Благоевград- тема 37

• 96 373
  • 574
  •   1
Отговори
# 525
  • Благоевград
Здравейте. Търся препоръки за добър и търпелив детски зъболекар в Благоевград. Трябва ми за лечение на кариеси на дете на 5 г.
Благодаря Ви предварително!

Доктор Жана Исидорова.
Доктор Лидия Филипова.

# 526
Здравейте. Търся препоръки за добър и търпелив детски зъболекар в Благоевград. Трябва ми за лечение на кариеси на дете на 5 г.
Благодаря Ви предварително!
Моето си отвори устата само при доктор Комитова. А доста зъболекари обиколих. Мисля, че е добра и като зъболекар. Защото при млечните зъби често като сложат пломбата и тя скоро пада. При Филипова съм водила голямия син. Беше любезна само първия път и ни каза, че трябва да запазим час и за колежката и за брекети, че новите зъби ще излязат криви ако нещо си там. Не отидох, а зъбите му идеално се подредиха.

# 527
Здравейте!Знаете ли колко струва ЯМР на глава в Пулс?

# 528
Здравейте, някой има ли мнение за доктор Лили Кацарска, зъболекар?

# 529
Здравейте, някой има ли мнение за доктор Лили Кацарска, зъболекар?
Не препоръчвам.

# 530
Здравейте, някой може ли да препоръча фризьор за балеаж, който работи на нормални цени?

# 531
  • София
Здравейте! Предстои ми пътуване до Благоевград. Ще се радвам да споделите дали има магазини с дрехи от ишлемета в града?

# 532
Здравейте, искам мнение за д-р Терзийска. Дали някой е ходил на фетална морфология при нея ?

# 533
Здравейте, искам мнение за д-р Терзийска. Дали някой е ходил на фетална морфология при нея ?

Аз не бих я препоръчала точно за ФМ. Не видя проблем, който се оказа фатален.

# 534
Да питам за Терзийски дали ги препоръчвате/ или друг кабинет за изследване за остеопороза?

# 535
  • Благоевград
Търся си добра и приветлива масажистка. Ходех при едно момиче Вера, но тя е в майчинство в момента и няма да работи известно време.

# 536
Здравейте, аз съм доволна от Мая- в салон Елегнас, улицата срещу полицията.

# 537
Здравейте! Аз препоръчвам кинезитерапевт Доника. Работи в хотел Луксор и е много добър професионалист.

# 538
Здравейте, може ли да препоръчате гастроентеролог, който извършва и колоноскопия?

# 539
Здравейте, може ли да препоръчате гастроентеролог, който извършва и колоноскопия?

Здравейте! Колоноскопии извършват всички гастроентеролози, които работят в болница. Вариант е д-р Узунов и д-р Петков от Пулс, както и д-р Килев и д-р Спасов, които работят в онкото.
Най-добър е д-р Газиев, но там е доста сложно с часовете…

Общи условия

Активация на акаунт