Благоевград- тема 37

• 97 400
  • 574
  •   1
Отговори
# 405
Къде в града има евтини битови чинии троянска шарка?

# 406
Момичета, някой има ли скорошни отзиви за доктор Баракова за проследяване на бременност?

# 407
Здравейте, моля за отзив за детска кухня. Предпочитам частна. Откривам Ам- Ам и Пух.

# 408
Здравейте, моля за отзив за детска кухня. Предпочитам частна. Откривам Ам- Ам и Пух.
Ам-ам е държавната кухня. Пух съм ползвала, но не мога да кажа, че беше много добра. Пюретата ги правят доста гъсти с брашна и нишесте. В другите частни кухни не знам как е. Иначе в Благоевград има още една частна - малчугани. Можете да пробвате и нея. А софийските "Вълшебник" също правят доставки до Благоевград, доколкото знам. Разгледайте менютата и преценете сами.

# 409
Ам-ам е държавната кухня. Пух съм ползвала, но не мога да кажа, че беше много добра. Пюретата ги правят доста гъсти с брашна и нишесте. В другите частни кухни не знам как е. Иначе в Благоевград има още една частна - малчугани. Можете да пробвате и нея. А софийските "Вълшебник" също правят доставки до Благоевград, доколкото знам. Разгледайте менютата и преценете сами.
Благодаря за уточнението, имала съм предвид Малчугани. Объркала съм ги.

# 410
Моля да ми препоръчате добър генеколог в града,не става въпрос за раждане.

# 411
Моля да ми препоръчате добър генеколог в града,не става въпрос за раждане.
Д-р Баракова!🙂

# 412
Аз сега ходя при Билева и е приятна и адекватна. Не препоръчвам Зоя Попова - записва много хора и се чака много, плюс при мен след аборт и последваща лоша цитонамазка ме ghost-на и нито ми отговори на обаждания, нито във вайбър, въпреки уговорката ни. Малчев се изложи като искаше да гори раничка на приятелка, на която на предния преглед беше казал, че няма нищо и тя отиде при Билева и й няма нищо.

# 413
  • След завоя в дясно
Аз съм доволна от д-р Малчев.

# 414
И аз съм доволна от Малчев.

# 415
Здравейте, от коя детска кухня сте доволни - държавна или частна?

# 416
Аз сега ходя при Билева и е приятна и адекватна. Не препоръчвам Зоя Попова - записва много хора и се чака много, плюс при мен след аборт и последваща лоша цитонамазка ме ghost-на и нито ми отговори на обаждания, нито във вайбър, въпреки уговорката ни. Малчев се изложи като искаше да гори раничка на приятелка, на която на предния преглед беше казал, че няма нищо и тя отиде при Билева и й няма нищо.

А Вашата приятелка как разбра, че и няма нищо? Може и така да е,но когато има две разнопосочни мнения,не е редно да избираме да вярваме на това,което ни устройва повече. Хубаво е да се отиде на трета консултация.
Преди години съм ходила при Малчев и не ми хареса надменнопо му поведение,но човека си разбира от работата. При Билева бях веднъж. Наплаши ме безумно и ми изписа хиляда добавки. За щастие диагнозата и не се потвърди. Попова наистина е много трудна за комуникация, а и не връща обаждания.
Истината е,че за всеки лекар може да се чуят и хубави, и лоши неща. Трябва да си намериш твоя лекар,на който можеш да се довериш.

# 417
Защото Малчев на преглед с колпоскоп й каза, че й няма нищо и според него й е сгрешена лошата цитонамазка и да направи hрv тест и най-вероятно щяло да трябва да повтори цитонамазка. Отива с отрицателен hpv  за втора цитонамазка и той й казва - не, няма нужда, трябва да те горим с lletz, тя пита какво - имало нещо малко, тя пита за биопсия - нямало нужда. Отиде при Билева за цитонамазка и излиза чиста - но Билева видя полип, който Малчев не видя, и той отговаря на симптомите, за които първоначално отиде. А аз й го препоръчах.

# 418
  • София
Здравейте, къде в Благоевград има магазини с дрехи от ишлемета? Ще пътувам другата седмица на разходка, та искам и да пазарувам Blush

# 419
Здравейте..знаете ли дали д-р Аврамова работи с предварително записани часове и кога е в поликлиниката?

Общи условия

Активация на акаунт