Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 803
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
В еднин от анонсите пишеше, че и героите, и зрителите ще бъдат изненадани от самоличността на Христо. Което според мен означава, че не знаят, че той е бил лекар.
Не ми се вярва този, който е виновен да му отнемат правата да забрави за него или да не знае, че е по негова вина.

За детето на Милошев всъщност казаха ли, че ще е дете на Христо или беше наше предположение?
И толкова много снимки и видеа излезнаха, пък никъде не се появиха малчуганите...

# 571
Преди да потвърдят, че Карамазов изобщо ще участва и изобщо, че ще бъде този герой, бяха казали, че малкият Пепи ще играе дете на новия санитар, който всъщност е лекар със загубени права. Thinking Поправете ме, ако греша

# 572
да, май така беше и образът щял да се играе от много популярен актьор...

# 573
Продължавам да държа на първоначалните ми предположения независимо от новият анонс. Зорница няма да има колебания по отношение на Банков. Вълнение, изненада, потрес но в никакъв случай колебания. Както написа Дона трябва да го видя и тогава се отричам от думите си. Много си говорихме и за отношениата Марио-Банков. И там продължавам да смятач, че дружба и приятелство няма да има, независимо как ще се стекат обстоятелствата след първоначалният сблъсък, за който всички сме на едно мнение, че ще има.

Мириел, няма да има неволни или нарочни смесени сигнали от Зорница.

Банков е в тавански апартамент, защото са преобразили „апартамента“ на Калин и Наталия.

За сега нямам предположение по  въпроса Асен-Христо. Това за самоличността на Христо не касае това, че е „бил“ лекар. Това е нещо свързано с миналото, случки, връзки с познати на нас хора.
Възможно е да е някакъв роднина на Асен и тогава ще е по реално да е и той в болницата. А може и син да му е. Що не?

# 574
Може, всичко може. Animal Joy Cat
Нищо не казват за жената, от която има дете Христо. Само за новата му евентуална любов- Кая. Ние всъщност знаем само, че е санитар и е бил лекар. Thinking

# 575
Ние си решихме, че ще е любов. В информацията не си спомням, какво пишет за тях, но вероятно "връзка".
Интересно ще е около него.
Дето пишеш - всичко може да е.

# 576
  • Разпиляна във въображението
Апартаментът на Калин е с различно разположение. Май беше студио.

# 577
Някъде ще ходят Банкови, но плановете ще се развалят ако съдим по снимката с  Ева на носилка със същата рокля.

# 578
Наистина много любим момент 😊
 реакцията на Банков тогава беше ужасна 😡

# 579
Бих добавила: "най-сладкия и хубав партньор, който е имала" Heart Eyes Joy

# 580
Бих добавила: "най-сладкия и хубав партньор, който е имала" Heart Eyes Joy

И най-послушният и безпроблемен. Joy

# 581
  • in Wonderland
Каква беше ситуацията около това бебе, че не си спомням?

# 582
Каква беше ситуацията около това бебе, че не си спомням?

Беше изоставено от родителите си и Зорница го намери случайно там.

Сега гледам видео на живо в инстаграм с Наум и той каза, че са заснели близо 20 епизода.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 16:03 от yanitsa.s

# 583
Не знам до колко вече е спойлер, но все пак го слагам в скрит текст:
Скрит текст:

И една хубава снимка на Неда от Карамазов :

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 16:20 от Ванилия 🌸

# 584
Ее пък половината сериал показаха в снимки ! Не остана почти нищо да ни изненадат Simple Smile)Какво се окифлиха всички и не спряха да се снимат Grinning
Това момиче Неда,много красива.

Общи условия

Активация на акаунт