Благоевград- тема 37

• 96 860
  • 574
  •   1
Отговори
# 510
  • MJF
От една страна виждам че на дневен ред в темата са здравни въпроси а от друга чак сега се сетих че може и тук да се пусне информация за кампанията във вътрешното отделение на гастроентерологията в болницата - телефон 073/ 82 92 352
Аз бях миналия вторник. Т.е. прегледите продължават.
Разбрах че в началото  е имало мноого желаещи, голяма навалица. Минали са доста хора и от целия окръг и от съседните - Дупница, Кюстендил. Аз като бях беше съвсем спокойно откъм хора.

Извинявам се , че така "нахлувам" в темата но изюрках всички колеги, съседи, приятели, познати..... На колкото повече места има информация толкова по-голям е шанса за повече информирани.

# 511
Здравейте идвам с питане дали някой е ползвал или има наблюдение за хотел Кардинал в Благоевград?
Ще се наложи да пренощуваме някъде в града ви и съм се спряла на този хотел, но ми се искаше да не се разочароваме още в началото на екскурзията ни и да ви питам за този хотел или друг в централната ви част на града.

# 512
В момента точно пред хотела тече ремонт на пътното платно, на шумен булевард е. Не мога да дам инфо за самия хотел и настаняването там.
Други опции са: https://hotelkorona.info/%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1 … 1%82%d0%b5%d0%bb/
https://www.facebook.com/HotelPetkov/?locale=bg_BG
https://www.hotelalpha.net/

# 513
Има ли добър очен лекар-да има добра техника

# 514
Има ли добър очен лекар-да има добра техника

Клиника Визио на д-р Тумбев има всякаква техника за очни прегледи. В клиниката ходят хора от целия благоевградски регион, вкл. такива от Сев. Македония. Няколко пъти в месеца се правят и всевъзможни очни операции, за които идват специалисти от София. Работят и с НЗОК.
Иначе ако не сте от региона и София ви е близо, препоръчвам очната клиника в Токуда.

# 515
Здравейте идвам с питане дали някой е ползвал или има наблюдение за хотел Кардинал в Благоевград?
Ще се наложи да пренощуваме някъде в града ви и съм се спряла на този хотел, но ми се искаше да не се разочароваме още в началото на екскурзията ни и да ви питам за този хотел или друг в централната ви част на града.
Отседнете в хотел "Монте Кристо". Топ център!

# 516
Много лоши отзиви прочетох за този хотел сега. Дали е вярно, не знам.

# 517
Плуване за деца , мнения за басейна на градската баня

# 518
За колко големи деца? За басейна в градската баня съм чувала, че е малък, плитък. Басейнът в Еленово е добър.

# 519
За колко големи деца? За басейна в градската баня съм чувала, че е малък, плитък. Басейнът в Еленово е добър.
За 10 годишно. Чувала съм, че от басейна в Еленово се разпространява бактериална инфекция.

# 520
Моето започна да ходи в 4- та група на детската градина в Еленово. Ходи до 4 клас. Не е имало никакъв проблем (момиче). Къпеше се там някак с банския, но и вкъщи пак веднага. Обаче последно е ходила до преди 3 години.

# 521
Здравейте. Някой да знае анестезиолог в Пулс, с какви впечатления сте от него, име?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 15:00 от Shanky

# 522
Здравейте. Някой да знае анестезиолог в Пулс, с какви впечатления сте от него, име?
Няма изявени!

# 523
Мнение за народни танци на дечица 10-12 годишни, Пиринче или Пиринска китка?

# 524
Здравейте. Търся препоръки за добър и търпелив детски зъболекар в Благоевград. Трябва ми за лечение на кариеси на дете на 5 г.
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт