Бебче е много малко, за да му се меся 
Изобщо не се притеснявай, че ще преяде
И аз се бях запитала същото нещо, само дето няма как да стане.. с кърма не се преяжда А и няма такова животно като "нехранителна кърма".. не си мисли такива неща изобщо! Само че малко забрави за диетите де! Имаш време да си оправиш фигурата! Изчакай малко да ти се регулира кърмата и да си свикнете с дребното

Аз също откак съм родила нямам почти никакъв апетит и ям почти машинално.. Важно е да поемаш достатъчно течности

А за АМ.. аз досега не съм давала.. даже не съм купила
.. Като мрънка го слагам на цица.. и си стои там докато заспи или почне да се хили и да я изпуска съответно
.. И залъгалки изобщо не давам.. Пък и 2-3 седмица си е идеална за "скок в растежа"... и ние сме на същото дередже - почти постоянно висим на мама.. особено вечер.. ама докато ака и пишка детето стабилно, мама е спокойна

Карам я първобитната, да видим докъде ще я откараме

crazybrat, как го правите тоя номер с кърменето легнали
.. на мен нещо не ми се отдава
а за кърменето легнали- лягаш на 1 страна и бебето на 1 страна ,устата да му се пада пред зърното и то си знае работата 
Иначе почти на всяко хранене ака, но по малко. Кърмата ми доста бързо се смъква и направо си шурти на струйки, дали за това се наяжда по-бързо? При вас как е?

,а иначе и аз скоро /след първия-втрия месец ще спирам да го правя/

ЕЕ, днес ми беше първия ден в залата
Ама не са ме забравили. Програмката ми беше супер лека, но пак си понатоварих краката, сигурно мускулна треска ще имам утре, ама не може да се пият хапчета.
За тази седмица един път стига , само малко въвеждащо.От следващия път увеличаваме натоварванията. Нямам търпение да се стегна , а и още повече че мъжа ми предложи в края на лятото да отидем тримата на море
След фитнеса си търсих бебока по тел и се оказа че е отишъл на гости на свекърите (мъжа ми го е взел от майка и го закарал при майак си). И да ви се оплача: през цялото време докато бяхме у тях го държаха на ръце.
То бива радост ама чак толкова. Първо го кърмих , после докато вечеряхме свекър ми не седна с нас на масата за да го държи, а после докато той се наяде го държа свекърва ми. Сякаш ако го оставят в портбебето и ще гръмне. Сега нищо не казах , но ако пак се повтори просто детето няма да се води там.
Добре че ми е кротичък и не плаче за още. Но лесно може да се научи така. Само мама и тати могат да гушкат колкото си искат 
Мъчих се мъчих се , ама нещо не ми се отдава. Не си ли седна удобно - не мога. Нито легнала , нито пред компа , пробвах.
А какво става с мъжа ти? Вразуми ли се вече, премина ли му увлечението! Сега трябва да те подкрепя най-вече и да се чувстваш горда мама на сина му.
, ама няма как...