Благоевград- тема 37

• 101 188
  • 576
  •   2
Отговори
# 120
  • Благоевград
Хематоложката е д-р Весела Попова на 2ет.
А добра ли е? Работи ли с НЗОК?
Горният ми пост е точно  за нея, само съм объркала името. Работи с НЗОК.

# 121
Тя е единственият клиничен хематолог в Бл-д и е с доста стаж. /Но нали знаеш, че никой  за никого не може да каже със 100% дали е идеално добър, или идеално лош./

# 122
Тя е единственият клиничен хематолог в Бл-д и е с доста стаж. /Но нали знаеш, че никой  за никого не може да каже със 100% дали е идеално добър, или идеално лош./
Ок. Благодаря.

# 123
А мен ме интересува от кой зъболекар сте доволни?

# 124
Симонски

# 125
Аз, а и мои познати от много зъболекари сме доволни. Валентинова, Чандрев, Календерски, Тодоров,Немчева, Николов, Корчеви и двамата, Балдина. Сигурно има и други

# 126
Здравейте. Искам да попитам за мнение от мами, които са раждали в родилното в Пулс, кои са плюсовете и кои минусите? И цените какви са на секциото и избора на екип? Искам мнение и за неонатологията и кой лекар е завеждащ отделение. Мерси предварително.

# 127
Знаете ли добър дерматолог, става въпрос за проблемен скалп на главата?

# 128
Благодаря за отговорите.

За Пулс, родих преди 4 месеца там. Цената е 960 лв, независимо дали си секцио или нормално, а избора на екип е включен в цената. Аз лично останах много доволна, раждах при Попова, много мила и добра. Неонатологията е нова и добре обурудвана. Завеждащ отделение мисля че е д-р Руйчева, а на АГ отделението е д-р Малчев. За мен единствения минус може да е именно цената, но си заслужава !

# 129
Знаете ли добър дерматолог, става въпрос за проблемен скалп на главата?
Препоръчвали са ми д-р Маврова. Като цяло и аз съм доволна, много е внимателна.

# 130
Моля, препоръчайте езиков център или частен учител по английски език в Благоевград. Целта ми е подготовка за изпит на Cambridge - FCE тази година.

# 131
Предстои ми избиране на педиатър - имате ли някакви препоръки?

# 132

Аз съм доволна от д-р Давкова в Стоматологията.
Другите лекари там също са добри.

# 133
Д-р Антова в Поликлиниката, каб. 226, всеки ден след 14:30.

# 134
A истина ли е това, ако личният лекар на майката е и педиатър, новороденото автоматично се записва при него ?

Общи условия

Активация на акаунт