Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 793
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Може за нас да са издали, но за обикновената публика съм сигурна, че ще са изненадани за повечето неща, за което ние сме говорили/ предположили от снимките на хора от екипа или актьори.

Ванилия, то от лайфа на Марта и този на Владо, разбрахме, че героя му вече е лекар щом присъства в рапорт залата.

# 586
Майче, знам ама нали все някой се оплаква, че излизали спойлери...

Иначе да, масовия зрител ще бъде изненадан от много неща.
Аз така от време на време се чудя защо от екипа си мислят, че крият неща, които вече знаем, но после си давам сметка, че повечето хора не следят всяка информация и не се вглеждат в детейлите ( както пръстена на Динана примерно)

наскоро тук в някаква тема дори не бяха чули, че Вергов се връща и Карамазов ще участва....

# 587
Ванилия, абсолютно е така. Вчера, като излезе промото, една дама във Фейсбук страницата беше писала, че май Лора ще разбере за изневярата на Мазов и дано не го напусне Grinning А ние това го отметнахме още в предния сезон.
Масово хората са още на етап да питат дали ще има шести сезон и кога ще почва, така че това, че на нас ни е в главите вече половината сезон, явно не е показателно изобщо. Simple Smile

# 588
Ванилия, ааааа, това за пръстена не е само при нас, при Теорията това беше финала и не се знаеше Да или Не, ама на промо снимките за премиерата бяха пуснали една, на която се виждаше прекрасно пръстена Joy

Моски, и аз го четох  това за Мазови и питането къде е Ина, а тя се вижда прекрасно на промото Joy

# 589
  • София
Тази Неда наистина е много красива. От всички жени, тя най ми харесва.

# 590
Жените в сериала като цяло са много красиви, имат естествена красота, нищо не е пипано по тях и не е нужно да ги контят да изглеждат прекрасно, за разлика от многото таласъми, които ни заливат от всякъде.

# 591
  • София
Така е, дано така си и останат.

# 592
Мисля, че битието на Христо в болницата вече не е тайна, но все пак слагам в скрит текст Simple Smile

Скрит текст:

# 593
Много интересно как е стигнал до там Thinking като ти отнемат правата след това как си ги връщаш?

# 594
Много интересно как е стигнал до там Thinking като ти отнемат правата след това как си ги връщаш?

Корумпираш подходящия човек Joy
Спиш с подходящия човек Joy

# 595
Ди, в нашия сериал няма невъзможни неща. Явно. Joy

# 596
Само ще кажа - Жената Чудо Joy

# 597
  • София
Лекарски права в България се отнемат за срок от три месеца до две години.

# 598
Хахаха да, прави сте.

Shatzi, не знам за какъв период се отнемат, не знаем и на него за колко време са му ги отнели, но ми стана странно как идва да работи в болницата и изведнъж му ги връщат.

# 599
  • Пловдив
А Неда коя е?

Общи условия

Активация на акаунт