Нямам желание

• 13 247
  • 200
  •   1
Отговори
# 135
То верно стана свободни съчинения.

# 136
Аз се чудя на Жабата защо толкова се пали... Да не би да е мъж, на когото жена му „не му дава“?

# 137
....... Само с едно нещо никога,ама никога няма да се съглася-да търпиш години наред да те правят на маймуна и да се сетиш след 1-2-3 деца (10 годинк по-късно) да се вайкаш.

Ти не разбираш, но аз разбирам твоето неразбиране. Моли се на Бог никога да не ти се налага да разбереш. Защото за да резбереш трябва да минеш по същия път. Не ти го пожелавам.
И не се вайкам. Опитвам се да извлека нещо от случилото се, да намеря причините, да разбера защо и как....се е стигнало до това.

# 138
Аз се чудя на Жабата защо толкова се пали... Да не би да е мъж, на когото жена му „не му дава“?
Хахах,определено не съм мъж! Паля се защото имах лична история с роднина. Търпяла тормоз с години и си мълчала. Всички мислехме,че всичко е ок. За съжаление,живееха в друг град и се виждахме рядко и нямаше как да видим реално какво се е случвало. Докато един ден не я убил от бой буквално. Е,за това се паля! Защото един хубав човек е нямал акъл да избяга когато е трябвало и сега ни остана само на гроба й да ходим.

# 139
При Пандорина няма грешка. Така се е чувствала след раждането. Психолозите сигурно имат обяснение.
После - не забравяйте че тя е възпитавана е по друг начин. Възпитавана е да цени семейството си.
Аз лично високо оценявам че не е изневерила на мъжа си.
Защото много  жени точно това биха направили и биха си развалили семейството.
 А сигурно има правилно решение вътре в семейството. Ако партньорите искат да имат семейство де...

# 140
....... Само с едно нещо никога,ама никога няма да се съглася-да търпиш години наред да те правят на маймуна и да се сетиш след 1-2-3 деца (10 годинк по-късно) да се вайкаш.

Ти не разбираш, но аз разбирам твоето неразбиране. Моли се на Бог никога да не ти се налага да разбереш. Защото за да резбереш трябва да минеш по същия път. Не ти го пожелавам.
И не се вайкам. Опитвам се да извлека нещо от случилото се, да намеря причините, да разбера защо и как....се е стигнало до това.

С този цитат не визирах теб!

# 141
  • София
Ами щом ви се плаща да гледате това дете,
Ами тази жена защо му е тогава?
При здрава жена, не го намирам за нормално да си го правя сам.
Детето не е ли общо.. Мъжът не плаща на жената да го гледа, а влага ресурси в отглеждането на собственото си дете.
За да му роди деца и да споделят живота си заедно. Ако мъжете раждахте през скъпоценния си, щяхте да опищите света и с години да се оглеждате колко сте болни и поразени физически. Лигльовци.
При здрава жена звучи като "при кухненски робот да не съм луд да си чупя китките да режа краставиците.
От това мнение лъха на такъв егоизъм, подценяване и консуматорски дух, че не успях да го прескоча. Дано си трол, щото такова оплакване всеки път, че мъжът работел, явно много нанагорно ти идва.

# 142

Без значение кого визираш. За разбереш някого наистина, трябва да си му бил в обувките.

# 143
Скрит текст:

Без значение кого визираш. За разбереш някого наистина, трябва да си му бил в обувките.
Много си е права Жабаа_жаборанаа. Никое уважаващо себе си човешко същество няма да търпи толкова. Всичко си има граници.

мразя таблети...

# 144
Ами щом ви се плаща да гледате това дете,
Ами тази жена защо му е тогава?
При здрава жена, не го намирам за нормално да си го правя сам.
Детето не е ли общо.. Мъжът не плаща на жената да го гледа, а влага ресурси в отглеждането на собственото си дете.
За да му роди деца и да споделят живота си заедно. Ако мъжете раждахте през скъпоценния си, щяхте да опищите света и с години да се оглеждате колко сте болни и поразени физически. Лигльовци.
При здрава жена звучи като "при кухненски робот да не съм луд да си чупя китките да режа краставиците.
От това мнение лъха на такъв егоизъм, подценяване и консуматорски дух, че не успях да го прескоча. Дано си трол, щото такова оплакване всеки път, че мъжът работел, явно много нанагорно ти идва.
Ще те разочаровам, не ми идва нанагорно, напротив работата ми е като хоби, изкарвам добри пари, но това ми отнема повече от 8 часа всеки ден, децата ми са си хванали пътя, но аз от момента, в който се ожених не съм пипал домакинска работа, никой не е искал това от мен и не е имало проблеми за това. Нещо повече, не ми позволяват да помагам в домакинството, дори и когато съм изявявал желание за това.

# 145
Така е, пандорина говори от опит. А другата, която дава, няма един задържан мъж при себе си.
Така, разбрахме за тези които дават, че нямат мъже. А тези, които не само дават ами и си искат на какво дередже са?

# 146
Ех ама кви лозунги ...."никое уважаващо себе си същество...". Ами ако семейният модел на това същество е да гледа как пияният му баща системно млати и обижда майка му с години на какво уважение към себе си ще се научи? С какви критерии за мъжете и за жените и за семейството ще влезе в живота? И какво ще смята за добър избор? За нормално?
Пред системният побой и риск за живота това, че някой много не му пукало дали имам желание за секс изглежда като бял кахър.

# 147
Трябва ли му жена, която не иска да прави секс? Не, не му трябва. Както и на нея не и е нужен мъж, който не иска да прави секс. Това е супер подтискащо и комплексиращо. Дори бих го определила, като по-голям тормоз това да отблъскваш ежедневно партньора си, от това да си искаш ежедневно.
Нека да не ожалваме прекалено, жените, които се гнусят от мъжете си и мъжете, които не харесват целулита на жените си. И да не определяме другия, като насилник, заради груба реплика, защото в обидата и гнева си, всеки може да каже всичко. Но това нищо не значи.

pandorina - малко прекаляваш с драматизацията. Какво общо има, че баща ти е бил майка ти? Отмъщаваш си на всички мъже, като не пускаш на твоя ли? Изпитваше ли някакво удоволствие, като му откажеш за пореден път? Или като демонстрираш нежеланието си по време на акта? Този човек ти е направил услуга, че е търпял толкова време, да си лекуваш егото върху него.

# 148
Ех ама кви лозунги ...."никое уважаващо себе си същество...". Ами ако семейният модел на това същество е да гледа как пияният му баща системно млати и обижда майка му с години на какво уважение към себе си ще се научи? С какви критерии за мъжете и за жените и за семейството ще влезе в живота? И какво ще смята за добър избор? За нормално?
Пред системният побой и риск за живота това, че някой много не му пукало дали имам желание за секс изглежда като бял кахър.
Оправдания, оправдания... Rolling Eyes

# 149
Така е, пандорина говори от опит. А другата, която дава, няма един задържан мъж при себе си.
Хахаххаха,голяма логика голямо нещо! Голям смях също!! Ти ако изобщо имаш мъж,така ли го задържаш? Като не му пускаш?

Общи условия

Активация на акаунт