Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • Най-красивия град
 • Мнения: 5 538
Ако ММ ми каже ,,Млъкни и ми сипвай да ям,, най-вероятно ще му нахлюпя тенджерата на главата...

Даже и домашна помощница не заслужава такова отношение.

# 46
 • Мнения: 9
Правилно мислиш. И по-добре късно, отколкото още по-късно.

Този тип е страшна категория - хем ти дава да разбереш колко си "неадекватна" по неговите стандарти, ама си те и държи. Всеки нормален човек, ако толкова не харесва партньора си, ще му бие шута, но не... той знае, че само ти би го търпяла такъв, и че няма да се справи наново да ухажва друга жена, защото е забравил и малкото човешко у себе си, ако някога го е имал.

Понякога правим адски тъпотии, слепи сме с години и се подвеждаме по нетрайни емоции. Случва се. Това не значи, че не може да си вземеш живота в ръце. Да, ще има проблеми, но ще има и щастие. А сега има само проблеми. Здравето и детето ти - преди всичко. Каквото и да дойде, ще се справиш. 33 е в разцвета на силите ти, не си си пропиляла живота - той не е планиран филм, той е реалност и бъркотия, и всеки някак си прекарва път през него... важното е да не го скапваш за околните, както този комплексар прави с теб. Да си живее с татенцето в този апартамент.

# 47
 • Мнения: 367
С този човек освен детето нищо не ви свързва. Иди си, оправи си живота докато още не е твърде късно. Казвам ти го от опит! Аз направих грешка, и сега вече е късно за да я поправям!

# 48
 • Мнения: X
Stef4i, Моля Ви когато влезете да отговорите на поставените въпроси:
Имаш приятел и дете. Този приятел баща ли е на детето?
Имала ли си любовник по време на връзката ви? А сега?
Вие имате нужда от мнения, от съвети. И ще ги получите само ако сте искрена. Тук сте анонимна, никой не ви познава, нито ще ви познае. Не се притеснявайте. Много хора са минали по вашия път.
Иначе на така написаното от Вас естествено е да се каже, че не сте за там. Обаче това устройва ли Ви като отговор?

# 49
 • Мнения: 3 621
Щял да си гледа дебелана?!? Ти да не си прасе...  Smiley
Я го зарязвай тоя арогантен и долен човечец, той себе си явно не уважава, а камо ли майката на детето му...  И какво като има апартамент, да си кукува там сам... Боже какво самочувствие имат някои, да им се чудиш на акъла... И да те подтиска цял живот,за какво ти е такъв??  Явно такова му е възпитанието и първите 7 години...

# 50
 • В.Търново
 • Мнения: 3 463
Този човек не гледа на теб и детето като на семейството.Ако беше така всичко негово е твое и всичко твое е негово.Той прави открито разделение.Нвмаш работа с такъв човек.Тръгвай си, колкото по-рано, толкова по-добре.А и е по-добре, докато е по-малко дедетето.

# 51
 • Sofia
 • Мнения: 1 377
Звучи съвсем нормално за балканските субекти, на които жените им са обслужващ персонал - да готвят, сервират, чистят, перат...да си затварят устата и да отварят краката..

Да такива са балканските мъже. Изнеси си ако имаш възможност и виж дали ще му липсвате. Само да не реши да ти вземе детето понеже той има жилище, а ти не.

# 52
 • София /Абсурдистан
 • Мнения: 6 649
Нищо чудно жилището по документи да е на баща му.

# 53
 • Мнения: 2 711
Звучи съвсем нормално за балканските субекти, на които жените им са обслужващ персонал - да готвят, сервират, чистят, перат...да си затварят устата и да отварят краката..

Да такива са балканските мъже. Изнеси си ако имаш възможност и виж дали ще му липсвате. Само да не реши да ти вземе детето понеже той има жилище, а ти не.
не е основен показател жилището за вземане на дете

Общи условия

Активация на акаунт