "секс" не е достоен да носи това определение - мъж. Чикията със или без участие на жена си е чикия. Сексът е друго. Ама трябва да си дозрял дотам. Такъв мъж бих нарекла чекиджия, дори и да не се е доксавл сам по гениталиите.Не виждам нещо кой знае какво ужасно в чикията ако се налага. Но виждам нещо наистина ужасно в това сексът, която е висша форма на интимност и общуване да се приравнява /или бърка с/  чикията.

Много си гневна, ама нали затова правиш секс преди да се "вречеш" на някого или да заживееш с него?
За съжаление, мъже с толкова сбъркана представа за "практикуването" на секса съществуват, защото се намират жени, които ги понасят.
Че и деца им раждат- с кой акъл? newsm7

Той беше първият ми опит. Аз на него също. И се случи бебе. Били сме деца.И дори не само деца, а ...деца с травми, може би комплекси, далеч по-незрели от реалната си възраст - аз на 19, той на 21 след казармата. И като такива не сме знаели и как да отработим проблема...докато се ориентирах кое какво е било и как съм го била възприемала и защо и пр. животът се изниза. Той все още не е осъзнал нищо и сигурно си мисли, че просто е сбъркал човека. Да, ама случайности няма. Гърнето си е намерило похлупака. Колкото единия зле, толко и другия.

# 113
.....
[/quote]

[/quote]

А представи ти каже /или ти го подскаже/- виж ся, виснаха ти циците и корема и задника ти е в стрии, направо ми се повдига като те гледам, камо ли за еротика и желание, ама...понеже много държа на тебе ще те изчукам, то на тъмно много не се вижда. Кво да правя, щом се налага...щом имаш нужда ..

# 114
Примера ти е много прост! Желанието на жената след раждане изчезва поради много фактори.
Примерът ми е леко шеговит, но не и неуместен. Поводът е че поради причини от миналото и нерадостен собствен опит Pandorina вижда в мъжа единствено грубиян и насилник. Истината е че всеки от двамата партньори може да се почувства отхвърлен и наранен.

# 115

А представи ти каже /или ти го подскаже/- виж ся, виснаха ти циците и корема и задника ти е в стрии, направо ми се повдига като те гледам, камо ли за еротика и желание, ама...понеже много държа на тебе ще те изчукам, то на тъмно много не се вижда. Кво да правя, щом се налага...щом имаш нужда ..

Еми също кофти подход. Трудно ли е да се разбере че в една връзка е нужна и делилатност и разбиране и щадене на чувствата на другия. Това "или черно или бяло" даже във филмите го няма.

# 116
В любовта е истината, тя не вижда бирени кореми, стрии и целулит и т.н.т.

# 117
  • Насред хаоса
По темата: колкото и да е голям разреза при секциото, раната ще е зарастнала максимум за месец, макар, че и това е много време. Колко още трябва да я чака мъжа, за да й дойде желанието? Вероятно докато детето тръгне на училище, или пак е рано? 
Рече и отсече докторът по? Не вие определяте според мерака си колко време ще е нужно на цял организъм с всичките му системи и хормони да се възстанови до предишното си състояние. Това - ако имаш късмета всичко да мине нормално, без усложнения по време на бременността и раждането. А в някои случаи до пълно възстановяване на предишното състояние даже и не се стига. Сума пъти обясниха хората напред в темата защо. Маса мъже от един нещастен грип се държат като на умирачка, ама иначе раждането при жените какво толкова било, та сума време да не й минава и да не иска секс. Липсата на елементарно желание у повечето мъже за образоване по тези въпроси и егоизмът им не водят до нищо добро.

# 118
Неуместен е разбира се. Няма общо в случая. Мъжете много обичат да са критични към външният вид на жената,а не могат да си видят палците на стъпалата... Както е казала Злодеида,в любовта е истината. Аз също имам стрии след ражданията,определено гърдите ми след 2 пъти кърмения по 2 години не са както преди. Но виждам,че мъжа ми ме обича и харесва такава. Никога не ми е давал повод да се съмнявам дори. Явно при тази жена любов е нямало. А възрастта не е от значение. Казвам го от личен опит.

# 119
По темата: колкото и да е голям разреза при секциото, раната ще е зарастнала максимум за месец, макар, че и това е много време. Колко още трябва да я чака мъжа, за да й дойде желанието? Вероятно докато детето тръгне на училище, или пак е рано?  
Рече и отсече докторът по? Не вие определяте според мерака си колко време ще е нужно на цял организъм с всичките му системи и хормони да се възстанови до предишното си състояние. Това - ако имаш късмета всичко да мине нормално, без усложнения по време на бременността и раждането. А в някои случаи до пълно възстановяване на предишното състояние даже и не се стига. Сума пъти обясниха хората напред в темата защо. Маса мъже от един нещастен грип се държат като на умирачка, ама иначе раждането при жените какво толкова било, та сума време да не й минава и да не иска секс. Липсата на елементарно желание у повечето мъже за образоване по тези въпроси и егоизмът им не водят до нищо добро.

Точно така! Вместо един мъж да виси да се обеснява в бг мама,може да отвори гугъл и да прочете що е то секцио и колко време отнема възстановяването! Има клипчета как се прави дори,осведомете се какво преживяват жените ви преди да говорите глупости!

Общи условия

Активация на акаунт