Благоевград- тема 37

• 101 237
  • 576
  •   1
Отговори
# 150
  • След завоя в дясно
Здравейте, момичета!
Идната седмица ще посетим Благоевград, на път към Гърция. За първи път ще ни е. Предвиждаме два пълни дни -  надявам се да ни стигнат.
Моля ви, помогнете ми с идеи какво да видим и да посетим в самия град,  а и къде да хапнем. С две деца сме - на 10 и на 8 години. Единия ден донякъде сме го решили с помещение на Рилски манастир и евентуално Кирилова поляна.
Привет, за РМ ще посъветвам да минете и през Дупката, намира се над Кирилова поляна, има и една чешма с изворна вода малко по нагоре след като се промушите през дупката и си очистите "греховете"Simple Smile. Ние обикновенно хапваме прясна пъстърва тук http://handyavolskivodi.com/, намира се по пътя преди РМ .
В Б-д центъра и стария град за хубави. Последно като бях ходихме в "Ларгото" намира в мола на центъра на посления етаж има заведение с хубави десерти и още по хубава гледка. Пицария "Наполи" http://pizza-napoli.bg/ ми харесва също намира се до Пощата, Трезора също и Царския Клуб (имат само ФБ страници).
Може би момичетата ще препоръчат и други места.

# 151
Пробвайте и мекиците на манастира.
Изброените заведения са добре, просто трябва да решите какъв тип кухня предпочитате.
В Ларгото бургерите са чудесни, на Наполи пиците също, Царския клуб е с обща прилична кухня, с хубав двор.
Музеят е интересен, за хлапетата подземието с животните.
Киното е с актуалните филми на прилични цени.  www.cinemaxbg.com
Може до Бачиново по алеята, до езерото, има патици и лебеди, а също и обяд там - на Воденицата или на Гъбата/не помня как му е модерното име сега...нещо city.../

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 15:03 от anitsa

# 152
  • Велико Търново
Чудесна идея за Дупката. Няма да я пропуснем. Записах си и идеите за хапване.
А кой музей препоръчвате?

# 153
А кой музей препоръчвате?
Той си е един, Регионален-исторически.

# 154

Може до Бачиново по алеята, до езерото, има патици и лебеди, а също и обяд там - на Воденицата или на Гъбата/не помня как му е модерното име сега...нещо city.../
Само не сядайте на Воденицата, не е това което беше. Преди 2 години бях там за последно, излъгаха ни със сметката, след което сервитьорката изчезна и така и не я намерихме. Тази година приятели бяха там преди 2 седмици и казаха, че храната е ужасна и била нещо като сурова гума, донесоха я у нас уж да я досготвя, но вкуса на гума нямаше как да оправя.

# 155
д-р Узунов работи ли тази седмица, че е малко отпускарски месец?
и заслужава ли доверие? Simple Smile

# 156
  • Благоевград
Бар Дива и кафе-клуб "Часовникъ" също са хубави места за хапване.
Може да посетите и Стобските пирамиди, на път са ви за Рилския манастир. Децата Ви са големи и няма да е опасно да се качите по пътеката.
Също така може да отидете до кръста над Благоевград, има чудесна гледка към града и околностите.

# 157
Здравейте Simple Smile предстои ми избор на педиатър... и не знам на кого да се спря. Моля за помощ... кой ще ми предложите? Искам да бъде на разположение по всяко време, а не да си вдига телефона само когато иска.

# 158
Търся добър психолог в Благоевград
За работа с подтиснато дете

# 159
Искра Манова, 0885400222

# 160
Искра Манова, 0885400222
Само с деца ли работи?
Скоро попитах тук, в темата, но не ми препоръчаха. Търся за себе си.
И,ако не работи само с деца, може ли на лични адрес и работно време. Благодаря.

# 161
  • София
Автобуса за Благоевград и обратно за София, по Цар Борис 3 ли минава и спира ли някъде?

# 162
Зависи от превозвача.
Предимно превозват фирмите "Струма 11" и "Скаптопара", като в посока Благоевград минават директно по АМ "Струма", не минават по Цар Борис III. В посока София, автобусите минават по Цар Борис III, спират на Овча Купел, Горнобански, Руски Паметник и централна гара.

# 163
Моля  препоръчайте ми добър дерматолог в Благоевград!Открих бели петънца по крака на дъщеря ми и съм в паника.

# 164
Д-р Соколова в Стоматологията, д-р Маврова в Поликлиниката.

Общи условия

Активация на акаунт