Ето малко инфо относно кърмата, антителата и очните инфекции:
От личен опит мога да потвърдя и още една употреба - пръскането на кърма върху рана от ожулване моментално спира кървенето и образува много интересен защитен филм върху раната 
От личен опит мога да потвърдя и още една употреба - пръскането на кърма върху рана от ожулване моментално спира кървенето и образува много интересен защитен филм върху раната 
- бебо си искаше папото през 2 часа,а снощи беше нещо превъзбуден и го дондуркахме с мъжа ми, тамън заспа, аз седнах да вечерям и пак се събуди. И аз се сетих, че имам слинг. Сложих го в него и малко го полюшках. Заспа много бързо и спа доста време в него. на мен ми беше много удобно - хем си го гушках, хем ръцете ми бяха свободни.
!
Но тази нощ поспахме - не мога да се оплача! Легнахме си в комбина в 22ч, после се събуди в 1ч, и после чак в 5,30! Истина е, че сами си създават някакъв режим и непрестанното висене на цица има край все някога! Въпреки, че вчера толкова го болеше коремчето, че и цица не го успокояваше - между скимтенето я изпускаше и пак рев.
Направило ми е впечатление, че горе-долу през ден са тези кризи с коликите. Един ден е ангелче - само папка, спинка и е на кеф
, а на другия...
Някой друг с подобни "наблюдения"?
То като всичко преработва какво ще качи това дете???
От сега ми се е свило всичко, че утре на консултацията ще трябва да водя войни за даване на добавки и надбавки, така НЕ искааааааам!!!

То като всичко преработва какво ще качи това дете???
Вече зверски ме болят зърната! А пък да не говорим за неговото акане - без да му дам разхлабващ чай нищо не става!!!!!
Кърмих Иван час и петнадесет минути,цока и от двете гърди и като свърши продължи да мляска за още.Много ми стана жал и направих АМ 60мл,като нямах намерение да му го давам всичкото,но той и него изцока и продължи да иска и още
Бибата я плюе и водата не го залъгва.Направо незнам какво да го правя,а на всичко отгоре от тогава спи и на пресекулки по 15-20мин и се събужда и иска да яде,но мен ме е страх да не преяде и да почне да повръща и затова чакам да стане поне 16,00 за да му дам да цока.Препоръчани теми