Благоевград- тема 37

• 101 072
  • 575
  •   2
Отговори
# 105
  • След завоя в дясно
М Студио- Мария +1

# 106

Това ли е адресът:  ул. „Владо Черноземски“ 4А?

# 107
  • София
Да, блокът срещу полицията, но входът е отзад.

# 108
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър учител по математика за частни уроци?

# 109
Здравейте, не знам за каква възраст търсите учител, но г-жа Митева е много добра. Има частна занималня, казва се Еврика, но мисля, че дава и частни уроци. Ако искате, ще ви дам контакт на лични.
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър учител по математика за частни уроци?

# 110
Здравейте, не знам за каква възраст търсите учител, но г-жа Митева е много добра. Има частна занималня, казва се Еврика, но мисля, че дава и частни уроци. Ако искате, ще ви дам контакт на лични.

За трети клас дете, ако може телефон за контакти.

# 111
Здравейте, къде в момента има отворен плувен басейн? Интересува ме свободно плуване за възрастни .

# 112
https://viewblagoevgrad.com/obekti/pluven-kompleks-kv-elenovo/, евентуално в хотел Бали и хотел Монте Кристо; останалите са откритите басейни на Езерец, Орбита и в Симитли.

# 113
Здравейте,
Не съм чела назад, не съм търсила и в търсачката, но търся психолог в Благоевград. По възможност с добри отзиви и от първо лице.
Благодаря!

# 114
Здравейте. Искам да попитам за препорка за рентген в Благоевград? Добра апаратура? Необходимо ли е  ,ако решим да снимаме главата на 2 годишно пълна упойка?  Удари се преди 3 седмици почти,жизнен е и всичко е ок (пу пу),просто му стои една вдлъбната резка на челото.Благодаря.

ПП : също ще ми е от полза по друг въпрос да знам ,има ли добър хематолог в Благоевгрд?

# 115
  • Благоевград
Здравейте. Искам да попитам за препорка за рентген в Благоевград? Добра апаратура? Необходимо ли е  ,ако решим да снимаме главата на 2 годишно пълна упойка?  Удари се преди 3 седмици почти,жизнен е и всичко е ок (пу пу),просто му стои една вдлъбната резка на челото.Благодаря.

ПП : също ще ми е от полза по друг въпрос да знам ,има ли добър хематолог в Благоевгрд?

Между рентгена в държавната поликлиника и Пулс, бих избрала този в държавната на 4 етаж. Хематоложка знам само Янева, приема от понеделник до четвъртък от 9 до 12 мисля, че беше на 2 етаж, входът над спешното. На мен лично не ми допадна, ако е за нещо по-сериозно бих отишла до София.

# 116
Хематоложката е д-р Весела Попова на 2ет.

# 117
За детенце и аз бих предпочела направо в София, дано е излишно притеснение.

# 118
Благодаря ви . ❤ Чудя се дали да го снимаме ,тъй като са минали 3 седмици вече ,но нещо почнах да чета и да се филмирам.
За хематолог - нужен ми е за възрастен човек,с множество заболявания,но към момента с високи левкоцити. 3 пъти вече лежи в болница за месе и половина .🤦♀до сега мисля,че бяха ок левкоцитите и сега са скочили.

# 119
Хематоложката е д-р Весела Попова на 2ет.
А добра ли е? Работи ли с НЗОК?

Общи условия

Активация на акаунт