Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 816
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
То и като се замисля - смислово е по-логично да НЕ знае... и да трябва да си отговори.

Щото ако си знае, няма нужда да се пита 😀

силно се надявам да не задълбават в сагата Зорница-Марио-Банков ✌
беше ясно, че няма как да ги подминат, но дано скоро се изяснят и всички излезат чисти от тази каша...

# 511
Ето една снимка с групата, как са се наредили, сладури Joy

Source:

# 512
Аз така ги виждам нещата или наистина ще стане неплокатима любовта им, като премине през това или тотално ще умре. Твърде много акцентираха на затварянето на вратата от миналото, което така и не се случи реално миналият сезон. Обаче любовни терзания на Огнянова не ми се гледат пак цял сезон. И аз се надявам по бързо да приключи това, че то трети сезон, вече иде ми множко.
Много са готини на снимката. Много умислени са всички за какво ли мислят Simple Smile

# 513
Не мисля, че са умислени, на Ирина и Наум им е скучно, а Владо обяснява и показва нещо на Емил, Велислав и Диана.

# 514
Аз така ги виждам нещата или наистина ще стане неплокатима любовта им, като премине през това или тотално ще умре. Твърде много акцентираха на затварянето на вратата от миналото, което така и не се случи реално миналият сезон. Обаче любовни терзания на Огнянова не ми се гледат пак цял сезон. И аз се надявам по бързо да приключи това, че то трети сезон, вече иде ми множко.
Много са готини на снимката. Много умислени са всички за какво ли мислят Simple Smile
тук явно Христо вече е доктор

# 515
Дали имат специален повод в Св. Кирил или така си ходят на работа? Grinning

# 516
Не мисля, че са умислени, на Ирина и Наум им е скучно, а Владо обяснява и показва нещо на Емил, Велислав и Диана.
Владо: А ето тази торта ми направи брат ми за последния рожден ден.
Велислав: Мммм не вярвам
Диана: ОЛЕЕЕ ШОКОЛАДОВА ЛИ БЕШЕ?
Емил: Оппп някой ме снима, чакай да се обърна.

# 517
Жени отзад не ми изглежда наконтена за някакъв повод. Може Жекова да е лице на някоя фотосесия, този път от страна на мед. сестрите Grinning

Ди, JoyJoyJoy

# 518
Може да има любовни терзания на Жекова трета част Simple Smile Ей тогава вече ще го закъсаме.

# 519
Може да има любовни терзания на Жекова трета част Simple Smile Ей тогава вече ще го закъсаме.

Няма как, нали ще вадим Василий от затвора

Ди - уби ме!!!
Абе, къде е Вергов?

# 520
С тази остригана коса най-много Банков да се е замонашил от толкоз проблеми Joy

Майче, може Жекова да има повод. И аз после видях, че Евгения е както обикновено Simple Smile

# 521
Банков е отишъл за малко при монасите от Шаолин да си намести чакрите Joy

Жекова може да е рожденичка и за това да е така официална.

# 522
С тази остригана коса най-много Банков да се е замонашил от толкоз проблеми Joy

Майче, може Жекова да има повод. И аз после видях, че Евгения е както обикновено Simple Smile

Жекова е на свиждане в специална стая за съпрузи в Централен софийски затвор Joy
 18+

Ми то на Банков друга опция не му остана

# 523
Наредили са се като студенти пред изпит 😄

Ама Марков защо е с този нелеп цвят на косата?! 😳🤭

# 524
Наредили са се като студенти пред изпит 😄

Ама Марков защо е с този нелеп цвят на косата?! 😳🤭
Доцент под прикритие. Иска да се слее със студентите.  Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт