Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 819
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Мисля си или поне се надявам това, което видяхме в градинката да не е било опит за целувка.
Много нагло и нелепо ще е от страна на Банков - не стига всичко, което причини на Зорница, ами сега хем и жена му е с него, хем Зорница е обрързана... и той да иска да я целува ми е супер нелогично...

Разговорът с Цонев, предвид отношенията им, не ме учудва.
Както винаги става, най-вероятно ще изникне спешен случай, няма да има наличен лекар и Банков ще се окаже на точното място в точното време...
А от друга гледна точка - предполага се, че Ева таи топли чувства към Банков и баща й ще бъде между чука и наковалнята, защото ще трябва да пази поведения пред нея и да не показва неприязън към зет си.

# 496
Не съм и очаквала Зорница да е от камък при връщането на Банков, макар да е хладнокръвна като лекар е много емоционална като жена. Ще я разтърси в началото срещата с Виктор, съгласна съм, че Марио може да го изтълкува като да е все още влюбена в него. На мен вика й на покрива е от отчаяние, нещо е станало по-рано, може би репликата на Марио е била преди това.
А Зорница не казва ли на Банков "боли, пусни ме", а тя държи някакви папки в нея. Чудно ми е как Марио ще цъфне там, дали сам ги е проследил или някой(Врабчев има опит  Grinning) му е казал и той е отишъл.
Цонев може би ще назначи Банков в болницата заради дъщеря си.

# 497
  • Разпиляна във въображението
Или я е издебнал как тя се разхожда сред дърветата, или е пожелал да говорят насаме и тя се е съгласила.

# 498
Опита на Банков да натиска Зорница докато тя вика да я пусне ми удря дъното и вече не мога да видя и капчица мъжественост и достойнство в образа му. Confused

# 499
Добре, аз или съм глуха или не мога да тълкувам правилно нещата, но думите на Марио "знаеш кого искаш, къде се намираш" просто не ми звучат като думи на човек, който си мисли, че тя се колебае.

# 500
Добре, аз или съм глуха или не мога да тълкувам правилно нещата, но думите на Марио "знаеш кого искаш, къде се намираш" просто не ми звучат като думи на човек, който си мисли, че тя се колебае.

После обаче казва нещо “трябва да си отговориш/решиш”... но не се чува хубаво и не мога да преценя какво искат да ни кажат с това.

Много почитатели си имали в болницата, току виж ги включат в някой епизод 😀 :

# 501
Ако тя не отхвърля Банков както би трябвало, а оставя някакви смесени сигнали, както беше с Тони, думите на Марио имат смисъл.

# 502
Ванилия, казва ѝ "знаеш кого искаш, къде се намираш, крайно време е да решиш". Обаче това "да решиш" може да се отнася за всичко - да реши да загърби миналото (което не означава, че се колебае), да реши кога ще е датата на сватбата, каквото се сетите Grinning

Мириел, в откъслечната сцена, която ни дадоха, ми се видя доста категорично отхвърлянето.

# 503
Марио казва накрая: "крайно време е да си отговориш", на слушалки се чува по-добре, бахти музика до дупка са я усилили Grinning

Мириел, аз се чудя как Марио знае, че са там двамата.

# 504
Майче, още по-добре "крайно време е да си отговориш" пък съвсем не реферира към това, че Зорница не знае какво иска.

# 505
  • София
Ако тя не отхвърля Банков както би трябвало, а оставя някакви смесени сигнали, както беше с Тони, думите на Марио имат смисъл.

Тук съм напълно съгласна. Тази жена трябва да се научи да казва твърдо "не".

# 506
Ванилия, трябва и другата снимка да се сложи - Пенев яде на масата и кучетата са около него.

Mosquita, просто не трябва да допуска срещи насаме с него, още повече да я приближава по такъв начин.

# 507
аз може и да съм луда , но чувам : НЕ знаеш къде се намираш , НЕ знаеш какво чувстваш и с кого искаш да бъдеш,но е крайно време да си отговориш.  

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 12:16 от aiko_kkk

# 508
аз може и да съм луда , но чувам : НЕ знаеш къде се намираш , НЕ знаеш какво чувстав и с кого искаш да бъдеш,но е крайно време да си отговориш. 

Не си луда. И аз чух същото, два пъти го връщах.

# 509
аз може и да съм луда , но чувам : НЕ знаеш къде се намираш , НЕ знаеш какво чувстваш и с кого искаш да бъдеш,но е крайно време да си отговориш.  

и аз така го чух със слушалките. Явно е, че кака Зори ще се колебае ..😌

А уж любовта им бе непоклатима🤪😌

Общи условия

Активация на акаунт